Arkadaşlar bu ülkede Amasya, Niğde, Çankırı, Kırıkkale, Elazığ, Çorum, Giresun, Aksaray gibi illerimiz var farkındasınız değil mi?

Sanki hiç yokmuş gibiler. Demin bir KS yorumunda adamın biri yorumda yazım yanlışı yapmış. Ben de yorumları okuyorum. Yaptığı yazım yanlışı da yanlışlıkla Amasya yazmış. Yorumdaki konuyla alakası yok sanırım otomatik düzeltmeden kaynaklandı da yaptı. Bir an neden bilmem kafamda şimşekler çaktı falan. Dedim bu ülkede Amasya diye bir il var. Gittim haritalara baktım neredeydi bu diye falan o haritaya bakarken başka şehirlere de baktım ve hatırladım. Amasya, Niğde, Çankırı, Kırıkkale, Elazığ, Çorum, Giresun, Aksaray gibi şehirlerimiz de var. Buralarda yaşayanlar var falan. Bir garip hissettim bir an.

Arkadaşlar bu ülkede Amasya, Niğde, Çankırı, Kırıkkale, Elazığ, Çorum, Giresun, Aksaray gibi illerimiz var farkındasınız değil mi?

Buralarda çok az insan yaşıyor herhalde mesela hiç saydığım şehirlerde doğmuş olanlarına da denk gelmedim. Mesela Türkiye nüfus haritasına baktım. Siz de bakın ülkede nüfusun belli birkaç şehirde toplanmış geri kalan yerlerde incimn top oynuyor. Bu çok kötü ya diğer şehirlere de nüfus dengeli yayılmalı. Bu olursa Türkiye'nin enflasyonu da daha dengeli olur. Kiralar bu kadar artmaz. İstihdam sorunu da işsizlik de olmaz.