Güncellemeler
+1 yıl
Sûbarû Devleti-Lûlû devleti- Gutî devleti- Kassît devleti- Mîttanî devleti- Zîlan devleti- Ûrartû devleti- Med imparatorluğu- Axamenîş konfederasyonu- Atropatane devleti- Part imparatorluğu- Kardoklar- Hezewan devleti- Sasanı imparatorluğu- Keyusiyan devleti- Bawandî devleti- Sadaki devleti- Cestani devleti-Hezbani devleti- Fedlawî devleti
Güncellemeler
+1 yıl
Zıyarî devleti- Hemdanî devleti- Bûweyhi devleti- Deysemıyan devleti- Şeddadi devleti - Revvadi devleti- Hasnawî devleti- Merwanî devleti- Enazıyan devleti - Kakûyî devleti- Goran imparatorluğu- Şıwankaran devleti- Xûrşîdî devleti- Zakarıyan devleti- Eyyûbî devleti- Zend devleti- Xoy hanedanı - Serab hanedanı- Tebriz hanedanı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kürtler hiçbir zaman devlet kurmak istememiş sürekli oraya sahip olan ülkelerin çatısı altında kalmış
Bir kaçtane sahte gazetecinin kürtler terörist kürtler ülke kurmak istiyor demesine kanmayın
Türkiyedeyiz tekrardan hatırlatayım
Türkiyede olmamız kürtlerin geçmişte kurdugu devletler oldugu gercegini degistirmez
Türkiyede kaç tane gazeteci içeri alındı diyorum
Ülkenin başındakiler silah gönderiyor teröristlere
İSPATI / İFŞASI bile ortaya çıktı hala bu dişüncedesiniz
Tamam da ne alakası var kürtlerin de bir tarihi var etrafta 3 5 cahil kürtler hayatinda hic devlet kuramamış bir millet diyorlar ben bu algiyi çökertmek icin hazirladim bu soruyu teror ile ne alaksı var
Ben araştırdım kürtler hiçbir zaman devlet kurmak istememiş ve tarihi türklerin tarihinden de eskiye dayanıyor mezapotomya da hangi devletler ılursa knların himayesi altına sığınmış
Benim bildiğim bu sen öyle diyorsan da saygı duymak gerekir
Bunları diyenler faşist kesim bi aralar siz türk boyundansınız dağ türklerisiniz diyirlardı
olmazmı roma imparatorluğu cengiz impataroluğu kutsal germen roma imparatorluğu japonya kralllığı hatta tanrı bile kürt dünyada ilk yaratulan kürtler ama nedense hiçbir mimari eseri edebi eseri taşa bile yazısı yok ilginç
İngiltere ve İrlanda
Haha çok komik
Sjsjjsjsj
Yok ki.
Güncellemede güzel uydurmuşsun.
Aynen inkar etmek en basidi
Yok ki
Sana 30 tane sayarım
Say
Yazdım güncellemeye