7441 lira kredi kartı borcum var, iş bulamıyorum, cüzdanım da sadece 50 TL para var. Ne yapacağım ben ya yıl sonu olduğu için iş bulamıyorum. Gerçi şu an ülkenin hali çok karışık yeni yılda da bulunmayacak gibi. Şu Erdoğanı seçen oy veren 22 yıldır başımıza getiren ülkeyi bu hale getiren herkesin... anlayın işte. 😡😭😭😭😭
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normaldir, buzdağının üstündeki azınlık kebap iken altındaki bizler yani çoğunluk çile çekiyor ve meteliksiz güya yaşıyoruz işte. Zenginlerin önerisi "şükredin"; bana da versin sınırsız parayı ben de 7/24 şükrü dilimden düşmeyeyim.
O kadar haklısın ki
Bu arada, sendeki borç mu yahu; ben yapılandırdım falan da toplamda 250 binlerde, gelen üç kuruş maaş doğrudan borçlara ki onları da gecikmeli ödüyorum ucu ucuna. Sanırım intiharın eşiğindeyim, 2025'i görür müyüm bilemiyorum
Borcun ülke şartlarına göre büyük meblağ değil 2025 te her şey güzel olur inşallah
Ya her güzel olur inşallah diye diye ülkenin içine ettiler bir şeyin güzel olacağı yok nasıl hala 22 senedir güzel olmayan ülkeye güzel olacak diye umudun olabilir ya bu kadar mı zekasızsinizl
Belki de 2025 te yönetim değişecek nereden biliyorsun?
2025te seçim yok ki daha yönetim değişse bile yeni gelecek olan 22 senedir borçla yönetilen ülkeyi hemen düzeltemez yeni gelecek olanın elinde sihirli değnek yok ekrem imamoğluna ilk geldiğinde yüklendiler ya ne yapsın adam borçla bir İstanbul devraldı
Borçla alsa bile elimden geleni yaptığını herkes görüyor ve artık biliniyor ki çalıştırılmamaya çalışıyor , o yüzden muhalefet yerel seçimde bu kadar yükseldi kimse memnun değil ve enflasyon düşürülemezse erken seçim kaçınılmaz olacak
Hep borç hep borç
Devletin devlete borcu var bişey olmaz borçtan gerçi benim borcum yok ama olsun bişey olmaz
Nasıl olmaz ya faiz işlu6o
Nasıl olmaz ya faiz işliyor
He doğru faizi hesaba katmamıştım
herkesin ufakta olsa bir borçu vardır
Valla hiç borcum yok çok çok alacağım var bankadan bile alacağım var yok işte borcum
@AslanDogan34 peki peki yok yok yok yok
😂😂😂 niye tuaf geliyo
@AslanDogan34 tuhaf değil
İnşallah sizde alacaklı olursunuz birgün güzel bi his gerçi çoğu verdiğimi alamıyorum ama olsun canları sağolsun
@AslanDogan34 inşallah 🙏🏻
Neymiş o
Evde kripto para alıp satarak kazanabilirsin onada para lazım yani para kazanmak için para lazım başka zor biraz
0 tl borç ile kapatıyorum
Bir çok yere başvurdum hepsi olumsuz neden acaba
Aynı şekilde benimde öyle nedenini bilmiyorum
Sene sonu diye mi?
Yok ülke şu an çok karışık iç savaş var
Öner
Sana iş bulalım
Kıyamam sana ya iyi misin
Erdoğan ne alaka
Onun yüzünden bu ekonomi işsizlik
Ee şimdi ben de bu sene 5 milyon kazandım Erdoğan sayesinde mi? Ona teşekkür mu etmeliyim?
Ya değil görmüyor musun ne kadar çok işsiz var kim yönetiyor ülkeyi 22 yıldır
Ee neden oyunu AKP'ye verdin peki?
Kim demiş akpye verdim diye oyunu akpye veren böyle konuşur mu hiç mi aklın çalışmıyor hayatımda bir kere bile akpye oy atmadım ve bununla gurur duyuyorum
Hangi pariye oy attin?
CHP 18 yaşından beri oy kullanıyorum 32 yaşındayım chpden başka bir partiye oy vermedim çünkü siz gibi grzklı değilim ülkeyi açlık sınırının altına iten israftan başka bir şey yapmayan geldiğinden beri saltanat süren Suriyelileri başımıza toplayan ülkeyi satan bir vatan hainine oy vermiyorum hani kemal kiliçdaroğlu ne yapacaktı diyorsunuz alevi bilmem ne diyorsunuz ya kemal kılıçdaroğlu ülkeyi hiç satmadı pkkya sınır kapılarını açmadı milleti açken 1100 odalı saray da saltanat sürmedi işsizlik hiç bir dönemde bu kadar olmadı ülkenin şerefi gururu değerlerimiz hiç bu kadar ayaklar altına alınmadı
E hani akpye vermemistin? Akpnin ortağına oy atiyor sonra şikayet ediyor :)
Ya Allah aşkına CHP ve AKP ne zaman ortak oldu o zaman bütün partiler ortak hayatı boyunca Atatürk'ten nefret eden bir cumhurbaşkanı hiç Atatürkün partisine ortak olur mu ya lütfen zekan yok bari artık yorum yazmal
Ahhhaha kilicdaroglu erdoganin adami :) onun sayesinde kazaniyor :) siz uyuyun hala :) sizler sayesinde erdogan seçiliyor haberiniz yok :):) bu secimde erdogan kazansin diye aday oldu. Erdogan daha çok vekil kazansin diye ahmet Davutoğlu ve babacana 50 vekil verdi :) uyumaya devamkee
Akpye vermedim zaten CHPye verdim ve onlar hiç bir zaman ortak olmadı ne zaman kemal kılıçdaroğlu Tayyip el ele tutuştu bir işte ortak oldu Erdoğan ülkeyi parsel parsel sattı da kazandıkları parayı mı bölüştü ya sen ne kadar cahil zavallı boş birisin yal
Ahmet Davutoğlu babacan bunlarin oyu yokken neden vekil verdiler?
Ahmet davutoglu zaten Erdoğanın partisindeydi
Erdogana oy veren sizsiniz:):) 2014te neden ekmeleddini adya koydu? Çünkü erdogan kazansin diye :) 2024 te ekmeledddin neden Erdoğan'a destek verdi? Ama sende düşünce yok anca hakaret edersin. Evde nede kaldifin bellu oldu :):)
6li masada haberi yok hahahaa
Ya ben Erdoğana hiç bir zaman oy vermedim Ekmeleddin ne alaka ne Saçmalıyorsun sen Ekmeleddin Erdoğanın partisinden miydi mal mısın 18 yaşımdan beri akpye oy vermedim chpye oy verince akpye mi gidiyor oylar sen gerçekten grzklı misin
Hhahaha Kılıçdaroğlu erdoganin sag kolu sen bunu anlamamissin :):):)') hala küfür ediyor
Cekilmedi kaybetti özgür özele karşı sonra belediyeleri cho kazandi. Ayrica ss aldim anneme ettigin küfürler icin dava acicam. Cumhurbaşkanına da hakaret ettigin yorumlar duruyor. Hepsini ss aldim. Bana ettigin küfür neyse de anneme küfür etmicektin
La alırsan al sen başlattın kaybetti aptal mısın sen kılıçdaroğlu kaç kere kaybetti hep aday oldu Erdoğanın yanında olsa ben hep aday olayım Erdoğan kazansın der çekilmez demi iftira atmasan küfür etmezdim
Ben hakaret etmedim kimseye küfür d eetmedim. Sen hem sayin cumhurbaskajimiza hain dedin hem anneme küfür ettin. Neyse sen anonim olduguna guven ben siber suçlara veririm o zaman mecbur özür dileyeceksin ve tazminat odeyeceksin
Hiç bir şey olmayacak ben senin gibileri çok gördüm verirsen ver haksız mıyım sana baştan güzellikle yazdım hala yalana iftiraya devam ettin belli AKPlisin çünkü ben Tayyibe hayatım boyunda cumhurbaşkanı deyip vatan haini olmadım Allah belanızı versin ona oy attınız için l
Peki olup olmayacagini görücez. Annelere küfür edilmeyecegini de öğreneceksin. Bu lafımı unutma ve baska yorum atmiyorum. By by
Tamam annene küfür ettim için özür dilerim korkumdan anneler kutsaldır ama sen başlattın ülkenin durumuna sinirlerim o kadar bozuk ki bak iş bulamıyorum durumum çok kötü param yok ve sen gelmişsin ülkeyi satan maf eden bir adam için CHP onun adamı deyip iftira atıyorsun 6lı masa Ahmet Davutoğlu diye lafın kalmayınca saçmalıyorsun ne yaparsan yap
İş yokmu
Yok canan yazdım oraya ya.
Çalışsam borcum olmazdı
Ne diyorsun kızım sen ya boş boş yazma
Emel yazma zaten moralim bozuk derdim var sana boş sohbet yapamiycam
Ödenir o iş bulursun
Nerde yasiyon