Güncellemeler
1 yıl
Ay çok rahatladım teşekkürler herkese. Bizim çevresekiler o kadar korkuttuki dedim aha ölücem kesin
Hani daha yeni yeni iş hayatına atılacak ve kendi ayaklarım üstünde duracağım ve açıkçası korkuyorum. 45-46.000 TL maaş Ankara gibi bir yerde yetermi yoksa 2. İşede girsemmi (spor hocalığı yapabilme sertifikam var) yani yoksa geçinebilirmiyim. bilmiyorum. çok harcayan bir insan değilim. Hadi ulaşimıda metroyla otobüsle yapsam hani kiralar çok yüksek ve tek başımayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
geçinebilirsiniz evet
gecınebılırsın, Ankara 'da fıyatlar cok yuksek degıl, uygun kıralı ev bulmana yardım edebılırım hatta, ben de ankaradaym, 2. ıs yapmana gerek yok bence, bu arada hayırlı olsun ıs hayatında basarılar :D
Teşekkürlerr
ben tesekkur ederım, yazabılırsın bana her daı m arkaadas olmayı cok ısterım
Ek iş olarak bana eşlik edersin haftasonları😅
Tek başıma 25 k maaş alıp üstelik evliyim ve iki çocuğum var. Ben geçiniyorsam herkes geçinir
Ayy çok teşekkürler yemin ederim içim rahatladı. Bizimkiler yapamazsın falan dediler çok korkuttulad
Senin kadar iki ay maaş alsam tüm borçları kapatır karıma yeni bir ayakkabı alırdım. Hayâl işte
Ay inşallah gönlünüzde istediğiniz gibi olur yeminle size dua edicem. Birde yanlış anlamazsanız mesleğinizi sorabilirmiyim
İşçiyim, düz vasıfsız işçi. Yani market çalışanı
Yaaa kolay gelsin inşallah gönlümüzdeki gibi olur istedikleriniz
Yok kız olmaz, maaş belli kira belli borç belli. Ne artar ne batar, sürüne sürüne devam işte 😅
Hmm hiç ek vaktiniz var mı. Mesela pazar günleri ve cuma günleri boşsunuz gibi
Haftada bir izinli oluyorum tabi. Onda da ya çocukları hastaneye ya eşimi hastaneye, ya bir istek ya bir sipariş.
Ek iş yapayım desem eşim evde yalnız kalmaktan korkuyorum gitme diyor.
İsteklerin eksiklerin haddi yok.
Şaşırdım kaldım yeminle.
Bir de senin gibi 50-60 bin kazanıp da geçinemem diyenleri görünce afallıyorum. Aynı ülkede aynı dünyada ve zamanda değilim kimseyle.
Bazı insanlar var bakıyorum, milyonluk arabaya biniyor ya da ne bileyim sana şunu satayım diyor. 40 bin versen yeter diyor.
Cebimde 10 tl para var sadece 10 , maaşa üç gün var.
Eşim evde ekmek yaptı da ekmeksiz kalmadık. Anlatsam uzar gider amaan
Oha kötü hissettim kendimi. Ben şimdiye kadar hiç hani ev gecindirmedim ve ailem yapamazsın diyince bı korktum. Bende size şey onerecektim mesela bir spor dalında biraz eğitim aldıktan sonra onun hocalık sertifikasını alabilirsiniz. Sizde öğretmenlik yapabilirsiniz gibi bı fikir gelmişti aklıma. Hani mesela ben küçüklükten beri yapıyorum bu yüzden çevredeki bazı kişilere para karşılığı özel ders verdim gibisinden
İyi geceler..
Rahatsızlık için üzgünüm gerçekten kötü bir niyetim yoktu kırmak falanda istemem kimseyi yaksamlar
Ulan ne güzel unutmuştum fakirliğimi.. Geri hortladı.. Şimdi sabaha kadar dön dur 😂
Ev sahibi de kirayı 12 bin yaptı. Ulan diyorum ben %100 zam almayacam ki, alsam alsam 40 zam alacam. Sen şimdiden bu kadar zam yap...
Neyse susayım ben. Allâh büyüktür.
Ev sahibiyle konuşsanız anlayışla karsilamazmı
Ahahah, Allah'ta seni güldürsün 😄
Olmazmıs. Ayh bune ben daraldim
Allâh utandırmasın seni, hayırlı uğurlu olsun işin. Yolun açık olsun güzel insan.
yeni işe girene 45 bin veren babayiğit de kimmiş. kurduğunuz hayalleri mı yazyirsunz ergen ergen
Ankara 'ya mi atandıniz
Evet
Hayırlı uğurlu olsun Hocam
Teşekkür ederim
Burası başkent geçinirsin
Tek başına evet normal şartlarda olabilir
Evlenelim çifti maaş olsun
Evet rahat geçinirsin
Yeterli.
Evet