Kadıköy modernest güzellik salonu dolandırıcıları beni icraya vermekle tehdit etti? ne yapmam gerek?

Kadıköy’de gezerken sokakta broşür dağıtan biri beni ısrarla zorla içeri soktu daha sonrasında ısrarla bana paket aldırdılar almak istemedim resmen beni dışarı salmadılar manipüle etmeye çalıştılar daha sonra ben koltuk altı paketi aldım seans başı 380 lira ve 8 seanslık aldım. Bunlar oracıkta benden ilk seans parasını istedi ben de kurtulayım diye verdim çıktım daha sonra da oraya asla hizmet almaya gitmedim. 3 ay sonra beni aradılar hizmet almadığım şeyin parasını ödememi yoksa avukata vereceklerini söylediler. Bir de kafalarına göre faiz falan koymuşlar. Ben paketi 3040 liraya almıştım ki zaten 380 lirasını orada ödemiştim geriye 2660 lira borcum kalmış oluyor. Benden 4040 tl para atmamı yoksa icraya vereceklerini söylediler. Senedi görmek istiyorum dedim vermediler. Beni ertesi gün tekrar aradılar bu sefer 4100 lira istediler. Hiç hizmet görmedim. Zorla ısrarla senet imzalattırdılar. İnternette bir sürü şikayet gördüm bu yerle ilgili. Ne yapmam gerek? 4 bin liraya icra takibi gelir mi

Kadıköy modernest güzellik salonu dolandırıcıları beni icraya vermekle tehdit etti? ne yapmam gerek?