- 1 ay
koca seni yüz üstü bırakabiliyor ama zenginse eşin malına mülküne ortak ol üzerine aldır seni bıraksa da malın olur çocuklarında rahat eder ama mesleğin varsa çalış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Eşinin parasıyla yıllardır zengin yaşayan akrabam şu an 50 yaşında ve artık psikolojik şiddet görüyor sevilmiyor aldatıldığından şüpheleniyor yine de ayrılamıyor maddi güvencesi yok diye ve bu yaştan sonra işe giremez yeni biriyle de evlenemez hepsi aynı diye ağlayarak katlanıyor yani maddi güvence önemli
12 Yorumla- 1 ay
Bunu şuanda düşünemeyen koca parasina güvenen onlarca kişi var ve kendilerini şansli zannediyorlar
- Cevap sahibi1 ay
Maalesef iş işten geçince anlayacaklar, maddi güvence yapmadan erkeğe güvenirlerse
- 1 ay
Aklı başında bir birey ilk olarak kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. Kendi parasını kazanmaya odaklanmalı.
00 Yorumla - 1 ay
Kendini garantiye alacaksın ben başkasından para istemeye ailem bile olsa çekiniyorum elini oğlundan isteyemem
00 Yorumla - 1 ay
Burada hiçbir şey garanti altında değil.
Olabildiğince çalışıp, birikim yapmakta fayda var.00 Yorumla - 1 ay
Ne koca parası ne baba parası en güzeli kendi emeğinle kazandığındır harcarken çok mutlu oluyorum🤣
00 Yorumla Güven meselesi değil ama bir insanın kendi parasını kazanması gibi haz veren başka bir şey yok bence
00 Yorumla- 1 ay
Koca parasına güvenilmez kocanin kendisine güvenilmez
Kendini garantiye almak lazım00 Yorumla - 1 ay
Güvenilmez. Ben güvenmiyorum ama elimdede bisey yok şu an..
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Allah dışında kimseye güvenilmez. Koca baba falan fani insanlar. Sen kendine yatırımını her zaman yapacaksın.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Kendini garentiye alabiliyor isen almana bak derim ilerde daima rahat edersin. Sudecıģimm
00 Yorumla - 1 ay
Maddi gücünü eline al ona muhtaç olmadığını anlasın
00 Yorumla - 1 ay
Koca parasına bence güven olmaz. İnsanın kendi ayakları üzerinde durması en önemlisi
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 503 cevap paylaştı. Her zaman kendini garantiye almalısın
00 Yorumla- 1 ay
kesinlikle calismalisin
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. asla güvenme önce kendi ayaklarının üstünde dur
00 Yorumla- 1 ay
Kocaya bile güvenilmezken sen parasını diyorsun
00 Yorumla - 1 ay
Kimseye güvenme varsa yoksa kendin
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bu soruyu soruyorsan hiç evlenme zaten
00 Yorumla - 1 ay
Kendini garantiye al
00 Yorumla - u1 ay
güvenilmez
00 Yorumla - 1 ay
Tabiki kendini garantiye al