Bana " adam değilsin, evin kirasını bile ödeyemezsin" demişlerdi...
Evleneceğin kişinin maaşı önemli mi senin için?
Bu arada 30 000 alıyorum...
Bana " adam değilsin, evin kirasını bile ödeyemezsin" demişlerdi...
Evleneceğin kişinin maaşı önemli mi senin için?
Bu arada 30 000 alıyorum...
bir insan ne istediğini bilmeli ben zengin adamla evlenilmesi gerektiğini düşünüyorum yani asgari ücretli çalışan bir kızsan ya da çalışmıyorsa bir kadın zengin adamla evlenmeli zenginlikten kastım en az bir evi olmalı iyi bir gelir iyi bir araba iyi bir gelecek sağlayacak ama diyelim ki kızın iyi bir mesleği var o zaman kendi dengini bulmalı o durumda bile iki memur ev alamıyor devir çok kötü zamanında alan almış malı şimdi zor bu işler
Peki diyelim ki adam senin deyiminle zengin ama söylemedi, buluşmaya da otobüs ile geldi o zaman tepkin ne olur?
adamın zengin olmadığını bilen bir kız istemez tabiki çok hoşlandı diyelim kız adamdan üzülür keşkede maddi durumuda iyi olsaydı bir şansımız olsaydı der
Ben vergi dairesine beyanname verir gibi oyum var buyum var demeye karşıyım açıkçası... Bir kere söyledim kız 180 derece tavır değiştirdi
görücü usulüyse eğer kız zaten senin işini gücünü malını seni görmeden duymuştur ama kötüde yorumlama diyelim ki senin malın mülkün var ve kız bunu bilmiyor senle karşılaştı seni beğendi ve sen malınını mülkünün olduğunu söyledin bir şekilde öğrendi diyelim kız mutlu olur tabi iki sevinci yaşıyor kız düşünsene hem seni beğenmiş hem de senle evlenirse maddi sıkıntıda yaşamayacak bu iyi bir şey tabiki sana dahada olumlu bakacaktır
Babam kebap yemeye alışan kız, kuru ekmek yiyemez ama kuru ekmeğe alışan kız zamanı gelir kebap da yer derdi...
Kebao yemeye alışan kız iliğini kemiğini sömürmez mi?
Babam ölüm döşeğinde iken arabayı sattırmaya kalkandan hayır gelir mi?
hayır ya çevremde görüyorum duyuyorum kız diyor bana iyi olsun beraber çalışır evimizi geçindiririz ama böyle olmuyor evleniyorlar mutsuzlar kadın hep şikayetçi oluyor erkekte pek iyi çıkmadığından zaten iyice kötüye gidiyor ayrılıklar yaşanıyor ama istediğini bilen bir kız ben maddi sıkıntı cekmek istemiyorum evlilik zaten bir kadın için zor bari karnım tok olsun evlilik para olunca daha yaşanacak hal alıyor diyen kızların hepsi mutlu eşleride mutlu öyle düşünme parası olmayan kızda ister olan kızda ister
Bilemedim... Kadınları anlamıyorum tek anladığım " Biz sadece arkadaşız" demelerinin arkasında para meselesi olduğu
anlamaman normal tabi insan kendi cinsini daha iyi tanıyor ama biz sadece arkadaşızın arkasında para meselesini bağdaştıramadım
Reddetme bahanesi işte...
bilemem artık
Adamlık parayla makamla ölçülmez bir hikaye var ben sana vali olamazsin demedim adam olamazsin diye bir baba varmis ogluna adam olamazsin dermis hep oglu bir yere vali olmus emretmis soforune şurda falanca isminde babam var alip gel diye babası gelmis bak baba sen bana adam olamazsin dedin ben vali oldum demis babası da dönmüs ben sana vali olmazsin demedim adam olamazsin dedim adam olsaydin beni ayagina getirtmezdin demis bizim milletimiz paraya tapan paranin kopegi olmus bir millet oldu artik
Cevap
1Cevap
Yani insanlığın değeri parayla belli olmaz ama 30 bin de geçim için zor bir para
Kadında 30 alsa gayet iyi geçinirsiniz
Karı parası mı yiyecekmişim öyle diyor
Doğru düzgün iş bul diyorlar...
Nereye geciniyorlar mal mk 😂 yeni kiralar 20bin. Araba alsalar taksidi 20 bin cocuk giyimi derken kendileri doyuramaz bu fakirler
@şansızlıkişteoff esas sorumda buydu... Düşük maaş almak, fakirleşmek bizim suçumuz muydu?
Ücret adaletsizliği bizim suçumuz mu?
Makine Muhendisiyim, yabancı dil biliyorum ve aldığım 30 000... Piyasa böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?