diyanet işlerinin açıklaması tam olarak açıklayıcı değil
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim HelalCoin projem var, HELL kodu ile kullanıma açacağız sorunu çözeceğiz. 😃
😅 İyimişş
Çok günah Cübbeli Ahmet hoca sor
Haram değil ona bakarsan altinda haram
Altınla aynı altyapı, piyasa şekli aynı
Emek vermeden kazanılıyor sence
Altın dada emek vermeden kazanıyorsun
Yürk hava yollarından hisse alanlarda emek vermeden kazandı
Altın madendir o farklı, hisse senetleri de aynı şekilde emeksiz kazanç
Kumar olması için 100 kişi alıyorsa 1 ya da 2 kişi kazanıp dierleri zarar ediyorsa kumardır ama bitcoin kar oluyorsa hepsi kar zarar ettimi hepsi zarar ediyor kumar değil zaten bitcoinin hissesini alıyorsun
Bitcoin de maden dir canım büyük öaden firmasının sembol parasıdır coinler iyi araştır
Hımmm ozaman depremden önce ev aldın 1 milyon deprem oldu 1 hafta sonra 5 milyon oldu 3 günde 4 miyon kar nerde emek
Kumar demiyorum ama emeksiz kazanç
Ya onlar kendi malın evin barkın onları onlar ile aynı kefeye koyma
10 bilemedin 20 sene sonra parayı kaldıracaklar bunlarla yapılacak alışveriş ozaman nasıl olacak
Sen zaten o haram paranın bi karını göremezsin hayrı kalmaz
Kızma ben mantık yürütüyorum sadece
Yok kızmıyorum ama şüpheli işlere para yatırma ticaret yap al sat bir şekilde Allah bereket koyar
Böyle işler risk dolu göremiyor musunuz bilmiyorum
Demek istediğim şu ben bugün bitcoin aldım 100 bine yarın 110 bine sattım ya da şimdi bankalarda altın hesabı var altın alıyosun satıyosun ama elde altın yok coinden ne farkı var
Bilemedim türkiyede çıkarıyor şimdi sanal para onu kullanacaz ilerde yakında hacca bile coini olanlar gidecek😂😂😂 otarafa doğru gidiyo dünya
Ben helal demiyorum haramda demiyorum ikisinin ortası bence risk diyosun risk olmazsa ticaret olmaz zate neyse herkesin kendi aklı var
Bak bak nerden aldın nereye götürdün 😅
😂😂😂😂👍
Tamam ya ironi yapıyorum
Sigara gibi mekruh 😂😂😂
Mahmud Esad coşanı biliyor musunuz onun bir videosu var onu izleyin
Yok bilmiyorum ben kadir mısıroğlunu dinlerdim oda gitti😂😂 ya şimdi kim güzel konuşursa insan ona inanıyo brn dinlemiyorum fazla mantığımı kullanıyorum mesela sigara mekruh diyor hepsi ama bence haram eskiden bahçede ekip biçiyolarmış matdi kayıp yok şimdi dünyanın parasını veriyoz israf oluyor israfda haram olduğuna göre
Neyse bunlar derin işler çarpılmayalım akşam akşam😂😂😂
Teşekkür ederim güzel sohbet için
Kendi mantığını bu kadar zirveye koyma 😊🌸
Yok estağfurla bazı şeyleride illaki birine danışmak gerekmiyor sadece fethullah da hocaydı diyanet başkanlığı yaptı sor bakalım müritlerine nekadar bağlı
Şimdi bişey diyecem günaha girecem hiç fakir din adamlarımız yok farkındamısın hepsi acayip zengin niye bukadar zenhinler dağıtın ya fakire fukaraya eski din adamlarının ne malı varmış bide şimdikilerr bak
Ya senin yüzünden birsürü günaha girdim gece gece nerden çıktın karşıma😂😂😂 hadi kal sağlıcakla
Estağfirullah
İyi geceler 😊🕊
Evet
Diyanete inanan kaldı mı ya
Diyanet bile şu an bitcoindedir şimdi 😊
Hayır haram değil