Aylık 750tl gelirim var nasıl sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Eğer tahmin ettiğim kişiysen, sözleri bu kadar tanıdık, sana bu kadar yabancı bir şarkı bırakıyorum. Bir masal vardı yıllar önce, bir de şiir olsun, sözlerinde sen olmayıp sana dair izler olan.
www.youtube.com/watch
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten ilginç birisin. Kaç gündür düşünüyorum, beni "oyun oynardın ve hala yalnızsın" diye tanımlayacak kimseyi bulamıyorum. Hayatımda oyun oynayan biri olmadım, çok nadir 1-2 haftada bir oyuna girerdim. "Hala yalnızsın" cümlesine de anlam veremedim. Son 2 yıldır işlerim yoğun, düzenli bir hayatım var, ilişki için acelem yok, yanlış tercih yapmak istemiyorum. Sorunun varsa dinlerim, "güzel günlerdi" dediğine göre bir sorunumuz da olmamış. Seviyesini korumayı bilen biriyim, biliyor olman gerek
Güncellemeler
1 yıl
Bu şekilde, küçük beyninle hala yalnızsın diye alay etmeye çalışıyorsun. Her kimsen, sizin gibi abuk sabuk insanlarla evlenip pişmanlık yaşamıyorum. Ağa, yoksa dışarısı a* dolu mala, iyi vurana ! Ne Evleneceğim şu anki hayatıma ulaşabilmek için kendini parçalayan bir sürü insan var. Her şey evlilik değil, vur kaç, eğlencene bak. Bir daha mı geleceğim dünyaya? kimseye değer vermeyeceksin, kendinden başka. Varsa hakkım, her kimsen haram olsun, çocuğundan çıksın. :D Mutsuz evlilikler sana :Dahaha
Güncellemeler
1 yıl
Zehra senmisin?