www.youtube.com/watch
Aylık 750tl gelirim var nasıl sizce?
www.youtube.com/watch

Hala oyun oynuyor musun
Hala yalnızsın
Beni tanıyorsun. Yalnızsın. Oyun oynardin 7 yıl önce.
👋
Güzel gunlerdendi
Uzun yıllar konuştuğun kaç kadın vardır?
İnandım👋
Aklında canlananlardan biriyim. İlk aklına gelen.
O ile başlıyor. 7 yıl önce kaç kişi ile konuştun kararsız kalıyorsun.
boş ver.
Evet. Karsilastigimiza şaşırdım ama gerek yoktu okadar yıl sonra
Önemi yok
Yazmadım say
Biliyorum.
Hayır
Sen beni nickimi görüp hatırladığını söylüyorsun ben seni neye göre hatırlayacağım cidden bir doktora falan görün ergenlikten çıkamamışsın ama büyük ihtimalle evlisin ve evliliğinde sorunlar var insan ölüne kadar sorumludur gönül bağı kurduğu herşeyden güzel günler geçirdiğim kimseyi unutmam değer bilen birisiydim en azından bir zamanlar
Kucukprens, evliyim evet ve yolunda gitmeyen şeyler var.
Geç yazan insanlardan hazzetmem her kimsin bilmiyorum ama ben yalnız değilim burada soruduğum soruları o kadar ciddiye alma kendine iyi bak umarım bir şekilde çözersin sorunlarını gizemden hoşlanmam ne yapmış olabilir geçmişte ki beni tanıyan birisi böyle gizemli olsun iyi geceler
Dost hatırlanmaz hatırlatır seninde bayramın kutlu olsun her kimsen
Evliymişsin zaten mesaj atsan yemeyecektik seni yiyen yemiş zaten her kimsen sadece kim olduğunu merak etmiştim özgüvensiz bir tipmişsin her kimsen herkes hak ettiğini yaşar bu hayatta herkes benim hayatımı yaşayacak değil ya :D
onurkkrn0 İnsta hesabım… Bir gün “Nasılsın?” de, o gün iyi olurum ben.
Sen de ne zaman başın sıkışsa, bir derdin, sıkıntın ya da çözemediğin bir şey olsa, konuşmak istersen — konu ne olursa olsun — bir mesaj, bir telefon kadar yakınım sana.
Ben elmayı seviyorum diye elmanın da beni sevmesi şart değil. Ama o hep mutlu olmalı, ne olursa olsun… Değmeli bütün yaşananlara.
Unutma, ne zaman olursa olsun, saat kaçta ve nerede olursan ol… Senin mutlu olman için yapabileceklerimin sınırı yok.
Bir beklentim de yok, sadece iyi ol.
Semra, arkadaşına dikkat et.
O gün bir şeyler anlatacaktım ama beni duymuyordun. Hayatımda sana anlatmak, seninle paylaşmak istediğim çok şey oldu. Belki bir gün sen de beni dinlemek istersin. Dostça söylüyorum, uzatıp yormayayım…
Dost hatırlanmaz, hatırlatır.
Hiçbir şey olmasa bile arada bir “Nasılsın?” de, ben de iyi olayım.
Hem belki bir kez olsun yüzünü güldürebilirim, kısacık bir sohbette ;)
Bu hesabı siliyorum ama arada bakarım.
Bu mesajın altına bir şey yazacak olursan… bil ki görürüm.
Cevap
0Cevap
Burdayım Onur diğer hesabımı kapattım
Yeni çıktım işten, eve geçiyorum. Hâlâ yazmamışsınız. Beni tanıyan biriyseniz Instagram kullanmadığımı da bilmeniz gerek. İletişim kurmak, bir selam vermek bu kadar zor bir şey değil. İnsan yemiyorum. 'Güzel günlerdi falan' diye siz demişsiniz; dostça kısa bir sohbet kimseye bir şey kaybettirmez. Yazmayacaksanız Instagram'ı siliyorum, zaten kullandığım bir uygulama değil. Bu kadar gizeme de anlam veremiyorum. Bu kadar özgüvensiz olmayın. Evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyler var demiştiniz. Her şeyin yolunda gitmesi için önce kendinize güvenmeniz ve güçlü bir iletişim diline sahip olmanız gerek. Konuşmak, anlatmak isterseniz yazarsınız. Daha bu güne kadar insan yediğim olmadı, bu kadar korkma kimsen. :D
Müsait olduğunda bir yerden yazarsan, yorumdan konuşmaktan daha sağlıklı olur. Küçük Prens, evliyim evet, ve yolunda gitmeyen şeyler var sözün sürekli aklıma geliyor. Geçen zamanda neler oldu, neler yaşadın, ne durumdasın? Senden dinlemek istiyorum. Birkaç minik sorum da var, fırsat olursa onları da sormak isterim.
Kimsin bilmiyorum ama vazgeçtin sanırım. Instagram'ı telefondan sildim. Düşüncen değişir, yazmayı düşünürsen buradan yazarsın. Kendine iyi bak, umarım evliliğindeki sorunları çözersin, gizemli yabancı ;)
Bu arada, 7 sene önce oyun oynamıyordum, yanlış hatırlıyorsun. Bilgisayar oyunu ise kastettiğin en son lise yıllarında oyun oynadım. Halı saha ise o ayrı halen devam :D
Evliymişsin zaten mesaj atsan yemeyecektik seni yiyen yemiş zaten her kimsen sadece kim olduğunu merak etmiştim özgüvensiz bir tipmişsin her kimsen herkes hak ettiğini yaşar bu hayatta herkes benim hayatımı yaşayacak değil ya :D
onurkkrn0 İnsta hesabım… Bir gün “Nasılsın?” de, o gün iyi olurum ben.
Sen de ne zaman başın sıkışsa, bir derdin, sıkıntın ya da çözemediğin bir şey olsa, konuşmak istersen — konu ne olursa olsun — bir mesaj, bir telefon kadar yakınım sana.
Ben elmayı seviyorum diye elmanın da beni sevmesi şart değil. Ama o hep mutlu olmalı, ne olursa olsun… Değmeli bütün yaşananlara.
Unutma, ne zaman olursa olsun, saat kaçta ve nerede olursan ol… Senin mutlu olman için yapabileceklerimin sınırı yok.
Bir beklentim de yok, sadece iyi ol.
Semra, arkadaşına dikkat et.
O gün bir şeyler anlatacaktım ama beni duymuyordun. Hayatımda sana anlatmak, seninle paylaşmak istediğim çok şey oldu. Belki bir gün sen de beni dinlemek istersin. Dostça söylüyorum, uzatıp yormayayım…
Dost hatırlanmaz, hatırlatır.
Hiçbir şey olmasa bile arada bir “Nasılsın?” de, ben de iyi olayım.
Hem belki bir kez olsun yüzünü güldürebilirim, kısacık bir sohbette ;)
Bu hesabı siliyorum ama arada bakarım.
Bu mesajın altına bir şey yazacak olursan… bil ki görürüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar