şu an tek yaşıyorum. Bu para bana yetiyor ama bir kız arkadaşım olsa onunla galan yaşasam bu para yeter mi?
Kira yok. Araba falan var onun gideri oluyor.
Sizce yeterlimi
Kira yok. Araba falan var onun gideri oluyor.
Sizce yeterlimi
1700 euro ile almanyada zor geçinirsin. ama bulgaristan olur. türkiyede soruyorsan bu zeka ile sana o parayı nasıl veriyorlar onu söyle önce?17.000 lira ile nasıl geçinirim diyen adamı anında işten kovarım ben olsam... kendi işinse yapacak birşey yok.
Kendi iş yerim tabiki 😅 aylık sabit 10 bin çekiyorum kendime. 3 dairenin 2 si kirada 7-8 bin tl de öyle geliyor işte. Fakat giderde çok oluyor. Basit düşünüyorsunuz. Bir başkası ayda 5 pantolon giyerken. Ben hergğn farklı giyinmek , hergün farklı bakım yapmak. Arabanın masrafını tamamlamak. Gideceğim yerin klası ve lezzeti. Gelen misafiri ağırlayacagım tarz herşeyim masraf oluyor. Bunu bu şekilde düşün
iyide senin mantığının sonu yok. şeyma subaşı 100.000 tl nafaka ile geçinemiyor. olay para harcamak değil. kime versen 100.000 tl'yi 1 ayda harcar. bazı insanlar hjarcayamaz benim gibi onlarada artanı geri alırız dersen onlarda harcar. türkiyede hane ortalamasının geçinme limitinin 3000 lira olduğu bir eyrde senin sorun dalga geçmek gibi oluyor.
Birikim yapıp ev bile alırsınız.
Rahatlıkla yeter
Cevap
3Cevap
Biz üç kişi çalışıyoruz ayda gelirimiz 13.000 üstelik evde 2100 de kira artı 5 kişi yaşıyoruz bize yetiyorda sana mı yetmeyecek
Yeterli tabii ki.
Dalga mı geçiyosunuz acaba?
Alay etmek için sormadım yanlış anlamayın günümüz şartlarında maaşınız şahane düzeyde kız arkadaşınız olduğunda da onunla rahat sekilde eglenip gezebilir hatta ustune para da biriktirebilirsiniz ipin ucunu kaçırmazsanız tabiiki
Şimdi şöyle şartlar değişmeden rahat bozulmadan hic birsey yapılmaz kolay kolay yani bundan daha iyi bir fikir veremicem çünkü asgari ucretle geçinen grubundayim🙂
🙂tahmin edebileceginizden çok daha zor ustelik birde kizim var ve rahatsız
Amin zaten bi eşim calisabiliyo ki oda pandemi sagolsun ne kadar calisabilirse neyse konumuza donelim benden size verebilecek tavsiye kalmadı maalesef bilginiz olsun🙂
Yeter yeter
Harbi bu tatikle dusuyomu dayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?