- Gizli Üye(25-29)5 gü
Bu devirde erkekler super bakimli kadin istiyor ama bakimli kadin olmak pahali goruldugu gibi. Is sadece ojeyle de bitmiyor.
Gunumuz erkekleri para cimriligi yapiyor. Kadin kendine bunlari hangi parayla alip nasil bakim yapip, suslenecekse? Hadi kadin kendisi calissin, kendi bakimin, süsünün masrafini kendi ödesin desek bu sefer kadinin parasina da çöküyorlar.
Seninkini de harcayalim, eve ortak ol, giderlere ortak ol. Ee bu kadinlar bu devirde bu pahalilikta erkeklerin o istedigi bebek gibi hatunlara nasil donusecek?
Hem para vermiyorlar, hem kadinin olan parasini da istiyorlar. Sonra da bakimsizsin bilmem ne diye sucluyorlar. Aldatmaya hak goruyorlar. Daha bakimli, daha guzel, estetikli, kendine bir ton para harcamis kadinlarin pesinden gidiyorlar. Iyi de o kadina kim bilir kim yatirim yapti da o halde? Ya da o kadin muhtemelen bekar ve calisiyorsa tum kazandigini kendine harciyor.
Hayir paramizi kazanip bunlari biz karsilayalim dedik ona da izin vermiyorlar. Bizim para da cepte kalmiyor ki, istedigimiz gibi harcayalim, estetiktir, bakimdir, makyajdir, cilt bakimidir, lazerdir, selilut eritmedir, guzel seksi giyinmektir, erkegimize guzel gecelikler, kiyafetler almaktir vs. Bizimkinin de suyunu cekiyorlar, ustune cokuyorlar.
Sonra diger kadinlara salyalar akiyor. Ne cebimize para koyuyorlar bunlar icin, ne de cebimizdekini bize birakiyorlar. Cok guzel ol ama para harcama kafasindalar. Bu devirde artik guzellikte parayla oluyor beyler. O cok begendiklari rus kadinlarinin aylik bakim masraflarini duysalar kalp krizi gecirirler herhalde.
Hele ki bizim fibi su ekonomik krizde bakimli hatun olmakta cok zor. Ama dedigim gibi ne para veriyorlar bunun icin ne de kadin kendisi kazaniyorsa ne onu birakiyorlar cepte. Kadinla erkegin bakimi, harcamasi bir mi ki kadin eve, giderlere her seye %50 destek olsun? Erkek bir gomlek aliyor 10 yil giyiyor. Kadinin kiyafeti gectim ne lazeri bitiyor, ne agda parasi bitiyor, ne ped parasi bitiyor. Bakimi gectim bu devirde kisisel, zorunlu ihtiyaclari karsilamak bile luks olmus.
Prensesler bir de diyor ki sende para koyacaksin. Iyi koysun da kadin ve erkegin masraflari esit olmadigindan esit para koyamaz. Erkek kazancindan ortaya 40 bin maasinin 20 binini koyuyorsa yarisini. Kadinda 40 bin kazansin diyelim. kadindan da 20 bin koy diyemezsin ki. Kadina geri kalan 20 bin lira neyine yetsin? Erkek aliyor bir tiras makinesi. Bozulana kadar her yerini onunla tiras ediyor. Kadin lazer parasi oduyor, ona gitmiyorsa agda parasi oduyor. Aylik ped masrafi var.
Biraz bakimli olayim dese cilt bakim masrafi var. Vucut bakimi var. Buna harcadigi kremler, losyonlar vs var. Lekeler oluyor buna islem ya da urunler gerekiyor bazen. Var oglu var. O gordugunuz bebek gibi hatunlar anadan dogma oyle cikmiyor. Ciksa da, kadin dogustan guzel olsa da bir destek her zaman lazim. Bu da parayla oluyor.
Beyler bircok sey taleo ediyorlar. Kirmizi ojeli el ve ayaklara bayiliyorum. Bakimli, yumusacik pedikurlu ayaklara bayiliyorum. Guzel giyinmis, hafif makyaj yapmis hatunlar guzel duruyor vs diyorlar. E bunlar bedava mi oluyor sanıyorsunuz?
Ya pamuk elleri cebe atip kadinlarin bu masrafini karsilayacaksiniz ya da kadin calisiyorsa parasinin cogunu kadina birakacaksiniz ki kendine harcasin ve gozunuze hos gozukmeye devam etsin. Bunlar istiyor ki o gordukleri kadinlar gibi olsun ama parasiz, masrafsiz olsun. Bu dunyada parasiz neyi elde edebilirsiniz ki de kadinlar parasiz guzel, bakimli olsun?
Artik kadinlarin bircogunun guzelligi bile para. Kimi bunu estetige para harcayarak sagliyor, elde ediyor. Kimininde alt yapisi dogustan iyiyse bile urunler, makyaj, kremler, guzellik merkezilerine gidip bakim yaptirmalarla guzelliklerini daha ön plana cikariyorlar e haliyle bu da para. Erkeklerin kafasi buna ne zaman basar bilmiyorum ama.
93 Yorumla- 5 gü
Bu kadının bütün yorumlarını görüyorum hepsini destekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- 1 ay
Her zaman en ucuzunu alıyorum. Aynı işi görüyor. Bir kaç ay kullanmazsan çöp oluyor. Markalı veya kaliteli olanını almaya değmez.
Yakınlarda 10 oje çöp oldu. Bozulmuş. Kullanmak lazım. Eski ojelerim bitmeden yenisini almayı düşünmüyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Senin takıntılı fanın Ayşe kaptanın deyimiyle Reisimiz sağ olsun 🙃 Ben ekonomistim o iş bende dedi piyasanın a... koydu 🥴
23 Yorumla- 1 ay
Engellemiş olmasın foyasi ortaya çıktı diye :D
yok mu bu pençe boyasını evde üretme şansınız?
Biz rakıyı öyle yapıyoruz, daha ucuza maloluyor.
111 Yorumla- 6 gü
Pence sensin djdjjd
- 6 gü
Fikir verdim, yine yaranamadım, allala.
Pençe boyası tabi. Biliyorum ben.
Çıkartmak için de aseton denen oce sökücü madde içiliyor. Gayet de bilgiliyim bu konuda, tamam mı?
Hıh. - 6 gü
🤣🤣🤣🤣 Ay
- 6 gü
Föndürük var mesela, astar boyası. En alta sürülüyor.
Birinci katta lekeleri, ikinci katta sivilceleri, üçüncü katta yara izlerini kapatıyor.
Dördüncü katta yalnızca burnunuzun ucu açıkta kalıyor.
Engin tecrübelerimden faydalanın istiyorum 🤪
- 6 gü
Jsjsjdjd çok iyi 🤓
- 6 gü
Rimel var, onu da biliyorum. Kirpik jölesi. Kirpikleri dik tutmaya yarıyor.
Tanrım kendimle gurur duyuyorum. Bu ne biçim bilgi sığırcığı... - 5 gü
😂 Yeni KS Mizahşörümüz
- 5 gü
Bence çok faydalı yazılar yazıyorum lakin kimsenin salladığı yok. Yalnızca BiBot isimli bir hayranım var, o çok beğeniyor...
Bu siteyi Meydan Larousse tadında bir şey yapmak niyetindeyim. Gelecek kuşaklara hedeler ve hödöler bırakmak adına...
Saçmalama potansiyelim had safhada yine, aklınıza takılan bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz efenim. - 5 gü
Bence de tadında bırak :xddd
- 5 gü
Tamam, sustum ben onu.
'Ağır abi' mode on. - 4 gü
🤝🏻
- m1 ay
90 100 TL artık para değil ki. Ucuzmuş yine de.
21 Yorumla - 1 ay
Güzellik bazı indirim haftalarında stok yapsan.
11 Yorumla aslında merak ediyorum cidden maliyeti ne kadar. miktar olarak az oluyor. minik şişe. üretimi de hani bi batımda masallah yani coktur. cok rengi var ama ana malzeme aynıdır. yeni bir sanayi devrimi gerekli belkide:D
10 Yorumla- 5 gü
bimde geçen 16 küsürdu yeğenime 3- 4 tane aldım
30 Yorumla - 2 gü
Kalıcılar daha pahallı 3 ojeye 2000 veriyorum ben evde yapıyorum da🥰
10 Yorumla - 6 gü
Önceki parayla 10 tl oluyor hatta daha azı oluyor 100tl paramı şimdi inan daha değersiz olup daha pahalıya aldığım şeyler oldu bunlar iyilerimi kötülerimi şu reis sağolsun fiyatı abartılı olmayan şey bırakmadı birde vergilendirmedikleri şey bırakmadılar
10 Yorumla - m1 ay
Bir çanta dolusu ojem var iyi ki almışım zamlanmadan diyorum:)
40 Yorumla - 4 gü
Akrilik boyalarla da tırnak boyanılıyor, üstelik istediğin rengi hemen yapabilirsin. Oje almak yerine kutu kutu akrilik boya almanı öneririm. Şeffaf oje ile sabitleyebilirsin🩷
21 Yorumla - s1 ay
Flormarların fiyatları ojeden ojeye değişiyor galiba ama her gittiğimde gratise kendimi kaybediyorum 😂
20 Yorumla Hea olsun yine de alıyorum, 101 de uygun flormar ama renk seçeneği kısıtlı 😀
20 YorumlaFiyatlara mi yanayim, eski kalitesinin olmayasına miii asssla kurumuyor hep iz kaliyor cabuk bozuluyor gibi geldi ,
11 Yorumla- 5 gü
Valla sürmüyorum o yüzden öyle bir derdim de yok 😃 tavsiye ederim 😂
10 Yorumla - 5 gü
ülkenin hali ne ki oje fiyatlarınınki ne olmasın?
10 Yorumla - 6 gü
89 lira yine bir şey değilmiş. Oturup bir kahve içsen artık 100 - 150 liralık oluyorsun..
10 Yorumla - 1 ay
Gerçekten ya fiyatlara bak oje değil her şeyin fiyatı uçmuş🥹
10 Yorumla - 1 ay
oha 90 tl mi olmuş ne zamandır almıyorum en son 30 tl ydi 🥲😂
11 Yorumla- 1 ay
baya geride kalmışım ben
- 1 ay
Kozmetik firmaları zengin oldu olan kendine düşkün olup mağdur olan insanlara oldu..
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 gü
Senin o güzel tırnakların için oje alırım ben :)
10 Yorumla - 1 ay
Kilo oje 80 liraydı ya Flormar nasıl 90 olabiliyo
22 Yorumla- 1 ay
Kiko
Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. gazlı kalem yohmu evde
11 YorumlaFiyatlar cidden çok saçma. Pahalı diye alamayanlar var.
20 Yorumla- 6 gü
ben bu artan oje fiyatlarından çok muzdaribim
20 Yorumla - 4 gü
Sürmeyin siz de bakımınızdan da taviz vermiyorsunuz 😂
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 gü
Ben 1 TL den 3e yükselince pahalı dediğimi hatırlıyorum sonrq da pahalı dememeye başladım. Artışın hızına yetişemedik
10 Yorumla Sjsed sinirden gülüyorum
20 YorumlaTaksit seçeneği yok mu 😂
20 Yorumla- 5 gü
Biz alırız yeterki sürün 😂😂
10 Yorumla - 5 gü
Ev yapımı ojeye kim başlayacak acaba djsjjs
16 Yorumla- 5 gü
O da olabilr ama ben nefret ediyorum kokusundan 😂
- 5 gü
Jdjdskksks öyle bir şey oluyor mu ya
- 5 gü
bırak denemeyi, Evlensem bile sürmem o derece
- 1 ay
Fiyatlar uçmuş yakında iflas edecek.
10 Yorumla - 1 ay
Boyadan makyajdan vazgeçicez böyle giderse
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı. maalesef ojeler de pahalı artik
10 Yorumla- 1 ay
En iyisi doğal tırnak daha ekonomik haha
10 Yorumla - 1 ay
Tonik alcam bende fıyatları tavan😳
10 Yorumla - 1 ay
2, 48 Euro gayet uygun
10 Yorumla Şimdi 1000 TL öteye ucuz diyoruz😆
10 Yorumla- 1 ay
Kadin olmadığıma şükrediyorum 😂
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)5 gü
Oje kullanmıyorum ama gerçekten pahalıymış
30 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Oje sürmüyorum sürenler düşünsün
30 Yorumla - 4 gü
İban yolla oje sponsorun olayım 😁 sen sür yeterki
15 Yorumla- 4 gü
Neden önemsiz olsun ki guzele bakmak sevaptır derler bakarker dehşeti fena bir guzelllik olsun ojelerle 🤭
- 3 gü
Kaporta boya masraflarinida karsilariz problem yok 😁🤓
- 1 ay
Ne kadar simdi
12 Yorumla- 1 ay
Bu devirde normal
- Gizli Üye(25-29)5 gü
Eve shopta daha uygun
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
1 tl oldugu gunleri hatırlıyorum 🚬
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Haklısın knka ya
20 Yorumla Aynen yaa bir sürü çeşitli ojelerim vardı şimdi bir sürü almaya cesaret edemiyorum
00 Yorumla- 4 gü
Geçen senda baktım normalde 3 4 renk alırdım hiç alamadım.
00 Yorumla Malum kişi sağolsun
20 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
almadigimiz icin sorun yok
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Kullanmıyorum lazım değil 🤣🤣
10 Yorumla - 5 gü
Alışverişi yapmayın fiyatlar artmasin
10 Yorumla - 5 gü
Ruju 250 civarıydı oje ne ki
20 Yorumla Herşeye zam yaa herşeye
20 YorumlaŞokta 30 lira
20 YorumlaKizlrmizi istersen ben alirim
00 YorumlaOjeli ayak göremeyecek miyiz artık
00 Yorumla- 1 gü
Alınmaz ya çok pahalı
10 Yorumla Bu fiyatlar şaka falan mı?
10 Yorumla- 2 gü
Zamanında çok ucuzdu ya 🥹🥹
10 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Merhaba, çoğu şey gibi oje de pahalılıktan nasibini aldı. Oje fiyatlarının pahalı olmasının bir nedeni de kullanılan hammaddeler, AR-GE çalışmaları ve özellikle de markalaşma maliyetleridir. Özellikle dayanıklılık gibi formüller için yapılan masraflar da bu fiyatların artmasına neden oluyor.
Teşekkürler hasan sabır bey
Rica ederim.