Dolar tabiki de aşk diye bir sey yok paran olunca aşkı satın alabiliyorsun türk kızları paraya tapıyor zaten parayı görünce koşa koşa gelirler DE 3ün1ini alırlar
Tabiki. Ama beni arabasiyla bilmem neyle tavlama çalışan zengin züppelerden hiç hoşlanmam. Hayatta babasına bile tenezzül etmeyen kendi parasını kazanıp yiyen bir kadınim. KEŞKE bazı kadınlarda biraz gurur olsada para için verici olmasalar.
Cevap sahibi
1 yıl
Tamam kiz sakin ol sana demedik ki 😂 paraya dusen tonlarca kari var ama onlardan birini tavlarim zaten para varsa dis gorunus olarak da cekici oluruz :D
Hayır ben zaten kendi üzerime niye alınayım? dedim yeri gelmişken yazayım. Ama sende çok haklısın erkekler kadınların makyajına kadınlar erkeklerin parasına aşık oldukça aldatılmak ve üzülmek tabi kaçınılmaz. Buda nacizane benim fikrim. Seninle bi ilgisi yok.
Cevap sahibi
1 yıl
Erkeklerin bir kismi guzellige bakiyor hepsi degil sunu anlayin ama parasiz bir erkekle bir kadin evlenmez guzel olmayan kadinlarin cogu evli gecmiste de gunumuzde de bu boyle
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bir çanta dolusu dolar mı yoksa hem dış görünüş olarak hem ahlak olarak tam istediğiniz profilde birini mi istersiniz?