Kendim ödemeyince pasif ve ezik hissediyorum domine edilmeyi hiç sevmiyorum o yüzden ben öderim

Kendim ödemeyince pasif ve ezik hissediyorum domine edilmeyi hiç sevmiyorum o yüzden ben öderim

Daha önce de söylemiştim; bence ilk buluşmayı kim davet ettiyse o ödemeli. Sonra da birbirine yük olmadan sırayla filan ödenebilir veya iş belli bir noktaya gelene kadar herkes kendi hesabını ödeyebilir.
Kimsenin kendini kötü hissetmeyeceği bir yol, konuşarak bulunabilir.
Bir erkeğin kanatları altında olmayı güven verici bulan, koruyuculuğunu ve tedarikçiliğini (provider) tercih eden kadınlar hesapları erkeğin ödemesini beklerler. Karı koca arasında hesabı kimin ödediği önemli olmasa da (çünkü biri paraya sıkıştığında eşi zaten destek olmak zorunda) ş, sevgililik ilişkisinde doğrusu beraber ödemek. Bir kadın, evli olmadığı erkekten hesapları ödemesini bekliyorsa, esnaf lokantasına da, sokak pilavcısına da razı olmak zorunda. Sevgili olunan erkekler de parayı ağaçtan toplanıyor çünkü.
Hesabını erkeğe ödetmeyi bir çeşit gurur meselesi yapan senin gibi kadınların aslında çok çekici. Maddiyata, paraya pula tav olmayacak kadınlardır onlar.
*senin gibi kadınlar
Aslında değil benim beraber olduğum erkek pasif biri olmalı çünkü herkes böyle şeyleri kabul etmiyor
genelde erkekler öder ya da ödemesi istenir beklenti böyle ama senin gibisini bulmak zor tebrik etmek lazım... hemcinslerin kızmasın şimdi sana ;)
resimdekide süper görünüyor afiyet olsun
Kasada hesap bölme işini sevmiyorum.. ben öderim ya da o ödesin.. yemek ondaysa içme işi bende olur.. herkes yediğini ödeyecekse neden aynı masadayız awk
Cevap
22Cevap
erkek öder
Ben öderim
Davet eden öder, erkek erkeğe de olsa kız kıza da olsa davet eden öder bana göre.
Bir de masada en zengin kimse o öder :)
yani simdi birini evine yemege davet etsen hadi yedik ictik alisveris tutari bu kadar. su kadar dogalgaz yaktim yemekleri yaparken vs diye para mi isticeksin. davet eden öder
İlişkideysen erkek ödeyecek. Bu işler böyle..
Birilerine bir şey ısmarlatmak hoşuma gitmiyor ödemediğim zaman rahat edemiyorum
karşı cins olursa tabii ki ben, arkadaş ortamında da kim önce davranırsa.
Ben davet ettiysem ya da ben teklif ettiysem ben öderim ya
Hasap odeme olayinda kim davet ederse o oder. Normal olmasi gzreken budur :)
Kim isterse o ödesin bu artık günümüzde problem olmamalı bence özellikle arkadaşlar arasında...
ilk buluşmada kesinlikle erkek ödemeli sonraki buluşmalarda ortak olabilir ya da eşit bi sekilde bi sen bi o şeklide olabilir
Sevgiliye para ödetmeyi sevmiyorum. Bu yüzden kendi hesabımı ben ödeyebilirim.
Ben davet etmişsem sevgiliminkini de öderim.
Ben öderim sen ufaktan yediysen yemeğini lavabo şekli yap ☺
hesabı da sen ödersin :))
Atarlı kadın soruyu gayet acık ve net anladım. benim olduğum yerde de hesabı sana ödetmem 😎
sana öyle geldigi için ödemek istiyorsun degil mi? bende benim olduğum yerde hesabı kadın öderse yediremem kendime , çünkü biz alman usulu takılmıyoruz. aynı ortamda olmayabilirsin. bende sorun teşkil etmez bu 😍
Domine edilmenin onunla ne alakası var 🤣🤣
Hayır da hesap yani alt tarafı
Ezik hissetmek olabilir belki ama domine edilmek biraz fazla bir tabir bence bunun için
Parası çok olan ehshw
Benim yanımda bir hanımefendi ödeyemez. Bu kadar
Buluşmak kimin fikriyse o öder bence
Davet eden kimse o öder
Ben öderim sevgilim olsaydi ben öderdim
Herkes kendi masrafını ödemeli
Yarı yarıya
Ben öderim sıkıntı yok
herkes kendi
Kibirlisin. Hepsi bu
Memeni yerim
Parası olan