Sevgilimin ailesi varlıklı ve babasıda kızını ekonomik durumu iyi biriyle olmasını istiyor ne yapmalıyım?

Sevgili olduğum kızın ailesinin şirketi var durumları çok iyi benim ailemin ise böyle bir durumu yok bizim küçük bi ilçede küçük bi mağazamız var ve 500 bine yakın borcumuz var buna rağmen hani geçinenilecek kadar kazanıyoruz ama kızın ailesinin istediği gibi bir düğünün olmasının imkanı yok gibi geliyor bana bende bilgisayar mühendisliği okuyorum 3. Sınıf öğrencisiyim ileride mesleğime başladığımda acaba yetebilir miyim tüm bu masraflara acaba? Kız da 1 kere evleniyoruz kafasında ama yinede çok zorlamak istemediğini ve düğün borçlarını kendi borcu gibi düşündüğünü birlikte ödeyeceğimizi söylüyor ama yinede ilerideki eşinin mesleği onun için önemli olduğunu söylüyor baba evinde her istediğini alıp her istediğini yapabildiğini ve bunlardan çok mahrum kalmak istemediğini söylüyor ikimizinde çalışarak üstesinden geliriz diye düşünüyoruz sizce de üstesinden gelebilir miyiz?

Sevgilimin ailesi varlıklı ve babasıda kızını ekonomik durumu iyi biriyle olmasını istiyor ne yapmalıyım?