Arkadaşının senin şehrine gelmesi?

Arkadaşlar size bir şey sorucam ama lütfen yani yargısız infaz edip linçlemeyin beni.. Çok yakın bir arkadaşım var ve benim memleketime geliyor 3 gün kalacak normalda iyi bir kızdır anlayışlıdır sevdiğim bi arkadaşım ama biz ne zaman bir araya gelsek falan yani sürekli kartını evde unutuyo ben başta dedimki ya genel olarak dikkatsiz biri ondan kanka ödiycem sana falan diyip bazen iki hafta sonra bazen 1 ay sonra falan ödüyo bazılarını ödemiyo ve ben sinir olmaya başladım her gittiğimiz yerde kanka sen öde ben sana atarım diye keyfine göre 2 hafta sonra atıyo bazen bir ay bazılarını unutuyo güya.. Ben bunu bidliğim için gittiğimiz yerde direkt burdan bi kişi alıj diyorum ama kız benim memleketüme gelicek evimde zaten ağırlıycam ama dışarda ben ona bi lere sen misafirsin diye bişey ısmarlasam o bana yanlanıp tüm hesapları ödetir gibime geliyo ama diğer türlü de memleketime gelem arkadaşıma hesap ödeterek ayıpmı ediyorum diyorum ama 3 gün boyu yediğimiz içtiğimiz herşeyi ben ödersem iflas ederim.. İlk hesabı ödeyim diyorum ama alışır yani tanıyorum onu.. Bunun usulü nedir?

Güncellemeler
1 yıl
Hayır normalde böyle şeyler yapmayan biri olsa öderim yani bu konularda yürekli biri derim o buna değer altta kalmaz ama o yanlandıkça yanlanıyım kafasında insan kendini enayi hissediyo
Arkadaşının senin şehrine gelmesi?