Spot alım yaptım. Yeri geldi kaldıraç işlem yaptım. Fakat spot grid ile ufak ufak kazanmanın konforu gibi bir olay var sanki. Tabii yine takip istiyor. Fakat güzel bir grid seviyesi ile biraz likide oranlarına göre hesap yapıldığında rahat oluyor. Yapan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu an bu piyasada spot daha mantıklı bence. Btc Dominance düşmeye başlarsa altlar bu fiyat aralıklarında kalmaz.
Düşüş mü yükseliş mi diyorsun?
Doğrusu alt coinleri olumsuz mu etkiler diyorsun?
Altcoinlerin gidişatı Btc Dominance nereye kadar yükseleceğine bağlı. Uzun süreli düşüş beklemiyorum asla. Kaldıraçlı işlemleri liq etmek için kısa süreli sağlam düşüşler gelebilir ama çok hızlı toparlayacaktır. O yüzden şimdiden spot alıp beklemek mantıklı. Ocak ayında Trump koltuğa geçecek zaten. SEC başkanı değişecek, BTC rezerv varlık olarak kullanılacağınıda söyledi, Elon'a bakanlık verdi. Uzun vade yükselmeme ihtimali yok gibi. 2025 2. Çeyreğe kadar güzel kazandırabilirler.
Btc dominance düşmeye başlarsa Alt Boğa başlamış oluyor zaten. Şu an dominance tepeye çok yakın. Altlar için güzel zamanlara az kaldı yani.
BTC zaten şu an dengeyi kurdu 93.500 civarına öpücük attı. Muhtemelen 95k denemesi ile yavaş yavaş sonraki aşamalarda 100k yı deneyecek.
Spotu biliyorumda spot grid ne oluyor
Senin yerine anlık al sat yapan bot oluyor. Sen belirli bir aralık belirliyorsun o aralıkta kademe kademe al sat yapıyor. Örneğin 100 dolar ile PEPE coine 60 grid belirliyorsun. Alt ve üst fiyat sınırı koyuyorsun. Oralarda al sat yapıyor. Örnek;
Peki takip isteyen kısmı neresi
Piyasa likidasyonunu takip edeceksin.
Sen şu fiyat aralığında al sat diyorsun o fiyat aralığından çıkınca zaten işlemi durdurması gerekmiyor mu?
Hayır işlem durmuyor. Şöyle anlatayım. Alt seviyeye düşerse eğer zarara giriyorsun. Bot tekrar yukarı çıkana kadar beklersin. Fakat üst seviyeye çıkarsa çok az miktarda coin ayırıyor onunla yukarı devam ediyor. Fakat yukarısı için "trailing up" diye bir ayar var onu açıp kurarsın botu, yukarı çıktıkça belirlediğin aralık yukarı gider oralarda da al sat yapmaya devam eder. Ve yükselen grafikte daha çok kâr getirir. Bak mesela sana benim botun bir örneğini atacağım.
Anlık al sat işlemlerini görüyorsun. Güzel bir grid değeri koydum. O kademelerin hepsini grid gibi düşün. Birde en üstü ve altı var biz buna grid aralığı diyoruz. Mesela grafik şu an yukarı çıkıyorsa bu aralıkta yukarıya kendini uyarlıyor. Bir ortalaması var. O ortalama yukarı çıkar. Fakat alt ve üst aralık değişmez. Ha yükseliş eğer benim üst tabanı geçerse "trailing up" özelliğini açtığım için ortalamayı yukarı çeker yine kazandırmaya devam eder.
Telefondayim resim bulanık bilgisayara geçince bakarım
Baya al sat yapmış
Peki paran % kaç buyudu
Ayrıca grafikte kırmızı kısma da çıksa alt sat ayarlıyor kendini aşağı inerken al sat yaparak bir şekilde denge sağlamaya çalışıyor. Grafiğin seyrine göre eğer çok alta doğru gidiyorsa botu durduruyorum. Ortalamayı aşağıya çekiyorum. Bu kâr açısından daha iyidir. Ortalama dediğim şeyi anlasan her şeyi anlarsın.
Yeni kurdum botu 04:20 gibi kurdum. 1 dolara yakın bir kârdayım şu an.
Grafiğige baktimda hep al sat yapılmış bunlar hep komisyon demek senden çok borsa kazanıyor gibi. d
Eğer grafik ben uyurken de yukarı seyrine devam ederse akşama kadar 10 dolara yakın para getirir. 129 dolar ile işlem açmıştım. Eder finalde 150 dolar..
0 komisyon benim
Nasıl 0 komisyon?
Bir ayar mı ne yapmıştım. Sanırım ondan dolayı komisyon kesmiyor. Şimdi unuttum. Öğrenirsem haber ederim.
Ben spotu beceremedim ya
Spot gridden bahsediyorsun dimi?
Hayır satın al diyor ya cüzdanın orada. Onu diyorum.
Hımm, benim dediğim bir işlem var. Sen bir aralık koyuyorsun. İşte örnek veriyorum buna 100 dolar ayırıyorsun. Bu 100 dolar ile sürekli o aralıkta al sat yapıyor. Mesela 0.50000 dolarlık bir coin olsun 0.8000 arasında aralık koyuyorsun. Belirlediğin grid değerine göre anlık al sat yapıyor. Fena kâr getirmiyor. Yatay bir grafik varsa günde 5 dolar getiriyor. Ben birde trailer up diye bir özellik açtım. Piyasa yükselirse eğer belirlediğim aralıkta yükseliyor daha çok kâr getiriyor. :D
Çevremde senin gibi zeki birisi yok. O yüzden yapamadım ben önceden.
3 yılımı yedi bu halt...
Oha