Para & Ekonomi Parayla hava atacak olsanız bu kimin parasıyla olurdu? yürüyürümodabebeğim Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çok kritik bir soru oldu aklınızdan geçen ilk kimseyi yazınız? Ama gerçekçi olunuz! Güncellemeler1 yıl Bravooo sizi gidi yalancı polyanacılar Sizinle aynı perspektiften bakmıyorum kb. Parayla hava atacak olsanız bu kimin parasıyla olurdu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. hava atmam para ile. 0 0 Yorumla
BirKadehSihir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Parayla hava atılmaz, paranin satın alabildiği şeylerle hava atılır. 1 1 Yorumla yürüyürümodabebeğim 1 yıl Hmmmm Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 413 cevap paylaştı. Hiç kimsenin. Para ile hava atmayı sevmem. Para için beni sevmelerini de istemem. Görgüsüzlükten ve yalaka insanlardan tiksinirim. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 720 cevap paylaştı. Parayla hava atmam ki ben 1 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Olsa aticam da. Hiç birsekilde yok ki. 😂 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Parayla hava atmam 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendi paramla 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı. Babamın 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ailemin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hava atmam para ile.
Parayla hava atılmaz, paranin satın alabildiği şeylerle hava atılır.
Hmmmm
Hiç kimsenin. Para ile hava atmayı sevmem. Para için beni sevmelerini de istemem. Görgüsüzlükten ve yalaka insanlardan tiksinirim.
Parayla hava atmam ki ben
Yapacak olsaydım kendi paramla yapardım
Bankanın faiz parasıyla 🤔💰😅
Olsa aticam da. Hiç birsekilde yok ki. 😂
Olsa atarım ama yok
Karımın parası olurdu 😅
Parayla hava atmam
Kendi paramla
Babamın
Ben parayla hava atmam..
Kendi param
Senin paranla tabiki