Kişilik & Karakter Üzüntünü paraya çevirebilseydin ne kadar paran olurdu? StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Elon Musk ile kıyasıya yarış içinde olurdum. Bugün ben bu adama taktım sjsjs Üzüntünü paraya çevirebilseydin ne kadar paran olurdu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben şu an aşırı zengin olurdum bir kaç gezegen ya da galaksi satın alabilirdim sanırım.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Takilmazmi ya O adsm bi harika Bu kiz kim bu resim yeni ama şu an Natashayla sevgili 😂Nasil Vakkumluyo Roketine yandiğim 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Çokta zengin olmazdım. Mutlulukları çevirsek olmuyo mu 1 10 Yorumla StoneeCold +1 yıl Senin için olar sjsjs Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Ay tişkürler djjff Yorumla StoneeCold +1 yıl Az bana rüşvet ver sjsjs Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Sayende zengin olduk seni unutmayız at iban sjjdd Yorumla StoneeCold +1 yıl 17272828289393 buyur sjsjw Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl O nası bişey ya sjdjdnd Yorumla StoneeCold +1 yıl Bu stonebanka ibanı sjsjs Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Kızın kendi bankası var bizden rüşvet alıyo jdjdjd Yorumla StoneeCold +1 yıl Üzüntümle banka işletiyorum faiz olsun hadi sjsjs Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl İşi biliyosun ne diyim dkjdd Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşksızlık krizinden tüm dünyanın parasının toplam değerine sahip olurdum. 888.000.000.000.000.000.000.000 dolar ederdi herhalde. 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Oho dünyaya sığmazdı 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. milyar dolar seviyesinde 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Ev alacak kadar olurdu heralde bu yaşıma kadar 😀 1 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Fakir kalırdım. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cokk 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1 TL 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sınırsız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben şu an aşırı zengin olurdum bir kaç gezegen ya da galaksi satın alabilirdim sanırım..
Takilmazmi ya O adsm bi harika
Nasil Vakkumluyo Roketine yandiğim
Çokta zengin olmazdım. Mutlulukları çevirsek olmuyo mu
Senin için olar sjsjs
Ay tişkürler djjff
Az bana rüşvet ver sjsjs
Sayende zengin olduk seni unutmayız at iban sjjdd
17272828289393 buyur sjsjw
O nası bişey ya sjdjdnd
Bu stonebanka ibanı sjsjs
Kızın kendi bankası var bizden rüşvet alıyo jdjdjd
Üzüntümle banka işletiyorum faiz olsun hadi sjsjs
İşi biliyosun ne diyim dkjdd
Aşksızlık krizinden tüm dünyanın parasının toplam değerine sahip olurdum. 888.000.000.000.000.000.000.000 dolar ederdi herhalde.
Üzüntülerimi çoktan paraya çevirdim, epeyce var şükür.
Oho dünyaya sığmazdı
Bunu başaran bana ulaşsın lütfen
Yine fakir kalırdım
milyar dolar seviyesinde
Fakfakir olurdum
Arap ligine dönerdi ortalık
Ev alacak kadar olurdu heralde bu yaşıma kadar 😀
Fakir kalırdım.
Dünyanın zengini olurdum olum
Fazla
14684389 İngiliz sterlini
Cokk