4k ben unutuyorum la ne borcu. 10 k versem ara ara hatırlarım. Fakat 4k unutulması gereken bir para birimi gibi geliyor. Fakat sözü verilen tarihte bir sessizlik hakimse, o sessizliğin bedeli güvensizlikle sonuçlanır.
0
5 Yorumla
Soran
21 gü
Asgari ücret alan biri olsan 4 bini unutmazsın abi
Yok ya yine unuturum. Kime güveneceğini 4 bin tl ile ölçüyorsun işte. Güden 4 bin tl fakat daha fazlası olmaması için ortadan güvensizliği kaldırıyorsum
Borç vermeden önce gerekirse o parayı gözden çıkarırsan kayıp etmeyeceğini düşünerek vereceksin aslında. Eğer geri vermeme ihtimali zora sokmayacaksa sorun yokta sokuyorsa hiç vermeyeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim borç vereceğim insanlar güvendiğim insanlar verirken kafamdan siliyorum zaten gelirse gelir gelmezse canları sağolsun
Borç verdiğim meblağları gözden çıkartıyorum hediye etmiş gibi
Köpeklere başının gözünün sadakası olsunlar abi boş ver boğazlarına çakılsın mıh gibi
Sadakadan fazla verdimişliğim var 1.4 milyon Euro dağıtım öyle gitti
Yiyemeden hııııggg diye gitsinler abi canın sağolsun
Aynen tecrübe ve insanların gerçek yüzünü görüyorsun
4k ben unutuyorum la ne borcu. 10 k versem ara ara hatırlarım. Fakat 4k unutulması gereken bir para birimi gibi geliyor. Fakat sözü verilen tarihte bir sessizlik hakimse, o sessizliğin bedeli güvensizlikle sonuçlanır.
Asgari ücret alan biri olsan 4 bini unutmazsın abi
Yok ya yine unuturum. Kime güveneceğini 4 bin tl ile ölçüyorsun işte. Güden 4 bin tl fakat daha fazlası olmaması için ortadan güvensizliği kaldırıyorsum
Giden*
Yani aldığın dersin hayat tecrübesinin ücreti oluyor sana
Bazı şeyler zamanını alıyor. Zamanını 4 bin tl ile kurtarıyorsun işte. Bak bügün filozof kesildim
Çok şükür sadece 60 lira 😂
Oh ucuz kurtulmuşsun😀 aldığın ders ucuza malolmuş
Aynen öyle ,😂
Akrabamdan yedim kazık bidaha vermem
Ne kadardı
3-4 katı kadar hayatım boş ver sildim
Canın sağolsun ders oldu
Aynen
Bende verip geri alamadığım oldu maalesef
Büyük miktarda değildir umarım
10 dan fazla gitti :)
Hangi yıla göre bu ekonomide mi
1 sene olmuştur aşağı yukarı
Yiyemeden can versinler hıııııgggg diye
:D evet madem geri veremeyeceksin ne diye alıyorsun
Dolandırıcı işte itler
Borç vermeden önce gerekirse o parayı gözden çıkarırsan kayıp etmeyeceğini düşünerek vereceksin aslında. Eğer geri vermeme ihtimali zora sokmayacaksa sorun yokta sokuyorsa hiç vermeyeceksin
Yok hiç vermicen bence dilenciler haketmiyor sadakayı sonuçta emeğin
Yani. Öğrenci değilsin dimi öğrenci de böyle borç veremez gibi de çünkü
Yok ama asgari ücretle çalışan biriyim
Hee o zaman da sıkıntı ya asgari zaten kıt kanaat yetiyor
Yani ama ben ailemle oturduğum için sadece kıyafet ve makyaj malzemesi için çalışıyorum zaten😀
Bende aynı şekilde aile evinde bide evden çalışıyorum bu durumda aslında pekte bir gider olmuyor makyaj derdim de yok :D
😅😅makyaj malzemesi kırmızı çizgimizdir tutkumuzdur 4 bine 8 tane panaroma mascara gelirdi mesela jfkfjcmcjcjck neyse çantamda panaromam var gerisini dert etmem😀
Ne olduğunu bile bilmiyorum iyi ki yok böyle dertlerim :D
Aaa senin hiç kırmızı çizgin yok mu 😀
Ayda bir araç kiralayıp gezerim o da 2 bin bandında gider işte onun dışında ekstra ıvır zıvır ancak :D
O da güzel