evde illa market alisverisi vardir ya. 3 4 gun boyunca ekmek gibi acil ihtiyaclar haric disaridan hicbisey almayin. makarna pilav bulgur pilavı, buzluk stoklari... gecinilir bence fatura vs odenmeyecekse tabii
yarim kilo tavuk göğsü 2 gun gitse kardeslerimle kavga etsem yedirtmesem. evde makarnadan bol sey yok. azicik disardan yemem. bol bol ton baligim kuru yemisim de var. gunluk 3 ekmek falan bile yerim zenginlige bak be djdhdjdj
kiz kardesime en asa bi 7 eve de bi 5 10 harcadım sanırım. 5 kendime gitmis olsa biraz da aylik zorunlu kenara atmam gereken birikimi attim bu kaldi reis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evde illa market alisverisi vardir ya. 3 4 gun boyunca ekmek gibi acil ihtiyaclar haric disaridan hicbisey almayin. makarna pilav bulgur pilavı, buzluk stoklari... gecinilir bence fatura vs odenmeyecekse tabii
onlardan dolu var. ama disarda yemeden duramiyorum... haftada 3 kere en asa disarda yerim fena da yerim
yerken tek ksii de yemiyorum 2kat masraf
tutucaksin kendini mecburen 8 guncuk
ayrica bakan oksijenden vergi almayi da unutmus. olucak ins
hatırlatmasan iyiydi ya
O sırada kyk bursuyla bi ay geçinmeye calişan ben ühüm uhum
kyk bursu senin mazotuna yetmez hanımefendi
Sadece yemek yiyeceksen çok rahat gecinirsin al evine pilavını makarnanı
100 ver 1000 olarak vermezsem kendi cebimden verecem
vermezsen masa alti odeme yaparsin
O gün geçmez kral yarıda kalır
muhtemelen son. patronlardan birisi 3 bin eksik verdi butun plan suya dustu
Kaşar ekmek al her gün tost ye
o kadar da fakir degilim bro
Günde 200 bile etmiyor anca
1 kilo tavuk gogsu alsam 4 gun yeter dimi
yeter
Gunde 187.5 harcaman lazım
boyle diyince cok para gibi geldi djdhdjjd
İnan çok değil 😄
yarim kilo tavuk göğsü 2 gun gitse kardeslerimle kavga etsem yedirtmesem. evde makarnadan bol sey yok. azicik disardan yemem. bol bol ton baligim kuru yemisim de var. gunluk 3 ekmek falan bile yerim zenginlige bak be djdhdjdj
O zaman tamamdır hal edersin 😄
gunde 600 harcayan birisine donusunce az gibi gorunuyo. sanirim disari cikmayi kesmeliyim. bilemitorum bi market alisveriis de en asa 600
Ben sokaga cikinca cebimden 400 lira gidiyor awk
eh iste ard arda 1500 ucurunca para kalmadi
Ev- iş, iş- ev.
ona rağmen parasiz kalan ben :///
Tam olarak para nerde azalıyor bu zaman zarfında
kiz kardesime en asa bi 7 eve de bi 5 10 harcadım sanırım. 5 kendime gitmis olsa biraz da aylik zorunlu kenara atmam gereken birikimi attim bu kaldi reis
Sadece yiyecek için mi
yani genel olarak. aile yaninda yaşıyorum
Ailede var içinde
onlar yuzunden para kalmadı zaten
Yiyecek olarak tavuk ciğeri alın kilosu 60 lira bişey makarna ile 8 günde yetinirsiniz başkada aklıma bişey gelmedi.
varligini unutmusum eskiden cok yerdim. gozum azicik para gorunce bi yerim kalkmis onu anladim
Güzel kavurması olur ekmek arası yaparsın.
Çok zor ya
hayat cok zoor neyse o 2500 liraya yukseldi. idare edicez artik
zor maalesef
Evden çıkma