Pazar günüydü haftasonu dendi pazartesi dendi dun sordum salı ya da carsamba dendi hala bekliyorum bugun maasi geç yatıran yarın maas bile vermez guvenım sarsıldı maasımu alir almaz işten ayrılmayı dusunuyorum taksıtlerım odemelerım kıram var maas gunune göre ayarlamısım bana magdurıyet yasatıyorlar sen persınelıne deger verme magdur et sonra verimli calismasi bekle m k :( Ha birde 17 hesap 3 elden bu durumda vergi kacırmıyolarmı SUc degıl mi emeklılımden calıyolar maas dusuk gosterıp dusuk sigorta yatırıyor lar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ilk kez oluyorsa ayrılmam ama sürekli böyleyse olailir
İlk defa oldu ama guvenımı sarstılar
Geç yatırılması 5 kuruş parasız gezmekten iyidir. Tabi iş araştırırım ve daha iyi bir iş bulduğumda oradan cıkarım evet
Ben maas alır almaz çıkmayı dusunuyorum bır aylık maas yatuyo ya 3 gyb gecıkme var bunu diger ay yatırırar dimi cıkar çıkmaz dehıl
Bir sonraki ay maaş gününde yatırılır büyük ihtimalle. Bi de içerde kalan paran varsa onu da verirler
Sinirlerim bozuldu odemelerım aksadi mahsur ettiler 3 GUN sure evet ama yinede ihmal var personeline deger vermıyo ama verim beklıyor pesonel nasıl calıssın İstek kalmaz
Özel sektör sanırım. Onlar aşırı mağdur ediyor insanları evet. O tarihe göre ayarlıyor insanlar her şieyini, planlarını, borçlarını...
Değer verseler zaten saatlerce çalıstırıp 1 gün dinlendirip az maaş vermezler
:( yine maasım verilmedi müdürle konustum ben zamanında geliyorum niye maasım zamanında yatmıyor ödemelerım taksıtlerım var magdurıyet yasiyorum dedim pda benı alaycı tavırlar tersledı kac gundür magdursun diyo 3 GUN den ne olcak gıbı. Ona gore birsey yok ama benım sag sila borcum var maasım gunun gore ayar cekmısım plan yapmısım sınırlerım cok bozuld
Maaş hangi günse o günde yatırmak zorundalar. Özel sektörün böyle saçma işleri var işte.
Mutlaka iş araştır bulduğun anda da çık oradan.
Yarın kesin dediler bakalım verırlerse direkt kaçarak uzaklascam yanı ordan ben tek basına kimse den destek almadan cocuk bakıyorum kira var odemeler var cocuga bakan abla para bekliyor idare ediyor ama bırakıp giderse ben çocukla nasıl Ise gıdım mudur é gore 3 4 GUN gec yaması sorun yok ama benım ıcın kaygı madur edıyıo ustune laf yiyorum canım cok sıkıldı Insallah verırlerde odemelerımi gerceklestırırım çıkarken ne desem cıkısımı yapmak istiyorum maas gec yatıran yarın maas vermez guvenımı sarstınız dıyım dimi
Benim şahsi fikrim yeni bir iş bulana kadar çalışmana devam etmen. Sonrasında başka bir firma ile anlaştığğını ve bu yüzden ayrılmak istedğiini söyleyebilirsin. Sonuna kadar haklısın ama işte iş bulana kadar sabretmeni öneririm
Bekle
Biz çok bekledik zamanında
Bu arada daha iyi iş bak
Enayi yerine koyulmak degıl de ne bu surekli kafamda acaba maas verırlermı yatvakmı yatmıcakmı dusunce ıle bedava calisiyor hissi yasıcam
Peki 17 hesap 3 3lden yatırmaları suc degıl kı vergi kacırmıyolarmı
İş bulmadan ayrılma
Tavsiyem
Sen bilirsin tabi
Ayrılmayı usunıyorum maas verir vermez bı kac gunun parası kalcak onu çıkınca vermezler dimi diger ay maas gunu mu verırler
Evet
Ayrıca il çalışma Md. Şikayet edebilirsin
Elden vermek suç tabii
Sız calısırmıydınız boyle durumda
Sonuc olarak emeklılıhınızden calınıyor
Benim dönemim hep böyleydi
Eksik yatırdılar yıllarca
Şu an almam gereken emekli maaşının yarısını bile almıyorum
Ben yeni bir iş buldum mu kaçarım buradan
Ben maas alır almaz çıkmayı dusunuyorum bır aylık maas yatuyo ya 3 gyb gecıkme var calısmam var bunu diger ay yatırırar dimi cıkar çıkmaz dehıl
Maas alır almaz çıkmak bunları gt gibi ortada bırakmak istiyorum benı madur ettiler cunku odemelerımı aksattım bunların yuzunden mahçup oldum
Bir sonraki ayın ödeme günü yatar
O zaman maaşı alır almaz çık
Tahhammül sınırını aştıysa
Sinir olmak yerine
Değmez bunlara katlanmaya
Ya ben ac kalıyorum hergun patso mu olur
Mola bıle çıkamıyorum nefes aldırmıyolarkı tam mesai bitimine mudur ıs kıtlıyor
Mesleğin ne
ya da ne iş yapıyorsun
Mutfak gorevlısıyım hazırlıkcıyım
Ufak tefek bulaşık wc yıkama depo temızlıgı dahil
Ankadım
Bu sektörde çok daha iyi imkanlar bulabilirsin
Başarılar
Tesekkur ederim yine maasım verilmedi müdürle konustum ben zamanında geliyorum niye maasım zamanında yatmıyor ödemelerım taksıtlerım var magdurıyet yasiyorum dedim pda benı alaycı tavırlar tersledı kac gundür magdursun diyo 3 GUN den ne olcak gıbı. Ona gore birsey yok ama benım sag sila borcum var maasım gunun gore ayar cekmısım plan yapmısım sınırlerım cok bozuldu abı ya
Böyle yöneticilerin...
İnsanlık ölmüş maalesef
:( moralim cok bozuk abi ya ben bu maas nasıl alcam yarın kesin vercez dedi ınancımda kalmadı calisma hevesim de 3 gun gec kalımdı mudur ıcin bisi degil ama benım ıcın cok onemli bekar bır anneyim coluk cocuk odemelerim hersey bır maasıma bakıyor bu parayı alamazsam ortada kalcam çocuga bakan kadın da para bekliyor idare ediyor ama bırakıp giderse nasıl çocugu bırakıp calısım bu ısverenler patronları mudurler niye gaddar abı ya
K bakmayın Size anlattım cok konusum sadece cok darlandım :(
Yok rica ederim
benim 30 sene iş hayatım oldu
Personel çalıştırdım
Maaş gecikse de avans harçlık
Vs
Bir şekilde acil durumları idare ettik
Bu yöneticilerin insanlığı ölmüş