Para & Ekonomi En iyi yatırım tasarruf mudur? oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Altın düştü , dolar yükseldi, borsa battı, bitcoin coştu, ev fiyatı fırladı, arsa değerlendi birçok kafa yoran şey yerine, borçlanmak kaygısıyla yaşamaktansa tasarruflu olup gücünü her zaman korumak ne derece mantıklı?#Carpe Diem💙 En iyi yatırım tasarruf mudur? Cevapla En İyi Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl O tasarruftan elde ettiğin yatırım çeşiti önemli bence bu net altındır 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 874 cevap paylaştı. 😅😅 babam hep Bitcoin de yatırm yapar onun dışında görmedim 1 3 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Babana değil sana sordum 😂 Yorumla Yamaal 1 yıl 😂😂😂 ben bilmiyorum Yorumla Yamaal 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 569 cevap paylaştı. Cimrilik boyutunda olmadığı sürece elbette tasarruftur.. Yalnız bilinçli tüketici olmak gerek. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk başta o mantıkla hareket etmek gerek. Yatırım tasarruf ile oluyor. 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl En iyi yatırım sevmek sevilmektir 2 2 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Vay canına 😀 Yorumla fesfs 1 yıl Tabi sadakatle Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 831 cevap paylaştı. Şu aralar özellikle dikkat ettiğim şey tasarruf 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence mutlu olmak yapılabilecek en güzel yatırım 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Boşa para harcamamak ve masraf yapmamak 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Tasarruf dünyaya yapılsın gidişat hiç iyi değil 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 403 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar