1 yıl- 2 milyon TL’si ile bir ev alırım benim yaşadığım şehirde bu fiyatlara güzel dayalı döşeli evler bile var.
- 1 milyonu güzel bir araba alırım
Kaldı 4 m tl.- 1 m tl altın
- 1 m tl borsa
- 1 m tl döviz ( hızlı nakte çevirmek amaçlı daha çok )
- 250 bin tl kripto paralar btc ve türevleri
- 750 bin tl gümüş.
Nakte ihtiyacın olma durumun da dövizden bozdurursun.
Borsa da temettü hissesi alırsan o da iş götürür
Zaten 1 yıl içerisinde yatırım amaçlı kullandığın 4 milyon TL çok rahat 10 milyon TL olacaktır yani en kötü ihtimalle.
Ev ve arabayı işin içine katacak olursak %50 en az araba ve evden kar edersin
Yani 3 milyon TL ev ve araba için ayırmıştın en kötü ihtimalle bu para 4.500.000 TL olacak. En iyi ihtimalle iki katına falan çıkar
Sana bu dediklerim en dip seviyeler 4 milyon TL’ye 10 milyon TL falan Bunun en iyi ihtimali 20 milyon Seviyeleri.01 Yorumla
Soran1 yılinşallah o kadar paran olur senin kafa iyi çalışıyor birde hangi şehir ki orası dayalı döneşeli güzel ev 2 milyon şaşırdım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılŞuanda hayalini kurduğun şeyi yaşıyorum desem
124 Yorumla
Soran1 yılharbi mi
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılne mutlu sana darısı benim başıma piyango biletimi alsamda çıksa keşke
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın kaç
Soran1 yıl37
Cevap sahibi1 yılBüyükmüşsün abla
Cevap sahibi1 yılValla para hızlı kazanılıyor kim çok kazanamıyorsa ya başarısızdır ya da deneyimsiZ
Soran1 yılyaptığın işe bağlı para kazanmak kolay değil büyük para kazanmak imkansız gibi bir şey
Cevap sahibi1 yılBen büyük para kazanan biriyim kendime göre
Cevap sahibi1 yılYıllığımız 10 milyona tekabül ediyor
Cevap sahibi1 yılBenim yıllığım ben sektörde yeniyim ek işlerle yıllığımı 100 milyonada ulaştırırm
Soran1 yılne iş yapıyorsun bu kadar para kazanmak kolay değil
Cevap sahibi1 yılBabamın mesleği olan mütahitliği
Soran1 yılo işte iyi para var evet
Cevap sahibi1 yılBenim babam gil şuanın parası ile 100 milyon tl ile iş yapıyorlardı
Soran1 yılsen şanslısın babadan anneden zengin olmak herkese nasip olmaz kıymetini bil huzurlu işe gidip gelmek sevdiğin işi yapmak gelecek kaygının olmaması müthiş bir şey
Cevap sahibi1 yılYani babamla çok tartışyık eskiden ama şu an iyiyiz pederle jabsja
Soran1 yılsevindim zengin hayatını güzelce yaşa vaktini almayım başarılar dilerim
Cevap sahibi1 yılVaktimi almıyorsun balık tutmaya geldik peder çıldırmış balıkla sırf balığa gitmek için araba satın aldı dağ arabası
Soran1 yılrast gele bol bol tutarsınız inşallah
Cevap sahibi1 yılHahah rastgele niye diyorlar
Cevap sahibi1 yılÇok duyuyorum bırda
Cevap sahibi1 yılEyvallah sizede kolay gelsin parada kazanılır ben şanslıyım da sadece bakış açım geniş buralara çıkmış bir insan bana bakış açısı sundu bende çalışmasam bende para kazanmam
Soran1 yıldoğru emeğinin adaletli bir şekilde karşılığını alabiliyor olmak müthiş
1 yılVar zaten o kadar param :)
110 Yorumla- 1 yıl
Nasil yaptin taktik pls
Soran1 yılhelal olsun sana
- 1 yıl
Ticaret yapıyorum
Benim sadece bindiğim araba o fiyatlara yakın
Ama tabi bu bir yerde çalışarak imkansız
Soran1 yılsenin adına sevindim allah olmayanlara da nasip etsin
- 1 yıl
Âmin sen ne iş yapıyorsun peki
Soran1 yılasgari ücretli klinikte çalışıyorum
- 1 yıl
Olsun olsun Allah bereket versin
Seni tanımak isterim özelden mesaj atar mısın
Soran1 yılAmin sağ ol gerek yok ki özelden konuşmaya
- 1 yıl
Peki teşekkür ederim iyi günler
Soran1 yılsize de iyi günler teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
1 yıl7 milyon tek başına rahat bir hayat yaşamak yeterli olabilir evet ama hayal kuruyorsak sınır koymayalım :)) gayrimenkulleri satsam 7den çok fazlası çıkar ama mütevazi, huzur dolu bir hayat kuracak kadar param yok. Anlatabiliyor muyum?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılyatırım yaparım
20 Yorumla
1 yıl7 milyon param zaten var. Bu parayı hem kişisel gelişimime hem de geleceğe yatırım yapmak için kullanıyorum. Öncelikle bir kısmını güvenli yatırımlara yönlendirip uzun vadede büyümesini sağlıyorum. Diğer kısmını, sevdiğim insanlarla kaliteli zaman geçirmek, seyahatler yapmak ve yeni deneyimler kazanmakta kullanıyorum. Ayrıca, topluma faydalı projelere katkıda bulunmak, eğitim ya da çevre odaklı girişimlere destek vermek de önemli bir yer tutuyor benim için.
11 Yorumla
Soran1 yılnasıl kazandın o parayı aileden zenginsin sanırım
- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yıl- Bir ev alırdım müstakil güzel bir yerde ( sadece bana ait ne koca evi ne baba evi " Benim evim" olucak)
- Güzel ayağımı yerden kesicek bir araba
- Kalan paranın bir kısmı birikim diğerini de eğitimime harcardım.
31 Yorumla- 1 yıl
Benzer fikirdeyim sevdim
Yedi lira piyasada çok büyük bir para değil kısa vadede faiz getirisi bir kactatmin etsede uzun vadede ev mülk alinip kiraya verilebilir başıma dert Alicam heyecan arıyorum dersen ticari plaka ya da kamyon al konyalilar gibi bileklerine kadar yağ içinde gez para kazanicam dersen bingolluler ile celep isine gir sarı cizmeleri çek dana buza al paraya para kat
10 YorumlaO hayat için Rakamda baya mütevazısınız:)) iki ev parası bile değil. Bu devirde başınız sıkışsa bir kere kurtarır ikincisi olmaz.. Umarım dileğiniz gerçek olur çok zor değil yaparsınız..
21 Yorumla
Soran1 yılaç gözlü olmayım dedim yani 7 milyonun hayalini kurdum bu devirde o paranın da yapacağı fazla bir şey yok haklısınız
- Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılHesabinda 7 milyon varken yarın sabah ne yapacağını bilmiyor bunu düşünüyorsan hayatta yapacak hiç birseyin yok demektir.
Param olsa ne yaparım diyen birisi hiç bisey yapamaz o parayla12 Yorumla
Soran1 yılbende o para var demedim hayal ettim olsa ne yaparım diye planlar kurdum kafamda buradakilerede sordum hayal etmekte mi yasak
- 1 yıl
Hesabında o kadar para olsa ne yapardım sorusuna cevabin yoksa da kötü
Para & Ekonomi konusunda 667 cevap paylaştı. şu an bakada faizde durur çalışmaya devam ederim tabi ama ek gelirle istediklerimi yapardım mesela seyahat
214 Yorumla
Soran1 yılgezmeyi seviyorsun belliki
Soran1 yılparanın gözü çıksın arkadaş keşke hepimizde olsa güzel hayatlar yaşasak
Soran1 yılyok bekarım şükür
Soran1 yılyeri geliyor aileyle de anlaşamıyorsun ki sadece evli insanlara özel bir durum değil anlaşamamak herkesin kendi yaşam alanı olursa insanlar daha sorunsuz yaşar diye düşünüyorum arada toplanıp zaman geçirebilirsin ama uzak olmak en iyisi bana göre
Soran1 yılaynen
Soran1 yılevet 37 yaş
Para & Ekonomi konusunda 351 cevap paylaştı. Dediginiz hayata başlangıç için yeterli ama insan öyle bir varlıklı sadece insandan uzak yaşayabilir diger şeylerden uzaklaşamaz
16 Yorumla
Soran1 yıldiğer şeylerden uzaklaşamaz dediğin şeyler neler
Soran1 yılöyle bir hayatım olsa spora gider çeşit çeşit kurslara yazılır kendimi geliştirir hatta sevdiiğim bir alan olursa bir yer bile açabilirim
Soran1 yılhaklısın bunların hepsi hayal Allah bilir kime ne vereceğini kimden neyi alacağını
10 milyonum var borsa altın ABD tahvillerinde. Ekstra bir şey yapmıyorum sıradan yaşıyorum
17 Yorumla- 1 yıl
Ne kadarı borsad
- 1 yıl
Altın zirve noktalarda ons bazlı borsaya daha fazla gecmek için uygun zamanlar aslında
Soran1 yılne imrendim şimdi sana keşke benimde hesabımda hiç olmasa 1 milyonum olsaydı
- 1 yıl
Borsadayım ben paranın %70i neredeyse
1 yılGeleceğim için harcardım. ev, araba, iş yatırım kalırsa tabi 😄
13 Yorumla
Soran1 yılhemen biter ya paranın değeri yok ki
- 1 yıl
Evet işte yetmez
- 1 yıl
orta düzey bir ev alırdın. geriye kalan para ile ancak bir kahve içerdin
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl7 milyonla hicbisey degismiyor. Türkiye de hayatin drgismesi icin en az bi 200 300 milyon gerekiyor altindaki. herkes asgari ucretli bir kiz gibi yasar en fazla
12 Yorumla
Soran1 yılsende haklısın bugün gördüm mahallemde 2 katlı dandik müstakil eve 6 milyon yazmış
Gizli Üye(25-29)1 yıl1-2 milyonunu bankaya atardım faize
kalanıyla da şehirden uzak bir yerde arsa alır ev yaptırırdım
aylık faizleri kullanırdım gecikmek için zaten fazlasıyla yeterde artardı
12 Yorumla
Soran1 yıliyi fikir keşke olsa o para
Cevap sahibi1 yılkeşke
1 yılFakirliğe alıştığımız için yağ falan alırız herhalde 😂🤣
12 Yorumla
Soran1 yıltek güldüren cevap buydu hahahaha
- 1 yıl
Kız bizim aklımıza araba ev şirket nasıl gelsin aaaaaağğğ 🤣
1 yılYazdıklarını yapmak için 7 milyon şart değil. Çalışarak da kimseye minnet etmeden yaşayabilirsin 🙂
15 Yorumla
Soran1 yılyapma arkadaş bu devirde bu pahalılıkta bu maaşlarla ev mi alınır bankada paran mı olur araba mı alınır yatırım mı yapılır sen söyle
- 1 yıl
7 milyonum yok ama tek başıma bir hayat kurdum, kimseye eyvallahım yok, gelecek kaygım yok ve mütevazi bir hayatım var 🙂
Soran1 yıloda güzel bir şey tebrik ederim
- 1 yıl
Teşekkürler. Darısı başına
Soran1 yılamin
1 yılCok fazla bir para ticari zekası olan 7 milyonu 1 yılda 14 milyon diğer yil 30 milyon yapardı
12 Yorumla
Soran1 yılgözü kara olacaksın birde birde kaybetmekte var
- 1 yıl
Ne kadar çok risk o kadar çok para
İşte bu zihneyette olduğun için sende yok o kadar para...
11 Yorumla
Soran1 yıltek başıma hayat kurmak istediğimden mi
1 yılÖnce yatırıma çevirir, sürekli kazanç sağlayacak bir yatırıma çeviririm. Sonrası zaten özgürlük.
15 Yorumla
Soran1 yılevet çok güzel olurdu
- 1 yıl
Minik miktarda başladığım rakamlar dişe dokunur seviyelere gelmeye başladı. Yatırım yapmayı öğreniyorum bir yandan. Büyük rakamlar büyük kazançlar sağlayabilir. Tabi riskini de görmezden gelemeyiz.
Soran1 yılsenin adına sevindim umarım hedeflerine ulaşırsın
- 1 yıl
Bir şekilde hallederim. Teşekkürler.
Soran1 yılrica ederim iyi günler
1 yılGüzel soru
Benimde bu kadar paraya ihtiyacım var
Merak ettim yorumları
3 milyona ev
2 milyona araba
1 milyona yatırım
1 milyonda kötü günler için olabilirdi12 Yorumla
Soran1 yılaraba niye o kadar pahalı ya
- 1 yıl
Sıfır araba bu fiyatlarda
1 yılYatırım tesisim var yeni bitane daha alırım yatırım direk yani o para bana extra para getiriir bı şeklinde
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAllah kahretsin siyaseti devleti hükümeti.. Paranın a... ına koydular insanlara kuruş vermiyolar. Ne bi kağıt parçası basıp fakirlere dağitamıyolar mı? Herkes zengin olurdu böylece herkes istediğini alırdı. Cadirdakilerin gözü bsyde kalmazdı. Nefret ediyorum onların para sisteminden hayatımızı satın aldilar yetmedi icine s.. iciyolar
00 Yorumla
1 yılRusyada olduğum için Hepsini Rubble ye çevirirdim.
30 YorumlaVay arkadaş çoğu kişi faize yatırırım demiş. Kimse de dememiş ki faiz haram diye.
Hey yavrum hey insanların hâline bak.33 Yorumla
Soran1 yılgeçinebilmek için mecbursun ben dinci biri değilim sadece bir yaradanın olduğuna inanıyorum ama şu indiren kitaplar mevzusunda herkesin olmayan birşeye inandığını düşünüyorum bana göre iyi bir insan olmak allahın benden isteyeceği tek şeydir namaza harama oruca inanmıyorum
Soran1 yılevet doğru müslüman olan bir ülkede doğdum bir dine mensup değilim ailemde bu şekilde düşüncede insanlar
1 yılİlk önce yardım kuruluşlarına destek olurdum sonra maddi durumu olmayan insanlara ulasirdim ama kimliğim gizli olmak kaydıyla
10 YorumlaEvim var zaten bi arsa alırdım veya tarla alırdım oyle değerlendirme yapardım kalırsa bi Honda veya toyata alırdım bakardım keyfime
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl7 milyon para değil ki hiç dokunmadan faize koyardım faizde biriken param ömrüm boyunca çalışmama gerek kalmayacak şekilde olana kadar normal hayatıma devam ederdim sonra da erkenden emekli olup dünya turuna çıkardım
10 YorumlaMemleketten arsa alırdım. Sonra bir müteahhitle anlaşırdım kat ve dükkan karşılığı apartman dikerdim.
10 YorumlaBende
Kendime
Bir daire alır
İki araba alır
Bir hayalimdeki sahafı açardım
Kimseye eyvallahım olmazdı10 YorumlaTabii ki gerçek akıl öyle olmalı
Mütevazı davranarak kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmek en değerli olanı10 Yorumla
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 321 cevap paylaştı. 7 milyonum olsa aylık gelirim ortalama 700 bin lira olur. Kafam hiç olmadığı kadar rahat olur ama mevcut çevreme ve aileme daha çok sarılırım.
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnce bir ev alırdım sonra bir araba bir kısmını eğitimim için ayırdım bir kısmını yardıma muhtaç olan özellikle öğrencilere verirdim kalanıyla da kılık kıyafet alırdım özellikle de o beğendiğim montu alırdım önce.
10 Yorumla
1 yıl7 milyonum var çok şükür ama olmasa da gelecek endişesi taşımam diye düşünüyorum çünkü gelecek olan gelecek zaten tevekkül etmekten başka çare mi var?
07 Yorumla
Soran1 yılne güzel imrendim zengin olanların hayatları büyük kolaylık sağlıyor hastalansan hastalığına üzülmeyi geçiyorsun hangi parayla tedavi olucam diye heder oluyor insan
- 1 yıl
Parayla saadet olmaz derler hiç duymadın mı? Önemli olan para mı sence?
Soran1 yıltabi her zaman paranın yetmediği zamanlar var ama parasızsan hayat çok zor ailen çevren bile değer vermiyor keşkede insanlar böyle olmasa
- 1 yıl
O tür pislik insanlar zaten uzak olsun. İnadına paraya kölelik yapacak kişiler yalakalık yapmaya geldiğinde eziyorum. Çünkü omurgasız oluyor onlar.
Soran1 yılhadi akrabanın yaptığı o kadar zoruna gitmiyor ama birinci dereceden annen baban kardeşin yapınca çok zoruna gidiyor insanın parası olmayan evlat itilip kakılıyor haklıda olsan haksızsın paralı olan evladına ayrı iyi davranır politikacı işini bilen evladı için seni keser yedirir o derece yani hayatı sorguluyorsun öyle oluncada
- 1 yıl
Senin cidden paraya ihtiyacın mı var?
Soran1 yılinsanların hepsinin ihtiyacı yok mudur zaten çok az insan hayatında sıkıntısız yaşam sürüyor
Ülkeden ayrılırım. Bir daha bu ülkeye geleniii derim.
10 YorumlaArsa alırım içine ev yaparım geri kalanı ile de yatırım yaparim
10 Yorumla
1 yılNaptınız ya. 7 milyon sadece 1 ev parası. 1 evle insanın hayatı değişiyorsa … :)
10 YorumlaBulgaristan'da ev alip orada yaşardım, Türkiye bagim olup kafamda sakin bir hayat yaşardim
10 YorumlaYatırım yapardım 2-3 tane ev alırdım kiraya verirdim bi de araba alırdım
17 Yorumla- 1 yıl
ya cvplara inanamıyorum. 3 ev öylemi. 1-2 milyona nerde ev satılıyor? :) sadece orta düzey bir ev alınır 7 milyona
- 1 yıl
Ev, araba geri kalanı da yatırım. Denklem çok basit.
10 Yorumla
1 yılGuzel bi ev alirdim bi de uygun bi araba kalaniyla da yatirim yapardim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendime bir ev alirdim 3 milyona kirada kalmak rezalet insanin evi gibisi yok kalan 4 milyonada güzel bir jip tarzi araba digerlerinide altina yatirir birakirdim
10 Yorumla
1 yılAşkım dilber'i Diyarbakır'dan Almanya'ya istek yapardım sonra onunla bir dünya turuna çıkardım
10 Yorumla
1 yılNerede yaşadığına göre değişir ama ben yatırım yapardım. Kiradaysam önce ev alırdım sonra gerisiyle yatırım
08 Yorumla- 1 yıl
Enflasyon paramızı erittiği için altın, gümüş gibi döviz bazlı varlıklara yatırarak enflasyona karşı korursun. Ya da ev, araba, arsa, fon, hisse senedi gidi sana gelecek vadeden büyüyeceğine inandığın enstrumanlara yatırım yaparsın. Mesela 15 yıl önce iphone alacağımıza şöyle bir araba parasını apple hissesine yatırsaydık. Şimdi hatrı sayılır bir paramız olurdu zenginleşirdik
Soran1 yıldoğru
- 1 yıl
Rica ederim. Ne kadar paranız var bilmyorum ama sepet yapın mutlaka. Altın ve gümüş alın.(dolar euro gibi enflasyonu olan kağıt pralardan uzak durun) Azcık tüpraş thy gibi temettü ödeyen hisse senedi olabilir. Yatırım fonlarını inceleyin mutlaka. Altından öok kazandıran fonlar vardı beş yılda ama şu an borsa düştüğü için onların da getirisi düştü. Az az toplama zamanı aslında. Youtubede “cihat e çiçek” adında bir abi var o şu an çok popüler onu takip edin günlük dinleyin mutlaka gazete okur gibi. Fonlarla ilgili de videosu var onu da izleyin. Altın en güvenli liman. Ne yapın edin finansal okur yazarlığınızı artırın. Youtubeden yararlanın kitap okuyun
- 1 yıl
Rica ederim. Gerçekten 19 yaşındaysan çok şanslısın. Şimdiden finansal okur yazarlığını geliştirirsen 35-40 yaşına gelince baya bi özgürleşirsin. Paranı çok iyi değerlendir sağa sola kıyafete çar çur etme! Sağlıcakla kal! :)
1 yıl750.000 tl banka vadesiz hesap
600.000 tl ortalama bir araç
35.000 tl otel erken rezervasyon
80.000 tl vadeli hesap
2.500.000 tl yarım taksi plakası ( aylık 12.000 tl kira geliri )
3.000000 tl 1+1 ortalama ev
03 Yorumla- 1 yıl
3 bine az nüfuslu şehirde 2 + 1 veya 3+1 sıfır olmasa bile iyi evler var. Enayimiyiz 1 + 1 e 3 bin veriyoruz
- 1 yıl
@vskapismasiiii İstanbul olarak düşünmüştüm ayrıca İstanbul gibi bir şehirde 1+1 ev almak az nüfuslu şehirlerde 2 hatta 3+1 ev almaktan çok daha karlı ve satış hızı açısından da avantajlıdır diye düşünüyorum sayın broker hnmefendi :)
Soran1 yıltaksi plakası alacağına 2500 milyona ev al kiraya ver zaten ayda en kötü 15 bin kira alırsın
Gizli Üye(36-45)1 yılBeşiktaş'ta 220 milyona satılık daire var. 7 milyon sadece sıradan bir yaşantıyı temsil ediyor buradan bakarsak
10 Yorumla
1 yılHuzur evi, çocuk esirgeme, hastalara dağıtırdım. huzuru, mutluluğu satın alırım.. Çok bir para değil zaten son model araba alsan da bitti gitti
10 Yorumla
1 yılYatırımlar yapardım
ufakta olsa birilerine ekmek kapısı açardım hem para da değerlenip katlanmış olurdu00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 388 cevap paylaştı. 7 milyonu olanların çoğu "keşke düz hesap 10 milyonum olsaydı!" diyerek biriktirmeye devam ederlerken ölüp giderler. Çoluk çocukları faydalanır
00 Yorumla
1 yılYaşadığım ilçeden en iyisinden iki ev alırdım bir de güzel araba orta halli oohh az da para bırakırım kendime birkaç ay gezer dolaşırdım...
00 Yorumla
1 yılBir tane ev alırdım. 3 milyona. Deniz kenarında. 2 milyon faize yatırırdım. 1 milyona borsaya girerdim. 1 milyona da elektrikli otomobil alırdım.
07 Yorumla- 1 yıl
8 milyon oldu
- 1 yıl
3+2+1+1 sekiz mi yapıyor?
- 1 yıl
3 e deniz kenarında ev alamazsın demek istiyor 4 tür o. O zaman 8 olur 😅
- 1 yıl
Nasıl alamıyorsun? Gayet güzel alırsın. Deniz kenarı dediysek denize 100 metre değil 😀
- 1 yıl
Haaa deniz kenarı deyince Çorum’u kastettiğini anlamamışız kanka biz 😂😂😂
- 1 yıl
Deniz kenarında ev piyasasından haberiniz Yok tatava yapıyorsunuz. Şimdi anladım. https://shbd.io/s/DPT2COUO
- 1 yıl
Aman be şaka yapılmıyor sana da. Tamam hesabın doğru. Rahatla.
1 yıl7 milyon lira mı? Birimini yazmamışsın, mühendislik okuyamazsın bu düsturla
01 Yorumla
Soran1 yıleski parayla 7 trilyon hahaha
- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılBilet alırım sonra onun çağırırım gelsin derim seni satın alıyorum sıkıyorsa gelme Fransayaaa gidiyoruz cdgvdhgthf hayallerim var.
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Buna sevindim cdhvfhgf sana dev hizmet
1 yılYani 1 ev alırdım birde tekel tarzı alkol olmayan bi dükkan açabilirdim. İstediğim saatte açıp kapatırdım
10 Yorumla
1 yılBu parayı mevduatı ya da para piyasası fonlarına yatırırım. Gelen aylık getirinin yarısını giderlerim için diğer yarısını da hisse, altın ve coin yatırımında kullanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel bir ev sonra yurt dışı gezisi belki bir de avrupa vatandaşlığı alırdım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKıyafet alırım her çesit hwe renginden cantalar spor ayakakbılar cizmeleer nars dior s glam maktaj malzeleri missha
11 Yorumla
Soran1 yılkız sadece bunlar mı ev araba yatırım hiç aklına bunlar gelmiyor mu
1 yıl5 ini bankaya atar 2 sini kullanır dahada etrafı kafama takmam gezerim
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılRakam olarak çok olsa da, büyük şehirde o paraya 1 ev alırsın oturursun sadece
00 Yorumla Kalem kalem nasıl bu karayı değerlendirirdin yazar mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHepsini yatırım yapar geri kalan ihtiyaclarimi yatırımdan gelen parayla taksitlendirir kendime yeni yeni eşyalara alır...
Yav uff ederdim bisiler işte bee 😂00 Yorumla
1 yıleğer değerlendirme yapamazsan çok kısa zamanda parasız kalırsın
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler