Para & Ekonomi Ziraat bankasindan vadeli mevduat hesabi acıcaktım ama en son hesap cüzdanı gibi bir sey cikiyor zorunlu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ziraat bankasindan vadeli mevduat hesabi acıcaktım ama en son hesap cüzdanı gibi bir sey cikiyor zorunlu mu? Ve ne yapıcam tam olarak anlamadım? Ziraat bankasindan vadeli mevduat hesabi acıcaktım ama en son hesap cüzdanı gibi bir sey cikiyor zorunlu mu? Cevapla Banka Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Devam de bilgilendirme mesajı bu 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Temin etmek zorunda miyim bankaya gidip? sen ziraatten faize yatirdin mi hic? Yorumla Soran 1 yıl Bide nedir bu hesap cuzdani? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Temin etmek zorunda değilsinEvet yatırdımHesap cüzdanı hesabının içindeki bilgileri içeren bir kağıt gibi düşün Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır cok sag ol bilgi icin ❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Merhaba rahatsiz ettim kusura bakma faize yatirdim parayi 1000 tl olarak buda deneme amacliydi hesabi kapat dersem tekrar vadesiz hesabima atarlar mi parami Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Estağfurullah rahatsızlık yok ziraat devlet bankasidir ama oranı düşük veriyor ben onbank dayım daha yüksek bakabilirsin.Evet günü gelmeden hesabı kapatırsan anaparani çekersin ve faizi kaybedersin. Yorumla Soran 1 yıl Tekrardan sag ol Akbank demek istediniz heralde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ziraat dedim sanırım Yorumla Soran 1 yıl Onbanktayim dediniz? Yorumla Soran 1 yıl Neyse denemek amacli ziraatten yatirdim sonra baska bankaya gecerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet on bank bankanın ismi bu ben burdayım yani buranın oranı yüksek onu demek isyedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Istedim* Yorumla
garenbuffplz Takip Et Xper 4 Yaş: 105 1 yıl seni kandırmışlar bu tamamen boş bir uyarı devam et de geç şubeye falan gitmiyon günlük faiz zıraatte 30 maalesef 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 601 cevap paylaştı. Devam et. Cüzdan her bankada cıkar. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 799 cevap paylaştı. Evet almalısın tabi. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bankaya mi gidecem bunun icin? Yorumla Soran 1 yıl İnsanlari nelerle ugrastiriyorlar ya Yorumla Drakula3584 1 yıl Bankaya git normal de onlar veriyor. Yorumla Soran 1 yıl İnternetten baska banka hesabı acsam ugrasirmiyim bu kadar? mesela garanti banka hesabi orada da mi aynı şey isterler? Yorumla Drakula3584 1 yıl Bilmiyorum arayıp sorman gerek. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Devam de bilgilendirme mesajı bu
Temin etmek zorunda miyim bankaya gidip? sen ziraatten faize yatirdin mi hic?
Bide nedir bu hesap cuzdani?
Temin etmek zorunda değilsin
Evet yatırdım
Hesap cüzdanı hesabının içindeki bilgileri içeren bir kağıt gibi düşün
Tamamdır cok sag ol bilgi icin ❤️
Rica ederim ☺️
Merhaba rahatsiz ettim kusura bakma faize yatirdim parayi 1000 tl olarak buda deneme amacliydi hesabi kapat dersem tekrar vadesiz hesabima atarlar mi parami
Estağfurullah rahatsızlık yok ziraat devlet bankasidir ama oranı düşük veriyor ben onbank dayım daha yüksek bakabilirsin.
Evet günü gelmeden hesabı kapatırsan anaparani çekersin ve faizi kaybedersin.
Tekrardan sag ol Akbank demek istediniz heralde
Ziraat dedim sanırım
Onbanktayim dediniz?
Neyse denemek amacli ziraatten yatirdim sonra baska bankaya gecerim
Evet on bank bankanın ismi bu ben burdayım yani buranın oranı yüksek onu demek isyedim
Istedim*
seni kandırmışlar bu tamamen boş bir uyarı devam et de geç şubeye falan gitmiyon günlük faiz zıraatte 30 maalesef
Devam et. Cüzdan her bankada cıkar.
Evet almalısın tabi.
Bankaya mi gidecem bunun icin?
İnsanlari nelerle ugrastiriyorlar ya
Bankaya git normal de onlar veriyor.
İnternetten baska banka hesabı acsam ugrasirmiyim bu kadar? mesela garanti banka hesabi orada da mi aynı şey isterler?
Bilmiyorum arayıp sorman gerek.