Çevremde en çok hesap ödeyen kadın benmişim. Kimse ilişkisinde bu kadar ödemiyormuş. Bu beni sevgilimden soğuttu. Sizde nasıl?

Biz 9 aydır birlikteyiz, son 3 aydır da nişanlıyız. Hesapları hep %50-50 yarı yarıya ödüyoruz. Tesadüfen konusu açıldı hem aile içinde hem arkadaş çevresinde, ve insanlar hep diyor ki çoğunluğunu hatta hepsini onun ödemesi gerekir diyor. Hadi sevgiliyken neyse de nişanlandıktan sonra senin sorumluluğunu alması lazım diyor. Üstelik hep o istiyor ve teklif ediyor dışarı çıkmayı. Haftada 3-4 kez çıkmak istiyor. Benim de çok param gidiyor bu şekilde. Bana kalsa haftada 1 buluşmak ideal. Çevremdeki tüm arkadaşlarım diyor ki hesapların hepsini sevgilim ödüyor diyor. Üstelik onlar daha nişanlı bile olmamasına rağmen. 3 kız arkadaşım da %95 o ödüyor dediler. Bende mi bir gariplik var yoksa nişanlımda mı? Ben yeltensem de benim ödememe engel olması gerekiyormuş ve bana ödetmemesi gerekiyormuş. Bu farkındalık beni biraz düşündürttü. Diğer kadınlara bakıyorum bir de kendime bakıyorum ben onlardan daha mı değersizim onların sevgilisi bile onların yediği her şeyi öderken benim nişanlım benim yediğim her şeyi ödeyemiyor veya ödemiyor? Çok şey de yemiyorum zaten açgözlü birsi hiç değilim

Çevremde en çok hesap ödeyen kadın benmişim. Kimse ilişkisinde bu kadar ödemiyormuş. Bu beni sevgilimden soğuttu. Sizde nasıl?