En İyi Cevaplar
Yatırım tavsiyesi değildir. Altın dolara endeksle yıl bazında %5 daha fazla kar getirmekte. Enflasyon karşısında en iyi altına yatırım yaparak koruma sağlayabilirsin. İsrail silahlarını 30 günlüğüne indrirse crypto borsalarıda beklemede olan büyük yükselişi yaşayacak. Kredi kartında peşin fiyatına taksit imkanı yoksa'da nakit parayla beyaz eşya alacak bir arkadaşına beyaz eşyayı sen al o nakitle altın al böylece kredi kartı faizide ödememiş olursun. Öbür türlü 100k değerinde altın alsan 9 aylık taksitle 130k civarı bir para ödersin diye düşünüyorum...
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler yorum için mantıklı 🎗
u 1 yılMantıklı al hemde çok mantıklı kredi kartına altın alınmıyor diye biliyorum alınıyormu
211 Yorumla- 1 yıl
Alınıyor cendoşum😀
- 1 yıl
Alınıyormu güzelmiş bak ben karttan hiç almadım ne aldinda çeyrek bileklik güzelmiş bak
- 1 yıl
Yatırım amaçlı güzel oluyor cendoşum takmak için değil ama silver tercih ederim ben takıda.
- 1 yıl
Yatırım alacaksan gram alcan unutma
- 1 yıl
Evet gram öneren çok oldu cendoşum düşünecem onu da
- 1 yıl
Onu düşün
- 1 yıl
Kankitoma kulak 👂vercem 😀
- 1 yıl
Ver ver 😂
- 1 yıl
Sendeyim dinliyorum kankitoların cendosu😀
- 1 yıl
Tskirler🌹🌹🌹
- 1 yıl
Rica ederim kanks lafı olmaz. 🎈🎉
1 yılbirikim amacıyla altın alman mantıklı ama kredi kartıyla alman emin amadım simdi bu arada hoş geldin balım özlettirdin kendini😊❤🌸💐
149 Yorumla- 1 yıl
Hoş buldum tatlım ben de özledim teşekkür güzel yorum için 🙂♥🌺
- 1 yıl
ben teşekkür ederim nasılsın 🌸
- 1 yıl
İyiyim şekerim sen nasılsın 🌺
- 1 yıl
iyi diyelim iyi olsun sebepsizce biraz gergin ve sinirli hissediyorum😅🙏🏼🌹
- 1 yıl
Hemen anlat 👀
- 1 yıl
ders sınav gerginligi herhalde kaygı oluyo zor de degil niye kaygılanıyorum bilmiyorum
- 1 yıl
Ben sakinleştirici tabiat sesleri içeren müzikler öneriyorum sana ve nefes egzersizleri bebeğim. 👀
- 1 yıl
simdi daha iyiyim tesekkur ederim canım 😊🌷🌸
- 1 yıl
Müzik açar dans eder modumuzu yükseltiriz kız gücü 👑 💁
- 1 yıl
uykuluuyum biraz dans icin üseniyorum esnemekten bi hal oldum😴 ajshs
- 1 yıl
Gjllşş yarın spor time günü yapcaz hazırlıklı ol uygulamadan tüm müzikleri açacam gjkölş
- 1 yıl
ben spor mu👀
- 1 yıl
Yess 😄
- 1 yıl
sadece dans olabilir belki😅 spor icin once zihnimi psikolijimi hazirlamaliyim ama kafam dolu baya ajsjs
- 1 yıl
Ahahah bütün kızlar toplandık çalıcam modun yükselir level atlarız 🤣
- 1 yıl
ahaha tamam srn spor yap ben dans ederi. 😂
- 1 yıl
Ben katışık yapcam her ikisi de 👀😀
- 1 yıl
iyiymis nasıl oluyor oyle 😄
- 1 yıl
Yürüyüş dans koşu 🏃giden gide artırıyorum katmerli 😂
- 1 yıl
Git gide*
- 1 yıl
o kadar enerjim yok maalesef😅
- 1 yıl
Benim var 😀
- 1 yıl
süpersin sen tadını çıkar👌 ben enerjiktim iki gündür düştü biraz dinlenme modundayım😄
- 1 yıl
Düzelir şekerim sıkma canını sınav dönemleri normal onlar. ♥👀
- 1 yıl
haklısın yok sıkmıyorum enerjim düşük idare edecem artık😊🌹
- 1 yıl
Enerjini yükseltiriz her türlü film müzik hepsi ilgi alanım istemen yeterli beybim💗💜
- 1 yıl
teşekkür ederim canım bana aksiyon filmi önersene kuzum biraz kafam dağılsın var mı bildigin guzel film
- 1 yıl
Şu iki film olabilir bekle link atacam tatlım
- 1 yıl
- 1 yıl
https://youtu.be/S11SvKh3Weo?si=trQGsvEARp-0dAda ikinci film de şu ikinci romantik ilk dram + aksiyon
- 1 yıl
İyi seyirler tatlım ♥🎬📽
- 1 yıl
günaaydınnn canım🤗🍀 bakarım ben bunlara cok tesekkur ederim💝❤
- 1 yıl
Günaydın 🙂♥Rica ediyorum bitanem geç gördüm uyumuşum yoksa önceden öneride bulunurdum🎬
- 1 yıl
bende uyudum atsaydın da yine izleyemezdim ikincisi ne bakacam ilkin🤗❤
- 1 yıl
O filmi izlerken filmin içine girip ana karaktere sarılasım geldi bir an🙂📽♥
- 1 yıl
kadın mı yoksa adam mı ana karaktdr
- 1 yıl
Kadın ve adam çeşitli hüzünler yaşamışlar adama daha çok üzüldüm çünkü çaresiz hissetti baya spoi vermeyeyim şimdi 😄
- 1 yıl
merak ettim👀 verme ben izledikten konusuruz😂
- 1 yıl
Hahahah soru sorma o zaman bebişim😀 izle izle seveceksin. 📽🤩
- 1 yıl
şiir dinliyorum atayım sana buraya sende dinle
- 1 yıl
Cemal Süreya dinle onur saylaktan. 💗
- 1 yıl
severim💕👌 sitare dinliyodum baya guzel siir https://youtu.be/ZNLA4EDbKCE?feature=shared
- 1 yıl
teşekkür ederim canım❤🌹⚘
- 1 yıl
Her zaman lafı olmaz 💗💗🌺
- 1 yıl
film cok iyiydi sonu şaşırttı hatırlayacağînı düşunmustum hatirlamadi ama gercek hikaye olmasi guzeldi kadın hafızası hic yerine gelmemis ve yine kocasina aşık oldu⚘
- 1 yıl
Boşuna demiyorum. Kaderinde varsa yine buluşuruz tanrı diye. Filmi beğendiğine sevindim 🥳♥
- 1 yıl
Buluşturur.*
- 1 yıl
kesinlikle , tesekkur ederim canım guzel filmdi✨⚘👍
- 1 yıl
🌺💗♥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılParan varsa en iyi yatırım aracı altın gadası
11 Yorumla- 1 yıl
✅Evettt
Para & Ekonomi konusunda 671 cevap paylaştı. Kredi kartı ile altın almak bir ara yoktu. Şu an var ama üzerine fazla komisyon ekleniyor. Bir de alım satım farkı da var.. dolayısıyla yatırım amaçlı alınıp kar edilmesi için oldukça fazla yükselmesi gerekiyor. Son zamanlarda altında durgunluk var o nedenle tavsiye etmem. Özellikle ABD başkanı Trump görevi devir alacağı zaman uygulayacağı politikalar belirleyici olacak. Savaş yanlısı durursa yükselme olacaktır. Ama yine de altına yatırım yapacaksanız altın fonlarını araştırabilirsiniz. Hem saklaması kolay bankada olduğundan. Hem alım satım farkları ve yüksek komisyon gibi dezavantajları olmaz.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet bu dönemde düşünüyorum yazdığınız iyi noldu. Teşekkürler çok 🌾✨
- 1 yıl
Oldu *
1 yılAltın, en mantıklı yatırım aracıdır. Kredi çekip alsan bile, kredinin faizinden daha çok getirisi olur altının. Oyüzden millet evini arabasını, sarıp, altına yatırıyor. Senin kredi çekip, altın alman da güzel bir yatırım olacaktır. Keşke kredi çekmeden, maaşından altın alabilsen ama krediyi ödersin, azar azar. Altın alabilecek durumun yoksa kredi çekmen normal. Al altını, geriye bakma. Derim
26 Yorumla- 1 yıl
Aynı şeyi düşünüyorum. 💫
- 1 yıl
Kaç altın alacaksın? Ayrıca ne altını? Boyutu falan.
- 1 yıl
2 adet düşünüyorum boyutuna karar veremedim henüz.
- 1 yıl
Kredi çekeceğin için, düşük mebla olsun diye , gram ya da çeyrek alabilirsin. Hem geri ödemesi kolay olur. Kısa sürer, faizi de az olur
- 1 yıl
Çeyrek olabilir veya yarım
- 1 yıl
Çeyrek al bence
1 yılBir miktar geri çekilmesini beklemek doğru olur. Fakat altın yerine ucuzlayan borsayı tercih edebilirsiniz. Uzun vadede dolar bazlı getirisi çok daha iyi olacak şirketler mevcut. Altında paranızı güvence altına alırsınız ancak, doğru ve katlanabilir yatırım her zaman borsadır.
12 Yorumla- 1 yıl
Riskli gibi geliyor diğer türlüsü👀
- 1 yıl
Al ve unut modu. Yatırım boyle yapılırm Şuraya iki şirket yazardım ancak yatırım tavsiyesine girer.
Altın yatırımını orta ve uzun vadede değerlendirmek gerekir. Kısa vadede büyük zarar yazabilir, o nedenle bugün alayım iki gün sonra satayım anlayışı çok yanlış olur. Orta ve uzun vadede ise paranızı güvenli şekilde koruyacaktır. Kredi kartıyla alacaksan, ödeme tarihlerini ve limitlerini göre hareket etmelisin. Ekstre tarihinden bi kaç gün önce sakin alma. Alacağın tarihle ekstre tarihi arasında da 20 gün üzeri zaman olsun yani
13 Yorumla- 1 yıl
Uzun vadeli için düşünüyorum ben mantıklı evet ✅
- 1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(36-45)1 yılAltın her ay maaş ile, nakit olarak kapalı çarşıdan toptancı kuyumculardan alınır.
Yoksa kredi kartından faizli parayla, internetten ya da basit sarraflardan pahalıya alıp, kredi kartıyla bir de üste kart komisyon ücreti ödeyip alınmaz.
Yatirim yaparken mantikli adım atmak lazim. Elli tane yerden zarar edip bir yerden kâr bekliyorsun
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette mantıklı hareket etmek lazım internetten düşünmüyorum zaten 💫
Kredi ile almak mantıklı mı bilemedim, onun faizi ile geri ödemesi oluyor kâr edilir mi iyi hesap yapmak lazım, eğer kâr oluyorsa senin içinde iyi fikir brom, borçlar daha hızlı biter @yeterhayeterhayat
21 Yorumla- 1 yıl
Kâr ediliyor tabi ki.
1 yılDöviz şu an riskli alınmaz önümüz karanlık ne olacağı belli değil savaş bandemi her şey olabilir altın bir güvencedir al kenarda dursun kötü gün gelir ele güne muhtaç kalmaz bozdurur işini görürsün.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru ✔
Alton herzaman altın dolar sürekli değişim gösteriyo ihracatçının işleri açılsın die yılbaşına doğru yükseltebilirler ama bellide olmaz yine altın daha güvenli tabiki ytd
14 Yorumla- 1 yıl
Evet altın güvenli bir yatırım aracı ✨🎗
- 1 yıl
Çok doğru ✅
1 yılOnların doları varsa benim altınım var :D çeyrek aldıydım zamanında 110 liraya hala duruyor :D
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel işte🥳
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKredi kartı ile altın alma.
Cebinde paran varsa al. Altın yüksek seviyede de olsa alınır.
12 Yorumla- 1 yıl
Fark etmiyor grama göre ama pek. Alınır yani tam olmadığı takdirde sorun yok. 😌
- 1 yıl
Hayır kredi kartı borcu ödeyeceksin o zaman
1 yılUzun vadede kaybettirme ihtimali çok düşük, aşırı kâr ettirmez ama kaybettirmez. Paranı korumak istiyorsan mantıklı, katlamak istiyorsan mantıksız.
13 Yorumla- 1 yıl
Uzun vadede düşünüyorum.
- 1 yıl
O zaman mantıklısı altın benceee
- 1 yıl
Evet öyle görülüyor.
1 yılMerhaba,
Mantıklı olduğunu düşünüyorum, altın her zaman mantıklıdır. Hiç zararını görmedim...
Profil yakışmış hocam! 😅18 Yorumla- 1 yıl
Evet, altın mantıklı pp güzel oldu evet teşekkür ederim 🎈
- 1 yıl
Ricalarımı iletiyorum hocam 😅
- 1 yıl
Güzel ben sevdim Gjllşş
- 1 yıl
Bende sevdim 😅
- 1 yıl
Ahahah sen zaten her değiştiğimde diyorsun yorumda alıştık Gjllşş
- 1 yıl
İnsan güzel olunca her türlü her halükarda güzel oluyor 😅 güzellik değişiyor sadece 😅
- 1 yıl
Thank you very very much 😀
- 1 yıl
Hehehe 😅😅😅
Ricalarımı fırlatıyorum dıkşın dıkşın dıkşın 😅
https://youtu.be/Fj_lU_tKm3s?si=THP61bZ8saW3TIOZ
İstanbul altın rafinerisiydi galiba resmî güvenilir site var bi tane. Ordan işçiliksiz bileziklere 3 taksit yapıyorlar. Gram altınlara da tek çekim oluyor. Bu bilezik işini kısa vadeli kredi gibi kullanıyorlar diye duydum.
10 Yorumla
1 yılYatırım için almak mantıklı her geçen gün artış gösteriyor
13 Yorumla- 1 yıl
Evet tatlım
- 1 yıl
😊🦋
- 1 yıl
❤🥳
1 yılEn iyi yatırım altındır kağıt parçası uçar gider yanar ama altın ağırdır yerinde durur
11 Yorumla- 1 yıl
Evett
1 yılMantıklı bence...
Asla eskimeyen bir yatırım şekli olduğunu düşünüyorum.14 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle canım 🙂
- 1 yıl
😊💐✨🌸
- 1 yıl
🌺♥💜
- 1 yıl
🫣🫣☺☺😍😍🥰🥰🌸💐
1 yılKredi kartı yerine sıfır faizli kredi alarak yaparsanız daha mantıklı
12 Yorumla- 1 yıl
O da olabilir teşekkürler 🎈
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılBen aldım valla geçen sene 3 katı katladı aldığımdan beri
13 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi
- 1 yıl
Sende iyisin
- 1 yıl
Teşekkür
Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok zam geldi bir süre başka alanda degerlendir düşünce al
11 Yorumla- 1 yıl
Bence uygundur👀
1 yılYarın gün var 3180 aldım bugün mantikli al bence
11 Yorumla- 1 yıl
Bugün ben de baktım evet 👀🌟
1 yılSelam evet abla mantıklı bir tanede bu kardeşine alır mısın 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Gardaşım Çağlar'a benden bir çeyrek altın 😀
1 yılYılbaşından sonra yükselir büyük ihtimal alinmasi mantıklı
11 Yorumla- 1 yıl
Evet o sebeple düşündüm zaten 👀
1 yılBorç ile değil ama birikim ile altın almak mantıklı.
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette
Kredi karti demek borc demek borc demek faiz demek yani bana pek mantikli gelmedi...
13 Yorumla- 1 yıl
Yok, bütçeye uygun boyut düşünürsek geri ödemesi mümkünse avantaj onu da göz önünde bulunduruyorum. 👀
- 1 yıl
Teşekkürler 🎈
1 yılHiç anlamam böyle şeylerden biliyor musun. Ama eğer alırsan da uğur getirsin sana inşAllah✨️
13 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim canım benim 🎀
- 1 yıl
Rica ederim ✨️❤️
- 1 yıl
♥♥
Bence alınır. Bankadana alıyorum bende bütçem ne kadar olursa.
15 Yorumla- 1 yıl
Bendensin 💫
- 1 yıl
Çok haklısın çok doğru özellikle koruma ve yatırım amaçlı birebir 👀
- 1 yıl
super fikir bence olmaması için hiçbir sebep yok 💁
Altınla birlikte gümüş te yükselişte 5 sene sonra ikisi en değerli para kazandıran olacaklar
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılYedin bitirdin beni bihter.
We evet tam zamanı. alacam ben de
19 Yorumla- 1 yıl
Ne anlamda ilk kez görüyorum sizi yorum için teşekkürler.
- 1 yıl
İlk kez görüyo olamazsın, en az 2 cevabımı kaldırttın :)
- 1 yıl
Moderatörde çalışırken büyük ihtimal kaldırmış olabilirim 🔎
- 1 yıl
Şimdi nerde çalışuyosun :) kanun işlerini bıraktın mı?
- 1 yıl
Anayasaya geçtim yargı dağıtıyorum 😂
- 1 yıl
Ben de kural, tertip ve nizamı severdim.. geçirdiğim son evrimden sonra tüm otoritelere düşman kesildim
- 1 yıl
Şimdi biraZ paramiliter, aylak takılıyorum..
İstersen, hafif outlaw, biraz grunge.. popüler kültürün dışında.. takılmak istersen,? - 1 yıl
Tam cewap vermen gereken yerde bırakıyosun hep..
- 1 yıl
Burdasın sanırım. gel işte..
1 yılBorçlanarak almak mantıklı değil ama 2024 altın yılı oldu.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen altın yılı 💫
Kredi kartıyla mantıklı mı bilmem ama altın almak mantıklı…
11 Yorumla- 1 yıl
Evettt
Altın her zaman garakti mantıklı yatırım uzun vadede
13 Yorumla- 1 yıl
Evet aynen öyle
- 1 yıl
Yes
Altın giderek fiyatını yükseltmeye devam eden bir yatırım aracı önce almanız mantıklı.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(36-45)1 yılmantıklı fakat 3 4 sene dokunmuycaksın altına onun yerine hisse senedi al
merko tüpras thy Akbank hiselelrine
23 Yorumla- 1 yıl
O da olur 🧐
- 1 yıl
😔😔😔
- 1 yıl
@Dünyadakiiiuzaylı bir sorun mu neden üzüldünüz?
Gizli Üye(25-29)1 yılmantıklı ama ben kızım ben bile aşık oldum güzelliğine, göz yaşım durmadan hep böyle akacak mı...
11 Yorumla- 1 yıl
Aaa teşekkürler hem cinsin güzel bulması beni onurlandırır o sizin güzelliğiniz🤍
1 yılaltın ya da döviz almak hiçbir zaman zarar ettirmez..
11 Yorumla- 1 yıl
Evet aynen öyle 💫
1 yılBence borsa daha mantıklı altın çok yükseldi 1165₺ iken aldım 3.000 oldu inip duruyor 2026 senesinde kaç olur bilinmez ama borsa her zaman daha iyidir
10 YorumlaParan varsa mantıklı paran yoksa almak istediğin aldına anca camdan bakarsın almak içinde hayal kurarsın
10 YorumlaKredi kartı ile alacaksan peşin fiyatına taksit yapmak daha mantıklı daha önce almıştım güvenilir ve sağlam bir şekilde geliyor firma adı vermek yasak falan değilse verebilirim
12 Yorumla- 1 yıl
Spam altında girer sanırım 👀teşekkürler öneri için.
1 yılkesinlikle çok iyi bir yatırım tabiki alıp kenara atacaksın unutacaksın onu. Uzun vadede güzel kazandırır kısa vadede kazanamazsın
21 Yorumla- 1 yıl
Uzun vadeli için evet ✅
1 yılAltın almak şu an için çok mantıklı fakat bi yatırım değil. Sadece paranızı korumak için alabilirsiniz
11 Yorumla- 1 yıl
Koruma amaçlı evet ✅
Gizli Üye(30-35)1 yılAltın savaş dönemleri yükselir…. Savaş olduğu müddetçe yükselir düşmez… kredi olayında faiz var … onu iyi düşünmen gerekir …. Kredi ile uzun vadeli yatırımlar mantıklıdır …
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBirikim yapıp öyle alsan daha iyi olur..
Kredi kartıyla almasan daha iyi olur.
10 Yorumla
1 yılAltın fiyatı yılın zirvesinde. Ya biraz bekle ya da borsadan hisse al
10 YorumlaAjda yaptırsanız mantıklı eğer takmak için istiyorsanız cünkü ajdada işcilik olmuyor diye biliyorum satarkende sorun olmuyor zarar etmiyorsunuz
12 Yorumla- 1 yıl
Ajda da güzel evet ama gold pek sevmiyorum takıda nadir kullanıyorum küpede falan.
Ben altıncıyım işçiliksiz altın en güzel yatırım
10 YorumlaDünyada güvenli yatırim aracı yoktur. Bütün yatırımlar risklidir. Teknik analize göre ben alıp satıyorum. Riski ayarlıyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Riski göz önüne almak doğru ✅
Alabiliyorsan mal al enflasyona karşı, olmadı 2. Seçeneğim genelde altın olur.
10 Yorumla
1 yılAltin alacaksan alma kartla zaten zarar edeceksin saha cok edeceksin kartla
10 Yorumlabence güzel değil prlanta
23 Yorumla- 1 yıl
Tabi zevkler renkler. şu an yatırım amaçlı altın iyi gibi duruyor.
- 1 yıl
Olması gereken
1 yılYav git borsaya sağlam şirketlere yatırım yap altınla falan ne işin var
12 Yorumla- 1 yıl
Riskli o biraz
- 1 yıl
Tupras thy riskli değil bence bu gibi dev firmalara yatırım yapabilirsin risk herseyde var hayatını günlük yaşamını daim ettirirkende var cesaretli olman lazım
Herzaman mantıklı olmuştur kolay kolay değer kaybetmeyecek bir şey
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle.
- 1 yıl
maalesef altın pahalı azar azar alıp biriktirmek lazım bütçe doğrultusunda.
1 yılEğer borsadan anlamıyorsan evet en mantıklısı altın bence de benim evde 3 çeyrek var meselaa
11 Yorumla- 1 yıl
En güzeli öyle ben de çoğaltarak ilerleme taraftarıyım. 🙂
Çok mantıklı günümüz şartlarında en iyi yatırım altın.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet mükemmel hatta. 🙂🎈
Altın mantıklıdır ızın sürede de kısa sürede de kaybettirmez
12 Yorumla- 1 yıl
Tabiisi
Saymazlarki kredi kartiyla
11 Yorumla- 1 yıl
Oluyor eskiden öyleydi.
1 yılEvet altın mantıklı tabiki
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle canım✨
1 yılevettt bence mantiklizsaglam yatirim altin
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle 🌟
1 yılEvet dövizden daha mantıklı bence
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ✨
Fiyatı düşünce alsan gayet mantıklı olur
11 Yorumla- 1 yıl
🙌🎗
- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba, soru başlığınızdan hareket edersek elbette altın almak günümüzde en mantıklı yatırım seçeneklerinden birisi ve altın güvenli bir liman olmayı sürdürüyor. Birikimlerinizi altın olarak değerlendirmeniz mantıklı olmakla beraber detayda kredi kartıyla alacağınızı belirtmişsiniz. Kredi kartı ile altın almak, komisyon, faiz ve limit gibi maliyetleri de beraberinde getirir. Bu nedenle, kredi kartı ile altın almadan önce bu maliyetleri karşılaştırmak gerekir.
Çok teşekkür ederim efendim yorum için. 🙏
Rica ederim :) iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Teşekkürler 🎈