İşime çok sıkı sarılmam lazım çıkma lüksüm yok ihtiyacım var ama çok rencide oldum herkesin içinde ağır sözler söyledi ve hala vermedim yarın ne der bilmiyorum çok kötü hissediyorum işe gitmek içimden gelmiyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailen yok mu onlardan iste parayı sonra götür yüzüne at bi para verdi diye seni rencide etmeye hakkı yok.
Tarih söyleyip de mi vermedin
Hayır hiç tarih olayı olmadı hatta verirken elin bollaşınca verirsin dedi
Ne borcu idi
Doğum yaptım 2 ay önce o zaman almıştım
E tamam da müşkül durumda iken aldığın parayı böyle bir şekilde seni rezil etmeye çalışıyorsa onun yaptigi büyük ayıp ztn
Sen kıyafet almak ya da başka bir lüx icin almış olsan okey ama doğum yapan birisine borç veriyor sonra da bununla seni rencide ediyor kimse kusura bakmasın ama benim arkadaş cevremde ben veya başka birisinin başına benzer durum gelsin o rencide etmeye çalışan kişiyi ayıplarlar
Ya eşimden hamileyken ayrıldım biraz hor görüyorlar , ben çocuğun ihtiyaçlarına bu Ay zor yetiştim öteki ay ödesem olur mu dedim bana madem bakamayacaktın niye velayet istedin gibisinden konuştu , aslında borç değildi konu yanaşmaya çalıştı boşandığım icin ben tersleyince milletin içinde böyle yaptı
Peki bu borç aldığın kişinin aldığın 1700 TL ye ihtiyacı var mı
Yarın kira ödücem dedi
Hangi şehirde yaşıyosun
İstanbul’da
Bebeğin ne ihtiyaclari var
Süt gelmiyor mama alıyorum sürekli mama bez başka borçlarım da vardı onları ödediğim için bu ay sıkıştım bide toplu aldım bez mama çok pahalı elimede olmaz diye aldım koydum
Dilersen bez mama süt gibi bebeğin ihtiyaçlarına ben ve destek olmak isteyecek arkadaşlarım olur nakit olarak vermezler çünkü malum ark niyetli insanlar çok fazla ama satın alıp ulaştırılabilir
Lütfen yanlış anlama bizim de kız kardeşimiz ablamız annemiz var
Çok teşekkür ederim burdan bi kaç kişide bu şekilde yardımcı oldu ama sonra basıma bela olan da oldu adres vs sıkıntı iyi niyetin için çok teşekkür ederim ama Allah razı olsun 🙏
Maalesef evet öyle insanlar da var ama benim düşüncem bazı şeyler mesela dışarda kahve içicem evde içsem de olur deyip orada kahveye para vermek yerine bebeğe bise alınabilir
Yani olmasa da olur diyorum
Kestirip atma lütfen
İyi niyetine inanıyorum kötü bi durum yaşamamış olsam bu söylediğine çok sevinirdim inan ki
Peki bu durumlara temkinli yaklaşmanı gerçekten anlıyorum onun yerine yapılan iyilik başkalarına anlatılmaz ama sana güvence olması açısından farklı farklı durumda yardımcı olduğum hem senin de hemcinsin birileri vasıtası ile yardımcı olsam
İnan anlamadım
Ha anladım , ama bu devirde kadın erkek kimseye güvenim kalmadı. Senle ilgili değil yanlış anlama 🙏
Üzücü bir durum insanlık olarak bu hale gelmiş olmamız kimse kimseye güvenemiyor
Belediye bebek için mama yardımı vs yapmıyor mu
Burdan gerçekten yardımcı olan bi kaç kişi oldu ev adresimi verdim güvenip numaramı verdim biri e devletten çocuğun varlığını bile emin olmak istedi gönderdim çaresizlikten ama sonra numaramı dağıtan da oldu ev adresime saçma sapan seyler gönderende ve bunlar sadece 2 hf içinde oldu o yüzden artık kesinlikle istemiyorum kimseden birsey sabır
İnanırım maalesef olabilecek şeyler
Ne borcu bu
2 ay önce doğum yaptım borç almıştım bi kısmını verdim birazı duruyordu
Gerisini ne zmana vercn
Maaşımı alınca verecektim ama daha var maaşıma
Ya bana 1 sene oldu odemedi arkadasim
Ben normalde borç alan biri değildim ama düşmez kalkmaz bi Allah , o kadar uzatmak ayıp bile bile yapmak daha ayıp
Kesinlikle ya ayip etmis boswer
Kafama takmak istemiyorum ama stresten aglayasım geliyor yarını da var sonrası da gitmek içimden gelmiyor
D. m atrmsn
Atayım
Kac tl?