- Gizli Üye(25-29)2 ay
Paralı yalnızlık sanırım.
İlişki manevi açıdan hep destek verir ama karşımızdaki insan karakterli ve dürüst ise para sonradan da kazanılır.
Ama şimdi erkeklerin çoğu şerefsiz ve şerefsiz erkekle bir de parasiz çok zor olur. Bakın hergun TV de görüyoruz, kadınlar çocukları ile yanlış bırakılıyor veya başka olaylar.
Bu yuzden paralı yanlızlık çok daha mantıklı.
12 Yorumla- Cevap sahibi2 ay
Evet bence de öyle.
En İyi Cevaplar
- 2 ay
Parasız ilişki.
Evet beni İstanbul'daki en lüks restorana götürmesine gerek yok parkta ona yaptığım kekleri tıkınaniliriz.
Ama bu "kafasını kullanmasın hep fakir kalalım" anlamına gelmez. İdare etmesini bilirim akıllı adam için.514 Yorumla- 2 ay
Bu yorumu ayakta alkışlarım la 🙏
- 2 ay
Ne demek, olması gereken😇
- 2 ay
Senin gibi kızların sayısı artsın 🙏😊
- 2 ay
Estağfurullah umarım 😂🥰
- 2 ay
😊🍬
- 2 ay
Ben anlamıştım zaten onu, dedim çok fazla yorum gelmiş eli ayağına dolanmıştır beğenmeye çalışırken 😂😂
- 2 ay
İyi yapmışsın 😂
- 2 ay
Tebrik ediyorum ağzina yüreğine sağlık👏
- 2 ay
😇😇
- 2 ay
İnsan eig alacağını bu kadar mı hisseder biliyordum😂😂
Teşekkür ederim 😂 - 2 ay
Ncxjjxjxj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- 2 ay
Bu soru, insanın hayatta neye daha fazla değer verdiğine dair çok şey anlatıyor. Parasız bir ilişki, maddi eksikliklere rağmen sevgi, destek ve beraberlik sunar, bu da birçok insan için paha biçilmezdir. Diğer yandan, paralı yalnızlık maddi güvence sağlasa da duygusal boşlukları doldurmaz. Bana göre, derin bir bağ ve sevgi dolu bir ilişki, her türlü maddi imkanın ötesinde bir zenginlik sunar. Yalnızlık ise, ne kadar parayla dolsa da insana o duygusal tatmini vermez.
23 Yorumla- m2 ay
Seçimli soruya epey detaylı bir cevap olmuş. Teşekkürler efenim.
- 2 ay
Değerli bulduğum sorulara detaylı görüş yazarım. Başka türlüsü ayıp olur.
- m2 ay
Yaaa bu çok kıymetli bir düşünce teşekkür ederim.
- 2 ay
Paralı yalnızlık tabiki. Çünkü parasız ilişkiyi seçtim adam restorana götüremeyebilir tabiki fakat yol parası bile yok. Ben borçlarını ödeyip yol parasını verirken bir kr param kalmıyordu. Kredi çekiyordum. Yinede sevdim ama sor bakalım pişman mısın diye. Paranı biriktir yalnız takıl çok daha iyi. Çünkü kıymet bilen yok
11 Yorumla Paralı yalnızlık. İlişkinin sonunda üzülürüm kaçınılmaz son. Ama paralı bir yalnızlk beni mutlu eder. En azından paraya dayalı bir özgürlüğüm var.
61 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 926 cevap paylaştı. Yeterli para varsa ilişki de kolay olur.. Ama para zaten temel ihtiyaçları karşılamak için değil mi!
İlişki temel bir ihtiyaçtır. Ve beslenmek, barınmak ta öyle. Hepsini asgari düzeyde karşılayacak durumum varsa bu kâfidir bana.
seks olmadıktan sonra çok parayı ne yapayım?
12 Yorumla- 2 ay
Para, mutluluğun ve tatminin tek ölçüsü değil. Parası olmayan bir ilişki, sevgi, destek ve paylaşım sunduğu sürece çok değerli olabilir. Diğer yandan, paralı yalnızlık, maddi refah getirse de duygusal tatmin sağlamayabilir. İçinde gerçekten kendini bulduğun ve mutlu olduğun durumu seçmek, en iyisi.
15 Yorumla- 2 ay
Yok xp kasıyorum da
- 2 ay
Yazı hatası yapmadan xp verdiğini öğrendim
- 2 ay
Eyvallah
- Gizli Üye(36-45)2 ay
Paralı yanlızlık duygusal boşluk olsada o an yanlış şeyler yapmak yerine alisverisle bir gezme ile frenliyorsun. Yolun sonunda aşk acısı çekmek ten iyidir. Şu ben yiyorum içiyorum geziyorum finansal sıkıntım yok ama sevgili konusundan çok kıl biriyim hayatıma dahil etmiyorum. Kaybetme korkusu var çünkü.
21 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
Bir kadın beni hem fiziksel, hem karakterim için arzulamalı bana fiziksel veya duygusal çekim duymayan bir kadın para için bana geliyorsa o uzun vadeli escdir. En masum asklar lise üniversite döneminde yaşanır. Bu dönemlerde sizle birlikte İlk aşkını yaşayan temiz bir kız bulup iş güç oturunca nikahi. basmak gerekiyordu. Ancak ben 28,5 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
110 Yorumla- Cevap sahibi2 ay
Ben çok istedim ama olmadı
- Cevap sahibi2 ay
Benim yaşımda sevgilisi olmayan erkek oranı %1 araştırıp istatistiklere baktım
- Cevap sahibi2 ay
Benim olmadı. Şunu söyleyelim bu yaş benim yaşımda bir erkeğin sevgilisi olmadiyq o erkeğin tercihi değildir intihar etmek isteyecek noktaya geldim kim gençliğini ıskalamak ister ya
- Cevap sahibi2 ay
Evet doğru 28 yıl 6 ay yasadim. Biliyorum bu yaş aralığında inanılmaz nadir az bir durum
- Cevap sahibi2 ay
Hiçbir kızla sevgililikleri birliktelikleri olmadı mı takılmak bile olsa
- 2 ay
Parasız ilişki de yürümez paralı olup yalnız da yürünmez o yüzden ben yine mantık dahilinde davranıp ikisini de tercih etmezdim 3. seçeneği belirlemek için gerekli adımları atardım..
Uzun lafın kısası mutlu olmak için ikisi de yetersiz..
21 Yorumla Vallahi paralı Yalnızlık çekeceğime parasız yanımda biri olmasını isterim 3 senedir yalnızım mutlu değilim Üstelik param da az değil yani var yani Dolayısıyla bence param olacağına yanımda bir eş olsun Bunu tercih ederim
11 YorumlaParalı parasız farketmesizin her hangi bir ilişki içinde de yalnız hissedebilir insan.
Oysa paralı yalnızlık da parasız değildir, üstelik parasıyla satın alabilir.
Yani özünde yalnızdır insan..11 YorumlaParali yalnizlik ama kızlara arasira gidecez, parasi bitmişse kumbaraya aticaz , dansöz oynatip memelerine para koyacaz yani. Boşuna mi sanat icra ediliyor, ekonomi donmez oda haciycak , baskasina vericek böyle gider
11 Yorumla- 2 ay
İkisi de derdim ama geçen ki bu seçenek yoktu ama olsun cevabın geldi aklıma 😂😂🤦🏻♀️bu nedenle paralı yanlızlık diyeceğim çünkü tek başına yemesi daha zevkli
23 Yorumla- 2 ay
Yok ya bunun tadı başka 😂
- 2 ay
Neden böyle tercihler yapmak zorunda kalıyoruz ki neden ikiside olmuyor neden insanaların hayalleriyle oynuyorsun😂
21 Yorumla - 2 ay
Parasız ilişki istiyorm aşk bambaşka bir boyut
Dünyanın tüm hazinelerine bedel52 Yorumla- 2 ay
Zaten paran varsa ve yalnızsan bi anlamı yok
- 2 ay
Parasız ilişki cinsellik olmayan ilişki ile eş değer bence parasız ilişki bir yere kadar güzel olur para yaşam kalitesini dolayısıyla pozitif duyguyu besleyen birsey
13 Yorumla- 2 ay
Para zeka gerektirir zaten
- 2 ay
Paralı yalnızlık hem de keyfini sure sure. Kimse okeylenez ama bekarlık kadar özgürlük yok bu hayatta her seye sen karar veriyorsun çok hoş ye iç eglen
12 Yorumla- 2 ay
Djdjdjdjcjdjcjc
- u2 ay
Paralı yalnızlık diyorum ben.. çünkü parasız ilişki olmaz zaten.. hem kadın hem erkek çıkar için sever bu zaman da gerçekten seven kimse kalmadı maalesef.
11 Yorumla- m2 ay
Kaldı da onlar da türleri tükenecek statüsünde.
- 2 ay
parasız yalnızlık bir süre sonra illaki son bulur ama parasız ilişki başlayınca bi hafta sürer hem psikolojik yorgunluk hemde ilelebet sürer yani parasız adam gereksiz adam
14 Yorumla- 2 ay
dostum bi kafeye git mesela orada kızlara sor hepsi para diycek emin ol
- 2 ay
ben net olarak paralı yalnızlık diyorum
- 2 ay
Cebinde Paran yoksa Sokakta Wc ye gidemez altına yaparsın kimse bedava dan demogoji yapıp parasız ilişki demesin hoş desene de sonu hüsran en fazla yaşayıp tecrübe etmiş olur
11 Yorumla - 2 ay
Paralı ilişki başka güzel 😄 parayı severim para beni sever. İlişkiyi de severim. Birinden birini tercih etmiyorum ikisi de birlikte güzel
23 Yorumla- 2 ay
E tamam işte. Eksik dilek dilemiyorum. 😄
Paralı yalnızlık, aşkın bu saatten sonra beni mutlu edeceğini düşünmüyorum ama para her açıdan insana (özellikle bana) iyi gelir
23 Yorumla- 2 ay
Kendimden kaynaklı bazı sorunlar olduğu için bu aşk meşk mevzularına zaten girmiyorum ve bu andan sonra aşık olursam eğer bocalayıp büyük yanlışlar yapabilirim. Bu yanlışları da geri kalan hayatımda düşünüp kafayı yiyeceğimi bildiğim için hiç bulaşmıyorum :D o yüzden mutlu etmez yalnızlığımla barışığım bir de üstüne para eklense daha iyi olurum :D
Aşk karın doyurmuyor evet ama az olsun öz olsun.. İnsan sevgisiz kalınca özlemini çekiyor.. Çok para olmasa da olur sevildiğim bir ilişki isterdim.
22 Yorumlaİlişki için sadece parasız, yalnızlık için sadece paralı infosu geçersen ben buna cevap veremem 🙃😂
21 Yorumla- 2 ay
Aşk yaşanmadan yalnızlik olmaz para olmadan hayat olmaz sen yine gel bana bir kıyak yap orta yolu bulalım organcim 😀🤝🏻
236 Yorumla- 2 ay
İncelikleri severim 😊🌸
Aşka geliceksek ilk önce aşkı tadalim ki yalnızlık olunca bize koymasın en azından tatdim derim diye dedim 😀 - 2 ay
Bitiyormus demek ben uzun süredir yapamıyordum ayrıldıktan sonra aklıma birileri düştü yani aşk bazen bitmesi gerekiyormus olmayınca ya da bir ışık olmayınca 🙂
- 2 ay
Şimdi şöyle bir şey ben kolay seven ya da kolay duygu besleyen biri değilim aşk bitiyor ama bilmiyorum sende bitmiyor olabilir bende 10 yıla aşkın kimseye sevmedim
- 2 ay
10 yıl değil 10 ay of kahve Çarptı 😅
- m2 ay
Ahahaha ben de diyorum bu nasıl olmuş jdjdk
Geçen günlerde beni de çarpmıştı azalttım.
Zaten öyle olmalı kolay olmamalı. Kolay olan bir şeyin değeri az olur.
Bende biter mi bilmiyorum çünkü aşk diyr tanımlayabileceğim bir şey olmadı. Sana yazdığım gibi hoşlanma, sevme vs. evet ama aşk bence başka bir şey.
Senin de yazdıklarını okuyunca aynı derinliği alıyorum o yüzden senin de olmayabilir diye ondan dedim.
- 2 ay
Bız ortak ayrıldık ama bitti artık değerli biriydi evet aslada kötülemem onu bitti hayat devam ediyor işte
Kahve dün mu ne tansiyonumu çıkardı benim kalp atışım değişti nabzın vs elim ayağım titredi bayılacak gibi mide bulantısı baş ağrısı vs 2,3 kere çıktı şuana kadar tansiyon Allah yaşatmasin - 2 ay
Sorun yok
Kahvenin kölesiyizz kefirden sonra 😋 - m2 ay
Bak kefir olması çok iyi en azından o dengeler, afiyet olsun.
Gelelim soruya, asıl yalnızlık aşk yaşandıktan sonra değil yaşanmadan olur. Çünkü kiminle olsan farklı bir sebepten olmaz ve o yalnızlık hissi hiç gitmez aslında eşlenme olmadığı için.
Para olmadan hayat olmaması ise doğru.
Şimdi bunlara göre bir seçim yapsan ne olur? Yine de kıyak lazım mı? Jdksk - 2 ay
Kefir benim bebeğim 😍
Aşk konusunda kişiden kişiye değişiyor işte şey gibi düşün evlenmeden dokunmaya sinir koyma gibi misal
Parada doğru
Evet biz orta yolu bulduk bile aşkin içinde boğulan paralı yalnızlık ✨😃 - m2 ay
Ahahaha orta tol değil ama bu sen şunu yapmışsın jdjd
https://youtu.be/oZh73EKHvbU?si=PWIaXLMewcCqm_ta - 2 ay
Olsun hadi inatlaşma 🤝🏻
- 2 ay
Bunu biliyorum çoğu şeyde dedim ama bazıları sonradan anlıyor bir kendimize koçluk yapamıyoruz 😃
- 2 ay
Öyle tabi bize gelince kimse ilişki olsun istemiyor bizede yardım eden olsa 😃
- 2 ay
Var mı hayatında biri? ya da birisi?
- 2 ay
Anladım senin birde yaşını merak ettim kaç yaşındasın?
- 2 ay
Sen ölmüşsünde seni unutmuşlar sanki
- 2 ay
Haha gelirken sana çiçeklerde alırım 😄 rahmetli bu dünya için çok iyidi
- 2 ay
Ben gördüğüm muamele ve kişilik karışsında konuşma yapıyorum yoksa kötümüsünn? 😃
- 2 ay
Kişiliğe göre anladım ben neysem oyum
- 2 ay
Bazı cümlelerini çeviriyor galiba sistem?
- 2 ay
Bazen bazı cümleleri canım diye koyuyor ya bir bütünde olmuyor ne alaka diyorsun bari güzel bir şey koysa 😂😂
- 2 ay
Aslında daha çok pozitif biriyim ama uykum var kendim bu sohbete karşı memnun hissetmiyorum biraz garip oldu ama ben biraz uyusam kendime gelsem iyi olur 😃
- 2 ay
Fazlasından gözüm yok para olmalı
Fakat ac gözlüğe gerek yok , yeteri kadar.
Yalnızlık Allah'a mahsus.15 Yorumla- 2 ay
O seçimi bana yaptırdılar.
Ama herşeye iyi ki yapmışım da diyorum.
İnsanların gözümün içine baka baka yalan söylemesinden çok sıkıldım.
Zerre insanlık kalmamış.
Kendilerini canım yerine düşürmekten insan neden utanmaz. - 2 ay
Uzun yıllar da ulaşılacak gibi görünmüyor.
En azından benim göremeyeceğim kesin gibi duruyor.
- 2 ay
Paralı yalnızlıktayim şu an. her şey çok iyi gidiyor. Ara sıra yalnızlıkta vurmuyor değil ama tavsiyemdir :)
15 Yorumla- 2 ay
Paran varsa gerisi kolay ama :) zorlaştırmak ve kolaylaştırmak benim elimde 😂
- 2 ay
Para için seveni, param kadar severim bende. Param için sevmeyeni de ömrümün sonuna kadar. Tercih onun olur. İnsanlara hak ettiği değeri vermeyi severim
- 2 ay
Ikiside değil
Paralı olup yalnızlıkta sıkar
Parasız olup ilişkide
Bence istenecek en güzel şey kalıcı mutluluk
Oda bu dünyada yok14 Yorumla- 2 ay
Bilmiyorum
Bu dünyada yaşadığımız dünyada asla kalıcı bir mutluluk yok
Öldükten sonra ki hayattaki kalıcı mutluluk var
Oda herkese değil
Öldükten sonra mutsuz mutlulukta yok kalp yumuşaklığı var sadece kalp yumuşaklığı
İyi kötü de yok
Kalp yumuşaklığı
- 2 ay
Bu dünyada istediği kişiyi öldürenler
Öteki dünyada öldüremez misal
Zannediyorlar ki öldürdük sadece yeni bir başlangıç verdi
Eğer tam tersi olsaydı ölüm diye bir şey olmazdı
- 2 ay
Para, nüfuz, menfaat için birileriyle olmak kadar, daha aşağılık ve onursuzca bir şey yok bence.
11 Yorumla Tek olmayı tercih ederim o yüzden paralı yalnızlık diyorum.
23 YorumlaEskort pahalı artık Blader taksi parası yemesi içmesi gelmesi dünya para 🤣🤣
22 YorumlaParasız ilişki hergün sorun çıkarır. Paralı olup kafan rahat olsun daha iyi olur.
12 YorumlaParali iliski ye iş yat parayı ne yapalım kimse götürme. is
17 Yorumla- 2 ay
Paralı yalnızlık. Zaten ben yalnız kalmaktan şikayet etmezdim.
12 Yorumla- 2 ay
Haklısın.
İlişki olsun isterdim paralı, parasız onun yeri ayrı bende parayla ölçemiyorum
11 Yorumla- 2 ay
Parasız yalnızım, paralı yalnızlığa geçiş yapsam yeterlidir. İlişki beklentim vs yok.
11 Yorumla - Gizli Üye(18-24)2 ay
Paraya bakmıyoruz diyen kadınların hepsinin yorumlarda paralı yalnızlığı seçmeleri 😅😅😅 ulan ikiyüzlüsünüz orası tamam da, bari uydurduğunuz yalanı hatırlayıp devam ettirin.
11 Yorumla - 2 ay
Parasız ilişki diyen net enayidir o yüzden parasız ilişki
11 Yorumla Paralı ilişki de olmaz parasız yalnızlık ta olur ama ikisi de olmaz
12 YorumlaParasız ilişki olacağını düşünmüyorum ben bu zamanda o yüzden paralı yalnız olmayı tercih ederim
11 YorumlaParalı yalnızlık tabikide. Hepsi bi arada. İnsan başka ne ister ki 🤔
13 YorumlaYalnızlıktan kasıt sadece aşk hayatı ise paralı yalnızlık uygundur
13 Yorumla- 2 ay
Parasız aşka imzamızı atıp o defteri kapattık zaten
Bir de paralı yalnızlığı deniyoruz...11 Yorumla - 2 ay
Paralı yalnızlıkta buldum kendimi (öyle çok paralı değil ama)
11 Yorumla Hmm güzel soru az paralı parasız ilişki derim ben buna
13 YorumlaParalı yalnızlık canının istediğini yap canın sıkılmaz insanın
11 Yorumla- 2 ay
Parasız da olmaz, paralı da. Orta gelirli ve mutlu 😊
12 Yorumla- m2 ay
İlla ki Che'lik yapacaksın jdjdk
Tamam hadi sen yabancı değilsin kabul. - 2 ay
Eyvallah 🤣🤣
- 2 ay
Herkes parayı tercih eder daha zorlayıcı soru sor dldmslsöeşelel
11 Yorumla Paralı yanlızlık
Parasız yanlızlık
Yanlızlık15 Yorumla- 2 ay
Paralı yalnızlık çünkü paran olduğu zaman yalnız kalmazsın
12 Yorumla- 2 ay
Evet
- 2 ay
Parasız ilişki ne olduğu belli olur insanın
12 Yorumla- 2 ay
Ayn öyle kardeşim
- 2 ay
şu an paralı bir yalnızım herhangi bir sorun da tercih edilebilir tavsiye ederim 😂
11 Yorumla İkisini de tercih etmem. Çünkü ikisinde zor durumları var ortası olsun. Bulabilirsem de ortasını bulacsğım inşallah
14 Yorumla- 2 ay
İki seçenekli bir durum varsa mutlaka ikinci blr seçenek vardır. Yani çok paran var seni bir adaya kapatacağız yalnız kalacaksın diyorsan o kadar paraya neden ihtiyacım olsun sonuçta yaradan her varlığın bir çiftini yaratmış neden yalnızlığı tercih edeyim. Parasız olsun ama muhabbet edeceğim biri de olsun derim. Sonuçta para bir araç amaç değil.
- 2 ay
Parasız ilişki her şey bir an da olacak değil her şey olacak da değil her şey zamana bağlıdır karşı taraf anlayışlı biriyse gerisi gelir.
11 Yorumla Para olsun aşk olmasın hahahaha kendime aşık olurum paramla yeter erkeklerden aşk beklemeyin kızlar paranız ve siz kendinize yetersiniz birde aileniz sağ olsun mis erkek neymiş para tabiki hahah
12 Yorumla- Gizli Üye(36-45)2 ay
Paralı yalnızlık. Düşün erkeksin çağır 20 lik kızı patlat geç. İçir geç. Ver parasını gitsin. Yani. para her şey.
13 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
Parasız yalnız olarak paralı yalnızlık daha cazip geldi😂
23 Yorumla- Cevap sahibi2 ay
İnsanın karakteri fakir olmasın. Para gelir gider.
İlişki paralıda olabilir parasızda olabilir. Kişilere çiftlere göre değişebilirParayla akrabalık ve dostluk olur ama bu para içindir. Paranı kaybettiğinde akrabanda dostunda olma
11 Yorumla- 2 ay
Paralıyım, sağlıklıyım, mutluyum , geziyorum, eğleniyorum Para mutluluk getirmiyor diyen arkadaşlar yalan söylüyordur Teşekkürler, saygilar...
12 Yorumla- 2 ay
Hadi ya fark etmedim
Paralı yalnızlık fazla mutlu etmez ama parasız da mutluluk vermez eğer sevdiğin ve sevildiğin biriyse birlikte para biriktirip mutlu olunabilir
11 Yorumla- 2 ay
Maalesefki... paralı yalnızlık arkadaşlar gerçekler bazen acı. Elbette bir ilişkide parasız mutlulukda mümkün ama paralı yalnızlık tercihimizdir
11 Yorumla - Devamını Gör (200)
Detaylı bilgi