Cuma gunu ıcramı odedım pazartesi kapanacak dendi hala ıcra gozukutor ve faiz yukselmıs neden boyle oldu sızce?

Sürekli mesaj aligim numarayı aradım indirim yaptılar ıban verdiler ıcramı odedım gectıgımız cuma gunu.

É devlet ten silıncekmı dedim cumartesi pazar araya gordıgı ıcın pazartesi dosyanızı kapatıcaz dedi

Ben Size borç yoktur kagidi gondercem dosyanızla alakalı biz harclarını yatıyoruz ıcraya bır hafta sonrada ıcradan dusumunu gerceklestırıyoruz uyaptan ıbanı kontrol edebolırsınız dedi odeme yaptıgınız halde dosyanızızı kaldırıyoruz dedi kalar peynırı pazartesi oldu hala bı zıkım yok ve faız ıslenmıs fiyat artmıs total alacak borci lan kafayı yiyorum ben burada sabah aksam can cekısıyorum calısmaktan anam agladı hasta hasta calisiyorum kucuk cocugumu yaslı anneme bırakmak zorunda kalıyorum kafayı yıcem lan asgarî ıle anca kira odenıyor nedir bu ya allah askına5cok bunaldım aglıyorum

Cuma gunu ıcramı odedım pazartesi kapanacak dendi hala ıcra gozukutor ve faiz yukselmıs neden boyle oldu sızce?