Para & Ekonomi Nasıl halledebilirimm🥺? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor nakit avans çekmiştim işten ayrıldığım için ödeyemedim ödeme günü de geldi gün geçtikçe zamlanıyor nasıl ödeyebilirimm🥺🥺🥺🥺 Nasıl halledebilirimm🥺? Cevapla İş Soruları Ayrılık Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Para ve ekonomi başlığı altında foto paylaşmak ne alaka?#psychoparadıse 1 5 Yorumla by_kültür 1 yıl Fiziğinden tipinden etkilenip sazan avlıyor işte Yorumla psychoparadıse 1 yıl @by_kültür İyi de etkilenecek bir şey yok ki resmen şeyi var bunun :D Baksana kottaki potluğa puaahaha benimkinden büyük. Yorumla sugarrirem 1 yıl aahahahah aynen o kadar yukarı çekmişkiii ondan Yorumla by_kültür 1 yıl Böyleleri ucubeden başka bişey değil Yorumla sugarrirem 1 yıl @by_kültür aynen Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl AA çok yazık beyler kimse tam anlamamış kaşarımızı ya neden oyle yapıyosunuz dhfjhdsdsfdsjhfsf 5 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 760 cevap paylaştı. ahlak kavramin kalmadiysa vucudunu satabilirsin. Agir gelebilir ama dile getirmeden bunu yapanda hic az degil. 3 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nakit avans seni o kadar zora sokmaz. Kredi değil bu. Yüksek meblağ çekmediysen çok rahat ödersin. 20 güne çok rahat iş bulursun. Hem boşta durmaz, hemde cebin para görür. 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Nakit avansın da asansördeki fotoğraf çekimi ile çok alakası varmış 1 0 Yorumla
HzDoqukan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenirsin bu şekilde 1 0 Yorumla
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İşin ilginç yanı bu admin ler ne iş yapıyor bu soru nasıl günün sorusu olabiliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu fotoyu attıysan nasıl halletmek istediğin ortada istersen halledelim 2 0 Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bulursun bi enayi yardım edeyim diyecek 2 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Bu fiİkle halledersin. Ama benle değil 1 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Bu soruya bu fotoğraf niye? 1 3 Yorumla Wolverine59 1 yıl Sende anlamadıysan bro sazan avına çıkmış işte. Sen benim mesaj kutumu görsen kaç tane hatun var para isteyen ohoo Yorumla Drtitslover 1 yıl @Wolverine59 vay arkadaş diyorum başka da bir şey demiyorum Yorumla Wolverine59 1 yıl Bunlar şeye benziyo kanka hani varya bankamatiğin üzerinde oturan ablalar sen şu hesaba parayı yatır ben seni camdan yönlendirecem 😁😁 Yorumla
A_HSEN Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Soruyu anladım da fotoğrafı düşünüyorum 🤣 1 0 Yorumla
by_kültür Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bundan sonra başka yalan daha gelir :D 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Elinde değerli malları nakde çevirebilirsin 0 6 Yorumla sugarrirem 1 yıl ahhahahaha Yorumla Richardgör 1 yıl @sugarrirem ne gülüyorsun şekerirem Yorumla sugarrirem 1 yıl yorumuna gülüyorummmm ghfgdfgfhfgjxfds Yorumla Richardgör 1 yıl @sugarrirem niye uleynnn😂 Yorumla sugarrirem 1 yıl komikk diye hahaha Yorumla Richardgör 1 yıl @sugarrirem iyi gül bakalım Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Farklı bi ödeme yöntemi önermediler mi 😈😈😈 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 576 cevap paylaştı. Foto: Ben ne alaka mk 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 407 cevap paylaştı. Çalışmaya başlayınca ödersin artık knk 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl resmle sorunun alaksını anlatsana bıraz 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 900 cevap paylaştı. Bakiye ne kadar? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 1780 tl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Para ve ekonomi başlığı altında foto paylaşmak ne alaka?
#psychoparadıse
Fiziğinden tipinden etkilenip sazan avlıyor işte
@by_kültür İyi de etkilenecek bir şey yok ki resmen şeyi var bunun :D Baksana kottaki potluğa puaahaha benimkinden büyük.
aahahahah aynen o kadar yukarı çekmişkiii ondan
Böyleleri ucubeden başka bişey değil
@by_kültür aynen
AA çok yazık beyler kimse tam anlamamış kaşarımızı ya neden oyle yapıyosunuz dhfjhdsdsfdsjhfsf
ahlak kavramin kalmadiysa vucudunu satabilirsin. Agir gelebilir ama dile getirmeden bunu yapanda hic az degil.
Nakit avans seni o kadar zora sokmaz. Kredi değil bu. Yüksek meblağ çekmediysen çok rahat ödersin. 20 güne çok rahat iş bulursun. Hem boşta durmaz, hemde cebin para görür.
Nakit avansın da asansördeki fotoğraf çekimi ile çok alakası varmış
Ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenirsin bu şekilde
İşin ilginç yanı bu admin ler ne iş yapıyor bu soru nasıl günün sorusu olabiliyor
Bu fotoyu attıysan nasıl halletmek istediğin ortada istersen halledelim
Klüplere az takılırsan ödersin
Bulursun bi enayi yardım edeyim diyecek
Fiziğini kullanarak ödersin emin ol
Bu fiİkle halledersin. Ama benle değil
Bu soruya bu fotoğraf niye?
Sende anlamadıysan bro sazan avına çıkmış işte. Sen benim mesaj kutumu görsen kaç tane hatun var para isteyen ohoo
@Wolverine59 vay arkadaş diyorum başka da bir şey demiyorum
Bunlar şeye benziyo kanka hani varya bankamatiğin üzerinde oturan ablalar sen şu hesaba parayı yatır ben seni camdan yönlendirecem 😁😁
Soruyu anladım da fotoğrafı düşünüyorum 🤣
Bundan sonra başka yalan daha gelir :D
En korktuğum şey bu
Ne kadar eksik
Takside böldür
Keko avlama sorusu ama illa sazan çıkar
heryerın nakıt bence snn
Elinde değerli malları nakde çevirebilirsin
ahhahahaha
@sugarrirem ne gülüyorsun şekerirem
yorumuna gülüyorummmm ghfgdfgfhfgjxfds
@sugarrirem niye uleynnn😂
komikk diye hahaha
@sugarrirem iyi gül bakalım
Farklı bi ödeme yöntemi önermediler mi 😈😈😈
parayı da yazsaydın bari belki ödeyen çıkar.
Foto: Ben ne alaka mk
Çalışmaya başlayınca ödersin artık knk
resmle sorunun alaksını anlatsana bıraz
Bakiye ne kadar?
1780 tl
çalış gülüm
Yapilandirmayi dene
zamlanması neir
yeni iş bul çalış
Senin için zor olmasa gerek
fotodan anlaşılıyor aslında
Hallederiz :))