Çok para diyenleri duyuyor gibiyim başka neler? Ne size kendinizi zengin hissettirir? Sadece çok paraysa belki de zihninizdir fakir olan? Nerden biliyorsunuz?
Cevaplarınız için teşekkür ederim
Cevaplarınız için teşekkür ederim
kanki beni ne zengin hissettirir biliyor musun? hayal kuralım ne de olsa bedava:
beni seven adamı bulmuşum yuvamı kurmuşum ev kendimin araba kendimin allahın izniyle mutluyum da bir kedi veya iki kedi olabilir evimiz büyük olmasa da olur ama bir odayı çalışma odası dört duvar kütüphane yapmak istiyorum eşim beyefendi de isteği üzerine bir odaya oyun oynamak için set-up kurabilir sorun yok anlarım insan halinden belki çocuk olur belki olmaz ama bu şekilde kendimizi geçindirebildiğimiz ve sıkıntı çekmediğimiz huzurlu bir yaşam beni zengin hissettirir fazlasında gözüm yok
Hayalin çok güzel. Neden olmasın böylesine güzeli. Fazlasında gözüm yok demene takıldım. Fazlasını istesen ne olur ki? İsteyebilirsin 😊
- Sağlığımın iyi olması.
Başka yazacak olursam.
Güvenilir olmak, iyi bir aileye sahip olmak, işin olması, huzurlu olmak vb.
Para diyenler olabilir ama ben şöyle düşünüyorum para sadece eşya, araç vb. maddiyatı olan şeyleri almanı sağlar. Fakat para ile alamayacağın şeylerde var mesela güven bu parayla alınacak bir şey değil. Güven emek ister uzun zaman ister emek ister güven kazanmak kolay değildir, genelde tek hatanda güven sarsılır sarsılan güvende para ile zaten onarılamaz.
Sağlık bazı sağlık sorunları para ile bile tedavi edilemiyor en iyi hastaneler doktorlar baksa bile bazı hastalıkların tedavisi yok.
Aile bu doğduğun aileyle alakalıdır büyüdüğün aileni para ile seçemezsin.
Seni seven biri bu da parayla alınamaz paranı seven bulabilirsin ama seni seveni bulmak o kadar kolay değildir. Sevgi de parayla satın alınamaz. Mesela birinden hoşlandın ama o senden hoşlanmadı veya başkasından hoşlanıyor ne yaparsan yap sevgisini kazanamazsın.
Bu çok çeşitli cevabı hak eden bir soru ancak ben yinede 1 tanesini yazmak istiyorum. Öbür türlü buraya 3 bence bence sığdırmam gerekecek. Çoğu insanın bilmediği bir zenginlik.
Sağlık, iyi çevre, aile, zihin ve para kabulüm. Ancak bunlar istisnai durumlar. Fikirlerimden biri konforlu hissetmek. Bu da orjinal mutluluk pozları ile gerçekleşebilir.
Bazen bütün hayat sıkıcılığının, yoruculuğunun, bezmişliğin ve sıkışmışlığın içerisinde yaşarken birine rastlar ve onda konforu bulabiliriz (huzurlu bir ortam ve gelen mutluluk). Gün boyu endişe içerisinde geçen bir günün ardından, onunla vakit geçirdiğimiz anlarda zengin hissedebiliriz. Çok fazla detaya ihtiyaç yok, bence anlayan anladı.
😊😊😊
Merhaba,
Aşk, aşk zengin hissettirir. Harici önemsiz boş!
Küçüklüğümden beri çalışıyorum, ekmek parası kazanıyorum. Neden çalışıyorsun diyorlar! Para için değil mi! 😅
Yoo ailemi geçindirmek aileme bakmak için, para için değil!
Ve gelecekteki ailem eşim için!
Param var ama zerre mutlu değilim!
Aşk yoksa fakirim! Çok fakir!
Hep aşka inandım, aşk ile her şey güzelleşir, bollaşır, minicik şeyler kocaman olur!
Aşktan sonra en büyük zenginlik, aşkımın mutluluğu olur, huzuru, sevinci, gülüşleri!
Cevap
11Cevap
Sevilmek sadece
- Işyerinde huzurlu mutlu isen, saygı görüyorsan, çayın kahven masana geliyorsa.
-Her öğun canın ne istiyorsa sağlikli ve güzel yemekler yiyebiliyorsan
-Evin ve işyerin çok yakınsa yolda vakit harcamiyorsan eziyet çekmiyorsan
-Akşamları iş çıkışı eve koşmayıp spor salonunda yüzüp, spada ter atıp masaj yaptirabiliyorsan
- Akşam evde huzurluysan bağırıp çağıran kavga eden biri yoksa
- yaz kış tatil planı yapip gezebiliyorsan
Sen zenginsindir
Kendime yatırım, zihnimin açıklığı, yüzme. Beni kendime getiren olgular bunlar.
Para en sona gelir sağlık huzur mutluluk ilk sıralar
Aile bundan büyük zenginlik yok para pul herzaman kazanilir ama aile öyle mi.
Ada isterdim kendime ozel
Güzel 👍
Para kazanmak ve paranın huzuru
Bunlar olunca mı zengin hissedeceksin ya da oldu mu?
Evet haftalık giderler +/- gelir 1.700$ olur ama 1000 dolar seviyelerine gerilersem üzülürüm
Yani giderlerin eksilirse üzülürsün doğru mudur?
Hayır, gelir kesilirse üzülürüm
Gelir kesilirse ne hissedersin? O üzüntüyü tarif eder misin
Yeni kaynaklara ya da yan oluşuma yönelirim üzülmem
Kaliteli şeyler almak.
Ne gibi?
Her şey. İhtiyaç zevk vs.
Yani bir örnek vermen gerekirse bu ne olurdu? Bir kitap belki bir eğitim belki bir seyahat yani kaliteli olarak gördüğün ve sana kendini zengin hissettirecek o şey tam olarak nedir? 😃
Telefon kıyafet. tatil de tabi ki zengin hissettiriyor. Ve güzel yerlerde yemek de zengin hissettirir
Peki seni ne zengin hissettiriyor?
Güzelmiş beni anlamlı ve derin ilişkiler kurmak, paylaşımda destekte bulunmak zengin hissettiriyor 😃
İstediğim her şeyi alabilmek
Sağlığım ve huzurum bana yeter
Kaliteli mutlu sağlıklı yaşam tabi ki
1*Sağlık
2*Aile
3*Para
İyi bir eş
Kfc de yemek yiyince
Çevre
Çok sevismek 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?