Yani sevgilinizle bir yere gideceksiniz ve herkes kendi hesabını kendi ödeyecek.
Evet olur
Hayır olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani sevgilinizle bir yere gideceksiniz ve herkes kendi hesabını kendi ödeyecek.
Özellikle de ilişki daha tazeyken karşı tarafa para harcatmayı hiç sevmem. Gelirim olmadığı için çıktığımızda yemek yemiyor aç geziyordum yine ona aldırmıyordum.
Şansıma son sevgilim aldığı çayın hesabını yapan biri çıktı. Benden sonra bir servet yiyicisine denk geldi de gördü ebesininkini tabi. Yükseldim biraz...
Ayrılık günü harcadığı kuruşun verdiği hediyenin hesabını soran pislikler var. Kendi paranızı kazanın hanımlar. Arada yemeğe çıkartılmak istemekte yanlış bir şey yok tabi.
Evet tam benlik bu güvenlik için gerekli ben sevgilime minnet duymak istemiyorum rahatsız oluyorum ya da bu kız paramı yedi falan dedirtmem kendime benim onun parasına ihtiyacım yok bide insanlarda şu var sana bir şey verir seni satın almış gibi davranır işte bir iyilik yapar sonra bir konuda ben hayır derim sonra işte ben böyle yaptım kıymet bilmiyorsun falan demesi çekilesi değil.
Bunun ayrılığı da var bide millet m! l bak sende bir şey ısmarlarsın hani bu karışıklı olur ama ayrılınca ben şu kıza şöyle yaptım der andavallık diz boyu bilader tamam hesabı ödedin amaa bir dahakinde ben ödedim hani ödeştik kapişşşş bunun mantığını anlamayan insanlar var ciddiyim ve bu rahatsız edici.
@Aydın_Genç okuduğunu anlama konusunda sıkıntıların var gerçekten xd
Erkeklerde centilmenlik hoşuma gider ama yeni sevgiliysem alman usulü mantıklı gelir sonra birbirimize alıştığımızda o gün kim buluşma teklif ettiyse hesabı ödemeli diye düşünüyorum. Ya da ben yemeği ödediysem o da kahve ısmarlayabilir. Başka türlü arkamızdan bu kıza para yedirdim vb derler erkeklere güven 0
Cevap
22Cevap
Hayır olmaz
Yorumların yüzde doksanı erkekler ödesin diyo 😂😂😂siz ödeyin lan işiniz gücünüz sömürmek hani kadın erkek eşitti vs nerde eşitlik işinize geldimi eşitlik ortadan kalkio
benim yazın takıdığım alman kadın alman hesabı yapıyordu kendi yediğini kendi ödüyordu 1 kolayı zar zor ısmarladım
Olması gereken o karım değilse niye onun için para harcayayım bir mekanda yiyip içmek iki kişinin minimum 500 tl
Ederim nolacak herkesin parası kendine. Ara sıra biri ısmarlar yarın öteki o da ayrı. Hesap konusu çok büyütülüyor
Elbette kendi hesabımı kendim ödeyebilirim ama her zaman böyle olacaksa hoş olmaz bence. Bazen karşı taraf bazen ben ödemeli
Olur ona taçda takacam tribinide cekecem cicekte alacam cok ilgi gosterecem (oldu olacak topukluda giysin) anca boyle kabul ederim
Az para kazanan erkekler sevgili yapmasın mı?
Yapsınlar ama dışarda da iki kahvenin hesabını yapmasın zaten sevgilim olcak kişiyle hafta görüşürüm
Olur neden olmasın? Ama her zamanda böyle olmamalı arada bir tek taraf ödemeli bence.
Etmem o ne öyle yabancı miyiz birlikte paralarımızı birleştirir her şeyi öyle yaparız ayrı ayrı yapmak ne demek ya
İlk zamanlar tanıyana kadar ve ilişki oturana kadar olabilir. Cünkü ayrılınca başa kakılabiliyor bu tarz jestler..
Hayır erkeklere centilmenlik yakışıyor. O da öğrenci ise bir ben ödeyeyim bir o ödesin ayrı ayrı ödemek saçma
Erkekler beceriliyor. Alman karıları kadar olamıyorsunuz ya.
Centilmenlik adı altında çok şey bekliyorsunuz ve aynı şeyleri kendiniz yapmıyorsunuz
Görüşümün altını salın artık
Erkeğe centilmenlik yakışıyor hep erkek ödemeli diyen değil miydin sen ya?
@EmirhanBey33 Okuma yazma öğren sonra bana akıl verme çalış. Kendi aklın sana yetmiyor çünkü. Hep diye bir şey yazmıyor görüşümde.
Ben anlamam çoğunlukla erkeğe kitliyorsunuz işte hesap ödeme işini.
Erkek 5 sefer ödedikten sonra aklınıza geliyor hesap ödemeyi teklif etmek
Banane senin kız arkadaşının sana yaptıklarından. Benim hakkımda bilmeden konuşma
Kız arkadaşım mı var ki bana bir şey yapmış.
O zaman çoğunluğun böyle olduğunu nasıl iddia ediyorsun? Yaşadıkların için konuşmanı tavsiye ederim
Yaşamadığım şeylerde konuşmaya hakkım yok mu
Nereden bilip yorum yapıyorsun diyorum. Ben bir kere date e çıktım onda da yarı yarıya ödedik mesela
Ben hiç çıkmadım
O zaman bu öfken niye anlamadım ama herkesi bir tutman saçma. Her kadını artık para avcısı görmeyin
Yo öfkeli değilim
Aynen o yüzden dk da 100 mesaja bildirimi alıyorum ajdbf
Görüşün altına yorum
Muhalefetim ama öfkeli değilim yani düşman gibi davranmıyorum
Haksız bir muhalefet olduğunu söylüyorum bende. Genelleme yapmayın artık
Yapmıyorum.
Anladım
Ben olsam yarı yarıya mı ödersin benden mı ödememi beklersin?
Ödemeyi istemeyeceğim için sormadım yanlış anlama. Düşünceni merak ettim.
İlişki ciddiyse karşıdan beklerim ama içeceği ben ısmarlarım mesrla yemekten sonra
İlişki ciddi değilse bende ciddi değilimdir takmam herhalde ama bu para konusu gerçekten komik haberiniz olurum
Olsun*
Benim ciddiyetsiz ilişkilerle işim yok. Takılmalık insanlardan değilim.
Ama hep benden beklenirse bir süre sonra bir şeyleri gözden geçirmem gerekiyor diye düşünürüm. Onu söyliyim. Hep ben hep ben olamaz.
Tamam başarılar ilişkinde 😂
İlişkim yok.
Senin gibi düşünen kızla ben zaten olmam.
@EmirhanBey33 çok üzüldüm benim gibi düşünen bir kız ile olmayacağın için🙄 banane ya iyi günler görüşümün altını rahat bırakın artık bildirim gelip duruyor
@_-_NobodyYs_-_ ben bunu hep görüyorum sitede kızlara laf atıyor bütün yorumları aynı. Kızlar paraya bakıyor diyor, bize yardım etmiyor diyor. Eğer ki birinin yorumuna yapıştıysa eyvah kovsan gitmez yazdıkça yazar. Yarası var belli fena uzmusler bunu. Kimseyle olmamış ama hemcinslerinin kafasına uyup kızlar kötü diyor. Düşmanlık yapıyor tanımadan etmeden sonu ebedi yalnızlık zaten.
Lafını yapıyor türk erkekleri bir şey olmaz bunlardan
Etmem dayı erkek dediğin hesabı öder üç beş kuruşun lafını yapmaz
Doğru bulmuyorum ama her şeyi bir kişinin ödemesi de uygun değil hele böyle bir dönemde😅 yemek senden kahve benden şeklinde paylaşılmalı
Aynen bence hep bayanlar ödemeli
Bana saçma geliyor , karşılık bekleyerek kurulan ilişki gibi.
Arada ödesin ya nolmuş yani ısmarlamasin arada oteki türlü samimiyetsiz oluyor
*ısmarlasın*
Hayır, o zaman arkadaşlık olur bu, özel ve aşk ise konu yakışmaz. Hoşuma gitmez param olmadığı için değil, uygun ve hoş olan, klas olan erkeğin ödemesi, yeni icatlar çıkarmayın artık
Eğer güvendiğim birisi ise o ödetirim, ödemesini isterim aksi takdirde zaten sevgilim olamaz.
Sen hiç ödemezsin anlaşılan.
Hoş durmuyor ve samimiyetsizce geliyor, o yemek söyledi mesele kahveler de benden olur
Her zaman değil arada centilmenlik görmek isteriz ama arada bir olur
Hayır etmem ve çok saçma bulurum. Böylesi bir tavır sergileyen kadınla ikinci kez görüşmem...
Olur benim için makûl
Evet Hollanda da, Almanya'da oluyorsa burada da olur
Eşitlik geçerli…. Herkes kendi hesabını ödemeli 😉 centilmenlik görmek isteriz demiş bazı kızlar … hesabınızı erkek ödemezse centilmen olmaz mı?
Benim için fark etmez
@kofeebbzz İşim gücüm var param da var. Boş konuşmuşsun.
Ayrıca cinsellik de umrumda değil. @kofeebbzz
@Kofeebbzz yav arkadaş karşılığını alamamaktan bahsediyorum. Ayrıca benim derdim kız arkadaş edinmek falan da değil hayatımda biri yok ve her kız sizin gibi değil
Erkekler gibi cömert ve sürpriz yapan sevdiğini belli eden kızlar da var.
Sizin derdiniz erkekten geçinmek.
Benim yanımdaki kadın ister sevgilim olsun ister annem ister ablam, asla hesap ödeyemez.
Bence olmamalı ya ya erkek ödesin ya da kadın ödesin o an konu kapansın
Centilmenlik yapmayacak adamla ne işimiz olur
Siz para yerken iyi ama değil mi?
Sende ye engel olan mı var
Yok ben kendime yakıştırmam. Ama senin gibi kadınlar bencil.
Centilmen olamayan vasatlarn da bahanesi bu yeni moda sanrm 😄 sizin gbı çöpleri napsn kadnlar ki hele sen önce karaktern otrsun öyle gel çelik cocukla ugrasck yaşta dglz
Haklısın aşkım bunlar böyle 😂😂 sırf takılmalık olsun yatırım yapmasınlar bide üstüne kızla da cinsellik yaşasınlar.
Bedavaya kız götürme derdindeler, ne bu hayal dünyası anlamıyorum.
Parası olmayıp evlilikten falan bile bahseden var 😂.
Bunlara güven olmaz sonra neden sevgilimiz yok diye zirliyolar, kızlara bencil diyip duruyolar
Kendi hayatnda bi vasfn bi konumun olsun önce sonra kadnlara laf soylesnler. Kıskançlıktan aslnda bunlar kendileri bi halta yaramio kendilernden üstte olanları kiskaniolar
Siz de başka şey yerken iyi oluyo dimi oldu siz istediğinizi alın bi de üstüne size para ödeyelim
Samimiyetsizlik belirtisi bu asla olamaz
Az paralı erkekler sevgili yapmasın mı?
Hayır kabul etmem , kadın ödemeli hesabı
Başlamadan para için biten ilişkiler.
çoğu kadın kabul etmez
Ben öderim eşimin hesabını
Kızların bencil olduğunu gösteren anket
Çok samimiyetsiz.
ederim. kein problem
Hayır, hesabı erkek öder.
Erkek kalmamış piyasada sorulara bak
Hayır olmaz