Arkadaşlar 7 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz.. o çalışıyor az da olsa bir geliri fakat ben çalışmıyorum ve öğrenciyim. yalnız düşündüğüm bir problem var dışarı çıktığımızda hesabı ya ortaklaşa odderiz ya da ağırlıklı kısmıını hep ben öderim üstelik öğrenci olmama regmen. hatta kız kardeşiyle tanışmamızda bile hesabı bana ödetti. şunu da belirtmek istiyorum hesabı elbetteki her zaman erkekler ödememeli.. kadınların bu konuda etkisi olmalı ama sizce ben fazlasını mı yapıyorum? ya da erkek arkadaşım neden hep bana bırakıyor bu kafamı çok kurcaladı... yorumlarınız çok önemli
Cevabın nedir?
+1 yılyane sal arada o ödesin yok ayagı yap bakalım nasıl bı tepkısı olcak,
ben arkadasımla takılırım arada bir arkadasım calısmıor su an cbınde parası yok ailesindende hıc bı zaman haslık almaz. ben seve seve oderım her zaman nereye gıdersek gıdelım ne yaparsak yapalım kardesım kadar sevdıgım bı arkadasım sonucta,
onda oldugu zamanda öder dırek zaten kesınlıkle öyle seylerın lafı olmamalı n arkadaslıklarda ne ilişlkilerde. ben eti olarak bır kıza hesap ödetmeyi uygun gormem hıc bı zaman haa ille istiosa kendı yedıgını ıctıgını odesın
ister enayı de bana ister dusunceli ama bole olması daha ii varken ödemekten kacınma yokken onda varsa ama o senın gıbı deılse analrsın en azından 2 nızdede yoksa yemeyın abi ;)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam pek bir cimriymiş ya. Bence kadının da elini cebine atması güzel bir şey. Benim hoşuma gider. Kaz gibi hissetmem kendimi. Anlaşılan sevgilin biraz cimri ve sen ödedikçe ses çıkarmıyor. Yoksa direkt sen öde mi diyor?
18 Yorumla
Soran+1 yılHayir direk sen ode demiyor ama mesela hesap geldigi zaman ben daha erken davranip elimi cuzdana atiyorum o da birsey demiyor ya bir miktar para katiyor ya da ben oduyorum
- +1 yıl
Off çok kötü. Hesap geldiği zaman biraz bekle, oyalan hemen davranma diyeceğim ama o da çok kötü bir duygu ya. İnsan ne yapacağını bilemiyor. Ona bu konuyu açsan sen kötü olacaksın. İki sevgili arasında eşit şartlarda oluktan sonra bir önemi olmaz da sen de öğrencisin. Düşünmesi lazım, seni zor duruma sokmaması lazım.
Soran+1 yılEvet kotu hissediyorum o.zaman da kendimi, ama o da oyalaniyor genelde.. neyse bunun sorumlusu benim cunku hep atliyorum odeyim diye o da sesini cikartmiyor alisti cunku.. degisicem ama :)
- +1 yıl
Hahahah hesap geldiğinde karşılıklı olarak oyalanırken sizi görmek isterdim. İzlemesi çok eğlenceli olurdu. Daha farklı bir yol izle bence. Mesela dışarıya çıkmak istiyor, çıkmayalım bu aralar paraya sıkışığım. Bu aralar dikkatli olmam lazım filan de. Belki imana gelir ya da işine gelir. :)
Soran+1 yılSanirim isine gelir :) bunu yapcam ama artik kullandirtmiycam kendimi hem ben niye utaniyorum oyalanirken dimi o utansin :)
- +1 yıl
Bence oyalanırken o daha sabırlı çıkar. En fazla 10 sn. dayanabilirsin diye düşünüyorum. Daha fazla dayanabilirsen hay Allah belanı versin de, at parayı yüzüne. Bir şey demeye de kalkarsa ayakkabınla ağzına ağzına vur... :)
Soran+1 yılYuzde yuz haklisin yine dayanamam ben oderim sorunlu benmiyim ne :) yalniz bu cevabin harikaydiiii cok guldumm vallahiiiiii :)))))
- +1 yıl
Hahahah teşekkür ederim. Kafamda öyle canlandı birden. Ben de çok güldüm ya :))
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Cok tuhaf bu. Yani bir ara cüzdanini unut ama onu fark etmeden önce güzel bir yiyin icin bakalum ne dicek. Simdik ödemeyi verirse sen en iyisi sonradan cebimde para olmaliymis de. Ama tuhaf tabi erkek ödememli hep ama buda olmazki. Hediyede almiyordur bu simdik ya da aliyormu?
14 Yorumla
Soran+1 yılOzel gunleri asla ihmal etmiyorr mesela cicek falan aliyor ama dogum gunumde cok luks bir mekan ayarlamis hediyeler pasta yemek falan derken bir 40 50lira almisti o gun benden nakit kalmadi yanimd adiye
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
+1 yılçok yanlış yapıyor ya hem çalısıyor hemde sen öğrenci olduğun halde sana ödetiyor benim sevgilimde okuyor mesela ben param olmadığı zaman buluşmayalım diyorum o anlıyor tamam gel bişy olmaz diyor ama bn yapamm kötü hissediyorum kendimi tabiki arada o yapıyor ödüyor ama 20 kere gittysek 1 kere o da bunuda kendimi kötü hissedyrum diyor o yüzdn sesimi çıkarmıyorum ama erkek bence ödemesi lazım heleki o çalısıp sen öğrenciysen... ben bırak onu yanımda kız değilde takıldığm çocklarda öğrenci olan varsa bile ödetmem ona hesabı öğrencilik çok farklı bişey bence bu konuyu konuşman lazım bana biraz seni kullanıyor gibi geldi...
12 Yorumla
Soran+1 yılSanirim beni cok zengin saniyo
- +1 yıl
galiba artk ama böyle olmaz yani erkek kıza hesap ödetmez! nokta :)
Sevgılı kız arkadas,senınkı malesef oldukca kaba bır tip.Hesabın musterek odenmesı konusunda haklısın ve bılınclısın tebrık ederım.Şöyle bir nokta var ki bır erkek olarak cebımde para varsa kızı dısarıya cıkartırım yoksa cıkartmam.Ben karı parası yıyemıyorum bogazımdan gecmıyor.Benımde oyle bır yapım var mesela.Senınkıde bellıkı tam tersıne yiyici bir tipe benzıyor.Kıza bu kadar hesap odetılmez.Helekı ogrencıyse hıc.
23 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmak da istemiyorum ama ne yapicam peki ben :(
Soran+1 yılPeki deniycem bunu, yardiminiz icin tesekkur ederim
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Ya bak kardeşim hesabı her zaman erkek öder bu böyledir yani bak her zaman erkek öder delikanlı kitabında böyle yazar.
Sen hesab ödemezsin erkek öder her zaman. Sana birşey söylemek istiyorum bak bu çıktığın çocuk kimse vallahide billahide ondan sana hayır gelmez. Utanma olmayan yani ar damarı çatlamış bir insandan herşey beklenir. Kıza hesap ödetmek tamamen rezillik tir başka bir açıklaması yok ve senide bir güzel kullanıyor sana iyi uykular.20 Yorumlaİyi yere yaslanmış seninki:)) eğer ailesinin bir sorunu varda onlara yoğun bir şekilde destek olma,öğrenci okutma gibi sorumlulukları yoksa abes bir durum hafif çakallık var sanki..tabiki dediğin gibi hep erkek öder ya da kız öder değil bana kalırsa genelini erkek arada birde kız ödesin en güzeli bu:)))
00 Yorumla
+1 yıltabi ki her zaman erkek ödemeyebilir ama senin durumda her zaman erkeğin ödemesi gerekir , biraz karakter meselesi benimde bir arkadaşım kız arkadaşını hiç hesaba katılmıyor diye bırakmıştı gel gelelim bu arkadaşda bizim yanımızda hiç hesap ödemez bu ondan beterse hiç düşünemiyorum yani ... Ama sana da müstahak galiba niye haala berabersin
24 Yorumla
Soran+1 yılBu mevzuyu dusunmesem onunla gercekten cok mutluyum. Hatta gelecek planlarimiz var ama ilerdede boyle olacakmi dusuncesi rahatsiz ediyor beni
- +1 yıl
Gelecek planı yapabileceğin tek erkek o mu , biraz kendine güvem bence böyle bir adamla nasıl mutlu oluyosun merak ediyorum yaa
Soran+1 yılSalaklik bende :( hayatima girmek isteyen o kadar cok kisi varken ben onu seviyorum aptal gibi
- +1 yıl
bunun farkında olman çok güzel , silkelen de kendine gel :)
sen safmısın ? kız kardeşinin yanında bile hesabı sen ödüyorsun? bu adam senin çalışmadığını biliyor.neyin havasında bu kuş beyinli.bir erkek o mu kaldı ayrı gitsin.
210 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin sevmesem hemen ayrilirdim ama oncelikle kendimi kullandirmamayi ogrenmem gerek aptallik bendee
Soran+1 yılCok haklisin inan o kadar kafam karisikki :(
Soran+1 yılAyrilmaktan baska bir cikar yol yok mudur sence?
Soran+1 yılAma bana ilgisi cok fazla ozel gunleri falan asla ihmal etmiyo yani tek sorun buydu aslinda... tabii senin ne demek istedigini de anliyorum off off
Soran+1 yılBelkide cok haklisin
sizi sevmiyor bence sizin durumunuzu yani ögrenci olmanızın paranız var mıyokmu düşünmüyo galiba ya da siz ben öderim mi yapıyosunuz.sizin durumunuzu bildigi halde hesabın agırlıklı olarak size bırakıyorsa siz onun sevgisini bir test etseniz iyi olur hesapları bir süre bırakında o ödesin bakalım rengini gör bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep ben atliyorum ama oda dur ben oderim demiyor sende varmi diyip kenara cekiliyor ya da ben sana veririm diyip konuyu kapatiyor
ben eskı kafayım yorumum jonjonları bozar,erkek denılen varlık bır ılışkıde ne hesap cıkarsa onu oder.. cayın corbanın parasını odemeyen erkek daha agır hesaplarda kım bılır ne yapar!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yok öyle bir dünya..hesabı elbette erkek ödemeli..kadınların parayla yapacakları her zaman bişeyler vardır erkekler gibi değil..sizin ilişkide baya acaipmiş..
10 YorumlaSıradan bir arkadasımızla bile yemek yerken cafeye giderken öğrenci de olsak çalısıyor da olsak yarın aç kalacağımızı da bilsek KADIN'a HESAP ÖDETMİYORUZ. Biz babadan böyle gördük :)
20 YorumlaCiddi anlamda seviyor ve sevildiğini düşünüyorsan ileriye dönük planlarınız varsa bunlar önemli değil ama içinde biraz bile şüphe varsa ki bu şüphe oluşmuş artık elini cebine atma..
14 Yorumla
Soran+1 yılevet sevildiğimi düşünüyorum ve seviyorum da hatta gelecek planlarımız da var ama.. bu gelecek de hep böyle gider mi sorusu düsündürüyor ben.. elimi cebime atmamak için ne yapabilirm onu da bilsemm
- +1 yıl
Yavaş yavaş yapmalısın bunu ona çaktırmamalısın ki o da aramızda para konusumu girdi diye düşünmesin.
Sipariş verirken veya hesap ödemeyle alakalı bir yere girdiğiniz zaman az hesap çıkacak şekilde sipariş ver fazla harcamayalım aşkım falan de çok harcıyoruz falan de gereksiz harcıyoruz falan de tutumlu olalım vs.de anlarsın işte ve bazende şey de hatta buluşmadan önce söyle hiç param kalmadı falan ya da az param var de bakalım onun tavrı ne olacak.Alacağın tepkiler seni yönlendirecektir
Soran+1 yılEvet sanirim haklisiniz bundan sonra boyle davranicam bakalim ne olacak.. biraz fazla kibar davraniyorum bu konuda:(
yok anam sırtından geçiniyo benim nbi arkadaşım vardı oda öyleydi tam hesap gelir cebinden bozuk paraları çıkarır bende koy cebine derim knka bewn öderim rezil olmamak için bence ufak ufak yol ver yemişim işişni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bile bazen annemden para alırken sıkılırım çekinirim o derece bir bayana hesap ödetme veya elini cebine attırma gibi bir huyum hiç olmadı bilemiyorum böyle şeyleri :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBen elimi cebime attigim an o, aa sende nakit var mi yoksa ben karttan verecektim diyor ve ben oduyorum. Ee odesene o zaman demi yani. Salaklik bende
Cevap sahibi+1 yılvarya böyle erkeklerı anlamıyorum bazen kızlara sınırlenıyorum erkeklerı kotuledıklerı zaman ama bunları duyuncada hak verıyorum :D
+1 yılsen ne yaparsın canım hem öğrenci hem hesap ödersin o çalışır ödemez bence erkek arkadaşın menfaatci biri gibi sen öde ama devamlı değil seni kullanır gibi olur
12 Yorumla
Soran+1 yılZorlaniyorum acikcasi biraz agirima gidiyor.. icimden geldigi zaman yapsam seve seve ama her zaman olunca dusunduruyor beni
- +1 yıl
dediğim gibi sırtını sana dayamış geçinir
- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevgilinden ayrlırsan boştayım haberin olsun 8 ı
00 Yorumla
+1 yılNormalde tam tersi olması gerekir ya erkek öder ya da çoğunluğu erkek öder pintiliğin alemi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBizde biraz degisik maaleseff
- +1 yıl
Tekmeyi koy gitsin
yanlış düşünüyorsun,
hesabı her zaman erkekler ödemeli,
1-2 TL bozuk çıkmaz o istisna, gerisi hikaye, bir kız asla para düşünmemeli12 Yorumla
Soran+1 yılBen dusunuyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu devirde sen ben yok biz olmali..eger cebinde para yoksa cocugun tamam.ama surekli boyle olmaya basladiysa yanlis.delikanli adam kadin parasi yemez..
113 Yorumla
Soran+1 yılMesela 10 kez cikiyorsak 9unda sadece onun destegi var digerleri biz ya da ben
Cevap sahibi+1 yılKiz kardesiyle gelmissin sevgiline odetiyorsun hos degil..benim mesela eski sevgilim benden cok hesap odemistir.cunku maddi geliri benden fazlaydi onun girdigi yerler pahaliydi ben odemek istiyordum o odetmiyordu ayar olurdum ayrildim sonra
Soran+1 yılBu arda yanlis belirttim 9u biz ya da ben 1i sadece ona kaliyor.. sen yine dusunmussun bak o da dusundugunu soyluyor beni ama uygulama sifir
Cevap sahibi+1 yılSevgilie yasitsin kesin. Ben soylerim cunku ben asiri dürüstum kimsenin gunahina girip ahini almak istemem..sana tavsiyem hayatinda olgun birisi olsun yoksa hayatina ccokkisi girer cikar duygularin korelir.en yas olsun.bir insani dusunuyorum demek onemli degil dusundugunu hissettirmek onemli.
Cevap sahibi+1 yılPardon eksik yazdim.en az 8 yas olmali aranizda
Soran+1 yılBenden 2 yas buyuk ustelik herkes senden benden olgun saniyo o da ayri tabii..
Cevap sahibi+1 yılSen bence ayril.ama sessizce ayril..senin burcun ne onun burcu ne?
Soran+1 yılAma seviyorum:( ben terazi o ikizler burcu..
Cevap sahibi+1 yılİkizler erkegi capkindir.ve sen uzlasmacisin o ise kendini hakli gostermeye ccalisir.sen onu ne ara ne sor.once numarani degis bir anda cik hayatindan.cunku sen duygusalsin o mantikli ve zeki...seni konusurken ikna eder.yada oluruna birakip katlanacaksin
Soran+1 yılEvet kesinlikle cok dogru tespit ben inanilmaz duygusalim her konuda ama o cok uyanik zeki ve mantikli... biraz kendimi dizginleyip zamana birakayim bakalim birsey degisicek mi ..
Soran+1 yılEvet kesinlikle dogru tespit o inanilmaz zeki ben ise fazla duygusal bari biraz zamana birakiyim bakalim ne olacak
Cevap sahibi+1 yılBen asla tespitlerim ve hislerimde yanilmam:)) zamana birakarak olmaz .artik yolunu cizmelisin.sunu istiyorum boyle olacak diye..yoksa kaderine mahkum yasarsin..kaderin sana degil sen kaderine hükmet
Soran+1 yılDogru soyluyorsun
bence arkana bakmadan kaç kaçabildigin kadar. o nasıl bı yüzsüzlük, hesabı erkek odemelı cogunluk olarak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende dedigin gibi bunun erkedig kadini yok ama sizin durumunuzda ben ögrenciye hesap ödetmezdim, tabi olmadigi zamanlarda oluyor iste o zamanda acik acik söylerdim para olmadigini.
00 YorumlaNeden bilmiyorum ama erkek arkadaşına cidden uyuz oldum.
00 Yorumla
+1 yılBen erkeğin ödemesi taraftariyim ama parasi da yoksa illa bir yere gitmrkte istemeyecek
00 Yorumlayanlış anlama ama arkadaşım erkek arkadaşın seni yolunacak kaz pozisyonuna girmiş terket onu bence :D
00 Yorumla
+1 yılah bu para ahhh :) ama seninki bence biraz pinti :)
00 Yorumla
+1 yılkızlara kendini aşık edip kredi çektirip yiyip içen tiplerden olmasın uzak dur :D
12 Yorumla- +1 yıl
var yapıyor kansızlar işte
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. cimri herif!
en nefret ettigim erkek huyu !04 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem katlanmazdim ama :(
Soran+1 yılIste tek korkum bu... evlenmemiz icin benim mezun olup ise girmemi istiyor
Oha o nasıl bir cimriymiş öyle.Kaçarak uzaklaş.
00 Yorumlaödeme...
* erkek se ödesın...03 Yorumla
Soran+1 yılbir de ödememeyi becerebilsem:( bazen mecbur kalıyorum işte
Soran+1 yılBunu deniycemm
3'ğn 5'in hesabını yapma ya
02 Yorumla
Soran+1 yılasla hesap yapmıyorum, fakat kafamı kurcaladı paylaşmak istedim...
seni bu yüzden çok seviyordur :)
10 Yorumlasen öğrencisin birde adama bak sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Biran önce kaç kurtul o okuzden :D
00 YorumlaParani yiyor bacim net.
11 Yorumlaalman usülü iyidir :)
00 Yorumla
+1 yılseni kullanıyor olmasın
00 Yorumlakusura bakma ama sevgilin pinti
00 Yorumla
+1 yılbelli ki şikayetçisin ve aslında haklısın.
00 YorumlaBn hep oderim sikinti yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCimridir bence... Cimri insanlardan uzak dur...
00 Yorumlaona söyle bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nasil? Yanlis anlasilirsam...
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam