Eşya falan alacaktım eve. Sonra estetik vs olacaktım. Ama harcamaya kıyamıyorum ya. Onca emekle çalıştım kaç zamandır dursun öyle 😂😂şaka bi yana bu psikokinezi sizde de oluyor mu , kurtulmak lazım bundan
İyi duruyor foto da yakışmış bence. Bi tık fazla kalkık olabilir dicem ama o da zaten yaş aldıkça düşüyormuş burun az da olsa. İyi sen kıyıp yaptırmışsın ben de yaptırmalıyım 😂😂
Burun deliklerin vs eşit duruyo eğrilikte yok. Çok gerek yok bence. ya doğuştan böyle olsaydı daha çok beğenirdin sonra Dan olunca göz cidden güzle olsa bile alışması çok zor oluyo. Bence bi buçuk yıl kadar bekle. Geröekte de böyle ise
Erkeklere yakışmıyor küçük burun aslında. Ya bi de benim bi arkadaş var mesela. Kız. burnu yapma gibi dik ve küçücük. Çok güzel falan diyoruz. Oysa estetik olsa kesin olmamış çok kalkık oldu falan derdik. Ben bu durumu tamamen gözün alışmamış olmasına bağlıyorum.2 yıl kalsın alışmak için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de öyle. Bakınca alacağım şeyler değersiz geliyor 😂
Dimi ya bak sen beni anlarsın 😁
Bi senedir mont alamıyorum 😂
Ya bu bir bataklık. Biriktirdikçe biriktiresin geliyor. Ben de öyleyim Çar çaputa para veresim gelmiyor bi de kadın olacam 😂😂
Benim burnum da estetik zoom yap bak 😂
İyi duruyor foto da yakışmış bence. Bi tık fazla kalkık olabilir dicem ama o da zaten yaş aldıkça düşüyormuş burun az da olsa. İyi sen kıyıp yaptırmışsın ben de yaptırmalıyım 😂😂
Tam oturmadı düzeltme yaptırmam lazım ama tekrar bıçak altına yatamam 😃
Burun deliklerin vs eşit duruyo eğrilikte yok. Çok gerek yok bence. ya doğuştan böyle olsaydı daha çok beğenirdin sonra Dan olunca göz cidden güzle olsa bile alışması çok zor oluyo. Bence bi buçuk yıl kadar bekle. Geröekte de böyle ise
5 seneden fazla oldu 😃
Çökme var. Piezzo yaptırdım kırmadan yapıyolar.
Hımm nefes almanı etkiliyorsa olmalısın o zaman.
Ya but estetik sonrası da şikayetçi olan da çok korkuyorum da bi yandan
Paranı fiziki altına yatırım yap seneye göbek atarsın.
Öyle mi diyorsun hadi inş 😊(ülkenin ekonomisi düzelsin de öncelikle yoksa değerlendi sanıp arka planda kaybediyoruz 🤭)
En az 1 yıl altında tut yatırımını ve bozma sakın. 2025 sonu Aralık ayında düşünürsün yapacaklarını. Sen yeterki sabırlı ol.
Sen bilgili birine benziyorsun 😂
Arkadaş burun oldu çok pişman oldu
Erkek mi
Evet
Evet Kimiis pişman oluyor ya
Olma bence
Erkeklere yakışmıyor küçük burun aslında. Ya bi de benim bi arkadaş var mesela. Kız. burnu yapma gibi dik ve küçücük. Çok güzel falan diyoruz. Oysa estetik olsa kesin olmamış çok kalkık oldu falan derdik. Ben bu durumu tamamen gözün alışmamış olmasına bağlıyorum.2 yıl kalsın alışmak için
Ondan değil çektiği acılar çok kötüydü
Hadi ya üzüldüm. umarım şimdi iyidir. Nedne öyle oldu ki kimisi rahat atlatıyor 🥺umarım bundan sonra sağlık problemi yaşamaz nefes alamama gibi
1 ay baya acı çekti
İlk defa duydum valla. hangi şehir
İstanbul sen
Mersin. Adana da olmayı düşünüyorum ameliyatı
Ben gemiciyim İstanbul’da. Arkadaş da gemiciydi
Ne estetiği olacaksin?
Burun 🤥
Degmes
Nasıllll
Daha güzel bi women olucam
Gogus olsaydi okey ama buruna degmez yine guzelsindir zaten buruna taktigina gore
Fena değilim. Aşırı değil ama. Memişlerm doğal olmalı bence onu ilerde düşünürüm
Gizli olmamaliydin benceeee
Hahah iyi akşamlar 😀
Durrr ya burnunu merak ettim sadece
Burnum güzel değil. Kurdish women burnu tam 😂
Soyle birsey var burun takintisi olanlar genellikle gereksiz takinti yapan guzel kizlar oluyor
Hahah sağol umarım öyleyimdir 🤭
Bilemiyorummm artıkkk
Aile evi mi
Evet
Yas kac😅
Senden büyüğüm 🥺😂
Hahahas ne büyüğü meslek sahibiyim ben
Yazma bana 2000 li çocuk ablan yaşındayım😂27
Deme öyle ben de 26 yım aa 1 yaş mı abla😅