Bana disarida yalnizca salata yemek asiri mantiksiz geliyor ya. Zevkler tartisilmaz ama ne alaka yani? 😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana disarida yalnizca salata yemek asiri mantiksiz geliyor ya. Zevkler tartisilmaz ama ne alaka yani? 😂

Yerim. Ara ara inanılmaz iştahsız oluyorum. güzel bi seçenek oluyor benim için... Dümdüz domates salatası veya sadece doğranmış kıvırcılı havuçlu salata yemiyorum ki..
tavuk, ton balığı, karides, Meksika fasulyesi, değişik peynirler, değişik soslar... Bi ton şey oluyor salatamda
2010-2011 yılında sonbaharlı salataya 5 lira verdiğimi hatırlıyorum ve seviyordum ara ara gidip yiyordum bugünkü karşılığı Muhtemelen 200 Lira Şimdi Hatırlıyorum da 200 lirayı bir salataya vermek hiç akıllıca bir davranış değil tabi o zamanlar durumum daha iyiydi şimdi durumu geçen sene değil cebimde çok bir param yok. Bunun da etkisi var artık yemiyorum dışarıda sadece salata değil mümkün olduğu kadar pek bir şey yememeye çalışıyorum Çünkü her şey çok gereksiz yere pahalı
Bi ara sağlıklı beslenme ayağına hep salata yerdim dışarıda da. Sonra bakteri bulaştı iyi yıkanmayan yesillikten. Şimdi beleş geleni bile zor yiyorum 😂😂😂
Cevap
19Cevap
Hayır para vermem sırf salata için
Sacma.
Salatanın en temizi, en lezzetlisi, en bereketlisi insanın evinin mutfağında yapılan salatadır arkadaş.
Yok hayır. Salataya verilen paraya yazık ayrıca ne kadar temiz yıkanıyor emin olmadığım bir şey. O yüzden yemem. Yeşillikler çok önemli
Salata makarna bunlara para veren ağır enayidir bence
Ödemem. Dışarıda salata pide lahmacun ve makarnaya para vermek beni üzüyor hxhdjs
en tehlikelisi salata düzgün temizlediklerini sanmiom
Hayır

Zannettmem
öderim, arkadaşımla burada bir restoran var harika salata yapıyor, sırf salata yemek için sözleşiyoruz
Öderim.. Hayata bir kere geliyoruz bu kadar para hesabı yapmam.. Kıtlık bilinci oluşturmaya gerek yok..
Canımın istediği herşeye para öderim ne için yaşıyoruz ki pinti birisi değilim pinti insanları da sevmem.
Tavuklu köfteli bir salataysa öderim ama onun dışında ı ıh
Sezer salata tarzı severim doyurucu oluyor ama önceliğim olmaz, sık yapmam bunu..
Evimde yapamadığım salatayı dışarıda yiyebilirim. Temiz olduğundan emin olduktan sonra tabi
Salataya falan para mı veririm ben ya yemem daha iyi
Şu görüntüye para vermeyen de ne bileyim yani
neden ödenmesin? sağlıklı beslenen, diyet yapan biri olabilir
Yemek yanına + 30-40 TL oluyorsa isterim evet.
Benim gibi sağlıklı beslenen, salatayı sevenler öder ben öderim net.
Bu salatadan yemiştim acayip lezzetli. Yani para ödenir tabi
Yanına veriyorlar zaten döner vs yediginde neden ayrı para vereyimm
Böyle tabak çok yedim. Normal beslenme şeklim de böyle olduğu için başka bir şey yiyemem.
Guvenip de salata yemem sahsen evde bile salata yapmiyorum :d
Hayır üniversite zamanlarım da bir tabağı 120 TL yaptıkları tabağı ben evde de yaparım
Ödediğim oldu ama kendime güldüm sonradan evde ilk salata yaptığımda 😅 bu biraz ortamına göre değişen bir tercih
yok yemem ama makarna yiyorum 😃
O da israf 😂
dışarıda ki makarna evde ki gibi olmuyor 😃
Evet evdeki daha guzel 😂
makarna her türlü güzel
Sestra da çıtır tavuk salata çok iyi gercekten
İçim acıya acıya öderim😹
Biraz manyaklık varda bende😹
bir şeylerin yanında alırz tabii ki ekstra para ödenir ona da
Hayır odemem salataya verecegım parayı gıderım en fazla bı yemek alırım daha ıyı
Hayır, o paraya o malzemeleri alır, 3 kere salata yaparım
Bence güzel yapılmış en basit şeyler bile dışarıda yenebilir Mesele para vermek değil o an onu kendin yapmadan güzel bir şekilde yiyip kurtulmak
Salataya para vermem..
özel olarak salata yemek istersem öderim
salata ikram ya
Hayır tabiki de ödemem asla
Hayır. Ödemem.
Hayır ödemem. İsrafın da bir sınırı var 😂
Enayi olmayın yemeyin
Evet güzel salataysa hellimli falan ödenir
Ödemem ya salata, makarna gibi yemeklere
Niye mantıksız gelsin ki olabilir yani
Evdeki en güzeli ve basit
Sezar salatasına çok para öderdim😃😃