Para & Ekonomi KS de para dağıtsam sana verir miydim söyleyeyim mi? nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Cumartesi gecesi bir etkileşim sorusu yapalım. Param çok dağıtıyorum evet. KS de para dağıtsam sana verir miydim söyleyeyim mi? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Söyle evet 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririm Barış. Bekle önce parayı ayarlayayım :D
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı. Dema ula paramı dağıttun sen maçım vardı halı sahada sonra sahile indik arkadaşlarla gece hiç girmedum ya para kaldimi bari bana da at bişiler da 😅 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Taze bitti 😂 Yorumla Gof34 1 yıl Bu kadar aç var sende haklisun 😅 Yorumla
Marswkin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İban atıyorum atar mısın bir 40 bincik nansnsjssjsjsm 2 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Höh. Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı. 🧐verecek misin yoksa almaya ben mi geleyim 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririz veririz :D Esrihbaenl 1 yıl 😊sağolasın
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bence bir soğuk su parası verirdin heralde 😂 bu hayata karşı bence tek hak ettiğim o 😂 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Helal olsun 😂 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı. 100 TL yere düşünce eğilip korkuyoz biz siz para geçici😅😅 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl 😂 0 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Tamam tamam :D Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl Ateşle😂 döviz olsun Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Abi borclarini ödedikten sonra verirsen olur 2 3 Yorumla nomercy7 1 yıl O niye? 😂 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Ee borcun var ya hep soyluyon 🥹 biterse ozmn verirsin Yorumla nomercy7 1 yıl Cok naziksin, not aliyorum 😊 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Vercen mi vermicen mi dkhche 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Yok vermicem. Yorumla nemünoseboo 1 yıl Ümit vermiyorum diyen eleman Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Söyleyin. Ama kabul etmezdim 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Vermeyelim o zaman :D Yorumla Birrgariban 1 yıl Tabi. Kabul edenlere verin Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Niye vermiyesin tavuğuğuna kış bile demedim 😂 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Hadi verelim madem 😂 Yorumla Malefiz1313 1 yıl Biraz emrivaki oldu ama çok teşekkür ederim 😂😌😊 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hani bana hani bana 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Tabi sana da var. Yorumla Yaban00 1 yıl Ne kadar Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl bi 50 tl ateşlersin yav 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl 50 lira kopegin olsun ne demek yahu. Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben istemem, sen kendine kullan. 😄🤷 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Seninki koy sandigina. Yorumla pembeboyalıodam 1 yıl İyi madem çok ısrar ettin, tırnaklarımı yaptırayım. 😂🤷 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% 1 yıl Hadi söyle bakalım 🤪 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Vereyim. Yorumla
Abdullah_Çatlı Takip Et Xper 7 Yaş: 70 , eic 100% 1 yıl Sen kıyamaz verirsin dimi 😂 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Vermem 😂 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Söyle eğlence olsunn sdfsdf 😃 1 4 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririm gibi :D Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Öpeyim dedem 😅 Yorumla nomercy7 1 yıl Abart 😂 Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Hörmets 😂 Yorumla
mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Versen çok makbule geçerdi 😅😌 1 4 Yorumla nomercy7 1 yıl Hadi verelim madem. Yorumla mᎪhᏢᎬᏒᎥ 1 yıl Hemen iban 💳🦅 😅 Yorumla nomercy7 1 yıl Tamam sen yaz :D Yorumla mᎪhᏢᎬᏒᎥ 1 yıl Yazdım 😅 Yorumla
Dilly7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sormaya bile gerek duymuyorum. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Hepsi senin :D Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Senin soruların niye hep parayla ilgili. d 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Parayı seviyorum. İleride bulursam belki değiştiririm. Çevreye rahatsızlık verdiysek de pişman değiliz. Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Söyle hemennn🤭🤭🤭 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririm. Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkür ederim 🌹 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Söyle dagitsan iyi olur yok demeyiz 1 0 Yorumla
Linalinaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Söyle 2 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririm. Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Buyur.. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririz. Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 564 cevap paylaştı. Söyle bea.. 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririm. Yorumla Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim bea.. 😃 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl olur 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririz. Yorumla yarenimsii 1 yıl tesekkur ederiim Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Söyle bakayım 1 3 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririm. Yorumla beyzaondr350 1 yıl Teşekkür ederim kaç tl verirsin kggsdaaf Yorumla nomercy7 1 yıl O mechul 😂 Yorumla
defneeee______ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Soyle misinn 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Vermem Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% 1 yıl Verirsen iyi olur 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririz. Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Verme😅 1 6 Yorumla nomercy7 1 yıl Vericem 😂 Yorumla Sühandan46 1 yıl Ne kadar? Yorumla nomercy7 1 yıl Miktar veremiyoruz henuz. Yorumla Sühandan46 1 yıl Sebep? Yorumla nomercy7 1 yıl Cunku soruda miktar yok 🥱 Yorumla Sühandan46 1 yıl 😒😒😒 Yorumla
oylesinebiriaqne Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Söyle. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Vermem. Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl La kasa de para 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Vermem😐 Yorumla
Duygu091_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kızlar ne safsınız 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Neden? Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Söyle 1 3 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririm. Yorumla Elleira 1 yıl Ne kadar Yorumla nomercy7 1 yıl Onu bilemem. Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 759 cevap paylaştı. Söyle 1 3 Yorumla nomercy7 1 yıl Vermem ya :| Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Püü sana 😅 Yorumla nomercy7 1 yıl Aaa :D Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Dinliyorum 1 4 Yorumla nomercy7 1 yıl Veririm :D Yorumla _infinitum 1 yıl Hadi yine yırttın engellenmekten😅 Yorumla nomercy7 1 yıl Tetikte bekliyorsun herhalde :D Yorumla _infinitum 1 yıl 😏😏😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Söyle evet
Veririm Barış. Bekle önce parayı ayarlayayım :D
Dema ula paramı dağıttun sen maçım vardı halı sahada sonra sahile indik arkadaşlarla gece hiç girmedum ya para kaldimi bari bana da at bişiler da 😅
Taze bitti 😂
Bu kadar aç var sende haklisun 😅
İban atıyorum atar mısın bir 40 bincik nansnsjssjsjsm
Höh.
🧐verecek misin yoksa almaya ben mi geleyim
Veririz veririz :D
😊sağolasın
Bence bir soğuk su parası verirdin heralde 😂 bu hayata karşı bence tek hak ettiğim o 😂
Helal olsun 😂
100 TL yere düşünce eğilip korkuyoz biz siz para geçici😅😅
😂
Tamam tamam :D
Ateşle😂 döviz olsun
metelikler mi kaldı yoksa olsun buna da şükür
Abi borclarini ödedikten sonra verirsen olur
O niye? 😂
Ee borcun var ya hep soyluyon 🥹 biterse ozmn verirsin
Cok naziksin, not aliyorum 😊
Vercen mi vermicen mi dkhche
Yok vermicem.
Ümit vermiyorum diyen eleman
Söyleyin. Ama kabul etmezdim
Vermeyelim o zaman :D
Tabi. Kabul edenlere verin
Niye vermiyesin tavuğuğuna kış bile demedim 😂
Hadi verelim madem 😂
Biraz emrivaki oldu ama çok teşekkür ederim 😂😌😊
Hani bana hani bana
Tabi sana da var.
Ne kadar
bi 50 tl ateşlersin yav
50 lira kopegin olsun ne demek yahu.
Ben istemem, sen kendine kullan. 😄🤷
Seninki koy sandigina.
İyi madem çok ısrar ettin, tırnaklarımı yaptırayım. 😂🤷
Hadi söyle bakalım 🤪
Vereyim.
Sen kıyamaz verirsin dimi 😂
Vermem 😂
Söyle eğlence olsunn sdfsdf 😃
Veririm gibi :D
Öpeyim dedem 😅
Abart 😂
Hörmets 😂
Versen çok makbule geçerdi 😅😌
Hadi verelim madem.
Hemen iban 💳🦅 😅
Tamam sen yaz :D
Yazdım 😅
Sormaya bile gerek duymuyorum.
Hepsi senin :D
Senin soruların niye hep parayla ilgili. d
Parayı seviyorum. İleride bulursam belki değiştiririm. Çevreye rahatsızlık verdiysek de pişman değiliz.
Söyle hemennn🤭🤭🤭
Veririm.
Teşekkür ederim 🌹
Söyle dagitsan iyi olur yok demeyiz
bana lazım bi 20k verir miydin
Söyle
Veririm.
Buyur..
Veririz.
Söyle bea..
Veririm.
Teşekkür ederim bea.. 😃