Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağım dediği simidin üzerinde bir kaç balık parçasının serpiştirilmesi ile oluşan "Okyanus" yemeğinin fiyatı 1550 liraymış :D

Mehmet Yalçınkaya'nın imza tabağım dediği simidin üzerinde bir kaç balık parçasının serpiştirilmesi ile oluşan "Okyanus" yemeğinin fiyatı 1550 liraymış :D

Simitin nasıl yapıldığı önemli içeriği önemli tadı önemli. Ben onun düz sıradan sokak simidi olduğunu düşünmüyorum. Bir çok şefin restoranında tadım menüleri dahil yemekler yedim bakınca 'Bu muymuş' dediğn şeyi yiyince şefliğin sebebini anlıyorsun. O yüzden görsele göre yemek yorumu yapılmaz. Ben verirdim bu parayı bu arada çok kere verdiğim de oldu
Yeşillikleri okyanus tabanından mı çıkartmış hayatta vermem simit 12lira maliyeti toplasan 200 etmez vergide ekle 250 Max elit ortamda 300 versen adamın eli titrer
Ödemem. Zaten yemek için onun restoranını tercih etmem. Günahım kadar sevmiyorum kendisini..
Danilo, Somer veya Arda şef'in restoranı olabilirdi..
Cevap
14Cevap
Zaten ordaki kişinin ismine o parayı veriyorsun gadası yemeğe değil ben şahsım adına vermezdim
Hayır ödemem tabi ki de. saf değilim
Hayır tabi ki 😃 gider efendi gibi kuru fasülye pilav bir de üzerine tatlı yerim param da artar 😁✌🏻
Buna o parayı verenin de ne bileyim yani 😅
Ben bildiğin gibi böyle karışık şeyleri sevmiyorum. Bu yemeğe de o parayı vermem.
Asla vermem. Yazık parama be.
Ki değecek bir tabak bile değil. Zaten yemek için değil, yemeği yapan isim için bu parayı veriyorlar.
Uf asla. Saçma sapan yemekler yaptırıyorlar bu ne ay
Daha özgün bir tabağa belki, ama buna o kadar para vermem şahsen.
Martıların günlük öğünü. Kıymet bilirler mi? Sanmam.
Param cebimdeyken güzel.
Ödemezdim elbette. Gider simit ve ton balığı alırdım çok istiyorsam.
knka şimdi dürüst olalım. ben bu yemegi kendim hazırlasam daha lezzetli ve düzgün yaparım. 😁😁Lan simiti üzerini nie kapatmamış 😁😁
Birisi' de çıkıp dememiş ki bune aqqq
abbajajahsha
zaten gıda sektörünün vizyonu böyle , isime ve şahısa para ödenir
Keriz silkeleme tabağı
1550 lirayı bana verseler balığı yine yemem
Bedava verseler gene yemem
Yediğin ortama bağlı çok lüks ise evet
Ben vermem o parayı
Asla ödemem asla yemem
Param çok olsa veririm
Oalbilir simit severm
gider tam balık ekmek yerim bu ne