Para & Ekonomi Kısa süreli para biriktirmek için hangisi daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Telefon almak için para biriktiriyorum yarısını biriktirdim diğer yarısı herhalde 1 ay sürmez. Hangisi daha iyi olur kısa süre için? Kısa süreli para biriktirmek için hangisi daha iyi? Cevapla Telefon Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirDakikaLütfen Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl birikimde oran bi tik daha düşük 32 günlük standar vade yap 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 32 değil de 20 günde çekersem yine de kar eder miyim Yorumla Soran 1 yıl Ve herhangi bir şekilde ana paradan zarar eder miyim? Yorumla BirDakikaLütfen 1 yıl edersin oran düşer ister 10 gün yap Yorumla Soran 1 yıl Ana paradan zarar eder miyim? Yorumla Soran 1 yıl Keşke bu zamana kadar koysaydım hiç aklıma gelmedi sağ olsun arkadaşım söyledi de dank etti Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Niye şop yaptın lan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gereksiz yerleri sildim zaten zor algılıyorsunuz Yorumla Oluştur 1 yıl 10 yıldır Enpara kullanıyoruz yavrum, ne zor algısı Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben de enpara kullanıyorum aylık daha iyi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hangisi oluyor yani üstteki mi? Yorumla the_olympos 1 yıl Evet standart vadeli Yorumla Soran 1 yıl Ne açıdan daha iyi peki tam olarak? Yorumla the_olympos 1 yıl Oran yüksek Yorumla Soran 1 yıl Tamam o zaman öyle yapayım teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nakit hesabı daha mantıklı gibi 2 1 Yorumla Soran 1 yıl nakit hesabı ne alaka görseldekileri soruyorum Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 759 cevap paylaştı. Faize verme, gunah. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
birikimde oran bi tik daha düşük 32 günlük standar vade yap
32 değil de 20 günde çekersem yine de kar eder miyim
Ve herhangi bir şekilde ana paradan zarar eder miyim?
edersin oran düşer ister 10 gün yap
Ana paradan zarar eder miyim?
Keşke bu zamana kadar koysaydım hiç aklıma gelmedi sağ olsun arkadaşım söyledi de dank etti
Niye şop yaptın lan
Gereksiz yerleri sildim zaten zor algılıyorsunuz
10 yıldır Enpara kullanıyoruz yavrum, ne zor algısı
Ben de enpara kullanıyorum aylık daha iyi
Hangisi oluyor yani üstteki mi?
Evet standart vadeli
Ne açıdan daha iyi peki tam olarak?
Oran yüksek
Tamam o zaman öyle yapayım teşekkürler
Nakit hesabı daha mantıklı gibi
nakit hesabı ne alaka görseldekileri soruyorum
Faize verme, gunah.