Gratis mağazasının önünde kadınlar sıra olmuş. Merak edip baktım %80 indirim yazıyordu. Sence %80 daha az para ödemek için sıra beklemeye değer mi?
2 ay
Gratis mağazasının önünde kadınlar sıra olmuş. Merak edip baktım %80 indirim yazıyordu. Sence %80 daha az para ödemek için sıra beklemeye değer mi?
Aynı indirimi kitapçılar yapınca da kuyruk oluyorlardır umarım..
Bu bir satış stratejisi. Herkes biliyor artık.
Gratis, watsons, rossmann vs..
Bu kozmetik temalı mağazalarda asla tek ürün almakla kalınmaz. Bir maskara alayım diye girsem yanında 10 tane şey daha alırım. Nefs ister çünkü orada alanları, o fiyatları gördükçe.. Orası başka bir dünya. İnsanı içine çeken, ucunun sosyal medyaya açıldığı bir kara delik..
Kozmetik ürünleri büyük marketler de gayet indirimli satıyorlar dönem dönem. Onları takip edip, ihtiyacımız kadarını oralardan temin etmek çok daha kârlı diye düşünüyorum..
Hem doğru düşünüyorsun hem de süreci güzel özetlemişsin.
Bilmediğim için merak ettim, peki ürunleri geeçekten iyi mi? Yani bu popülerliği hak ediyor mu?
Profesyonel makyaj artistlerinin oralardan alışveriş yaptığını sanmıyorum. Tanıtım amaçlı işbirliği yapıyorlar sadece.
Ürünlerinin iyi olmasından ziyade bu ürünleri kullanmaya gerçekten ihtiyacımız var mı?
Makyaj malzemeleri özellikle kullandıkça alışkanlık yapıyor, bazılarında bağımlılık. Cilde zararı da, doğaya zararı da, bütçeye zararı da oldukça fazla..
Bence ihtiyaç yok ama farklı düşünenler de var.
Her şey daha fazla para kazanmak için, normal.
İyi bari en azından yenilen nanenin farkındasınız jdkdk
Artık para nefes almaktan sonraki ilk yaşamsal olgu. Aynen öyle.
Parantez içinde ünlem olur soru işareti olmaz ki zaten gerçek anlamda kullanmışsın jdksks
Ricalar efenim
Kdjsjjs
Fiyatları %200 yapıp indirim sözleriyle %100'e çeken, tanıtan ve stokları sıfırladıktan sonra %100 olan indirim fiyatını kaldırıp %200'den %250'e çıkartıp en yüksek kar ile başarı planlamasına sahip çıkma amacıyla asıl planlanan yüksek fiyattan satış sağlayan bi kozmetik ve güzellik markası. Kesinlikle mantıklı ve karlı değil.
Nasıl bu kadar hakimsin konuya?
Saha satış danışmanlığı yaptım başka online marka adına 3 yıl boyunca. Ayrıca hem kadın olmanın verdiği bir bilgi hem de devamlı alım yapmasam da gezip, takiplerini yaptığım markalar. Çalışan güçleri yetersiz eski fiyatları unutup üstüne yeni etiket üzerinden indirim etiketini basan çok çalışan var. Dikkatli olmayan birisi bile fark edebilir normalde. Toptan aldıkları bi ürünün alım fiyatı 5 lira ise onlar aldıkları ürünün üstünden etiketi görmeyip ya da almayı unutup üstüne kendi 250 liralık etiketini yapıştırdıklarına çok şahit oldum. Ve bunu yine kullanan satıcılara 200-150 lira fahiş fiyatlarla satılıyor.
Çok iyi. Böyle bilinçli insanları görmek hoş oluyor. Umarım şimdi çok daha iyi şartlarda bir işe sahipsindir.
Maalesef sağlık sorunlarımdan dolayı evdeyim. Ve yaşadığım şehirden kaynaklı düzgün iş bulma problemi yaşıyorum. Diplomamızı anlımıza asıp çalışacakmışız gibi sürekli lise ya üniversite diploması isteyen ya da çalıştırmadan deneyim isteyenler sağolsun çoğu kişi yapabilecek potansiyelde olsa bile işsiz ya da daha düşük maaşlarla başka işlerle uğraşmak zorunda kalıyorlar.
O kadar haklısın ki ve o kadar doğru tespitler ki, tamamen katılıyorum bu yazdıklarına.
Umarım kisa zamanda geçmiş olur ve bu farkındalığın hak ettiği değeri bulur.
Teşekkür ederim, kendine iyi bak :)
Aaa ben de teşekkür ederim, sen de iyi bak.
Cevap
5Cevap
%80 indirim için o sırada tahammül seviyenin azalması, sıkılmak bunalmak, bazı insanlara katlanmak, vaktinin gitmesi, gratise gidiş için verilen yol parası veya yakılan benzin. Bence %30 kazanç, %70 kaybetmek
Farklı açılardan bakan doğru bir çıkarım olmuş bu. Peki bu marka hakkında ne söylersin? Bu popülaritesini hak ediyor mu sence?
Hak ettiği ürünler de var, hiç haketmediği saçma sapan ürünler de var (gratisin kendine ait olan markaları kötü cidden). Tamam bazen güzel indirimler oluyor ve bir çok şeyi bulabiliyoruz orada ama bazen Migros ve başka marketlere de geliyor o indirimli fiyatları ile. Hatta Trendyol, Hepsiburadada falan da yine aynı fiyata satılabiliyor. Yani o sıraya girmeye değmez bence. Ben girmem, ne zaman en sakin halindeyse o zaman giriyorum oraya. İndirim diye eziyet çekemem. Ayrıca niye o kadar sık ve %80 kadar büyük indirimler oluyor diye de düşünmüyor değilm, hep son kullanma tarihleri yaklaşmış oluyo belki de, ben denk gelmedim ama olabilir yani.
Çok detaylı yazmışsın, feneomenliklerini hak ediyorsun.
Umarım aynı şekilde bulmaya devam edersiniz kadınlar olarak çünkü işiniz zor gibi jdkdl
Okuyan hemcinslerin de kolay bulmak için kapını çalabilir belki bu yorumdan sonra jdksl
Yalnız bir ara bebek bezleri marketlerde kitliydi galiba, olmayacak şey değil bizim ülkede kslsh
Çok da önemli bir bilgi değil zaten kslsl
Haberlerden aklımda kalmış.
Gerçekten %80 olsa değer ama gratiste alınabilicek çok az ürün var ve zaten şişirilmiş fiyatlar üzerine
sephora olsa giderim belki :D ben online alışverişçiyim uğraşmayadabilirim
Online fiyatlar zaten çoğunlukla daha uygun, mağaza masrafları falan olmadığı için iyi yapıyorsun.
Fiyat/performans konusunda baya iyisin belli kdldl
Ahahah belli.
Buna inanan var mı diye düşündüğüm kapitalist sistem ürünü. Asla kâr etmeyecekleri satışı yapmaz hiçbir şirket, mağaza.
Aynen öyle.
Hatta burada bile kâr ediyorsa önceki fiyatlar neydi acaba diye de düşünmek gerekir.
Senin yatırımlar ne durumda büyümeye devam mı?
Yatırımlara bir tık ara verdim. Şehir değiştiriyorum. Bayağı işlerim var. Bir miktar para geçmişti elime. Apart aldım. Düzenli kiracısı da varmış. Benim için artı oldu.
Çok iyi bir fırsatı değerlendirmişsin. Şaşırmadım.
Yeni şehir de keyifli ve huzurlu olsun senin için.
Çok təşəkkür edərim. Daha fazlası sizin de olsun.🧚🏻♀️
Umarım.
Genelde indirimlerde bindirim indirim olur ama bugün gittim ben, fiyatlar gerçekten çok iyiydi. Sadece ihtiyaçlarımı aldım
Markayı takip ediyor muydun yoksa öğrendikten sonra mı yöneldin?
Ediyordum
Takibin faydası. Kullanıcı adı epey yaratıcıymış yalnız jdkdl
Sorma ya 😅
Aslında 80 değil tavan fiyatı arttırıp taban fiyat ile normal fiyat arası denge oluşturuyorlar oda 30 40 belki satılmayan üründe 80 lira indirim
Genel bilgi mi bu yoksa markayı bilmek mi?
Genel bilgi, Benim ailem osmanlıdan beri ticaretin içinde bizde gördüklerimizi aktarıyoruz.
Çok güzel bir düşunce bu. Ticaret geleneğinin devam etmesi de güzelmiş, genelde sonraki jenerasyonlar farklı davranabiliyor.
Bu daha cok ailenin yetiştirme ve o yetişen evladına bağlı öncesi ya da sonrası konusunda elbette dönemsel değişmeler olabilir fakat bunuda takip etmek gerekiyor özellikle ahlaki değerleri bu hayatta satın alınamayacak tek şey vardır oda itibar her şeyin hayırlısı diyelim teşekkürler.
Ailenin ismi, kesinlikle katılıyorum. O bozuldu mu ne kadar harcasan da olmaz.
Rica ederim.
Orada kaybettiğim zaman yerine %80 fazla ödemeyi tercih ederim.
Bunu geçen gün yeni iphone fiyatını bana verseler ancak öyle kullanırım diyen hanımefendi mi söylüyor? Jdksj
Puhahahha icinde tuttun dimi 😅 şimdi kıyas yapılamaz bir kere.
Gratisde bir şeyi 5 lira yerime 40 lira veririm ama iphone o kadar parayı prensip gereği vermem 😅 ben almışım iphone 2700 liraya yoksa asla iphone almazdım
Ahahaha Neden Gratis'e var da Apple'a yok?
Yalnız o fiyata aldığını çok dillendirme nasıl alıriz, bize de alcılar toplanır bak demedi deme jdkdks
Bir sıfır eksik yazmışım 🤪 🤫😅😅😅
Telefonu kullanmak için özellikle bir sıfır fazla yazarsın ama az çakal değilsin jdjdk
Göbek adım memnun oldum😏
Belli jdkdk
Onurumla indirimsiz almaya tercih ederim yemin ederim sırf eziyet.
Her yerde var mı bmiyorum ama polisler vardı izdiham olmasın diye ve mağaza kapıları kapalıydı.
Pek ezilecek göz yok sende bence jdksk
Boyu kısa olandan korkacaksın diye bir deyim var da başını yazmayayım, yani o hiç belli olmaz jdkdkd
Bu yüksek indirimli halinden bile iyi fiyata da gelebilir normalde djkdk
Matematikle ilgili olmanla alakası yok yani jdksk
İyiymiş.
Tabii ki değer yüzde 80 ne kadar büyük biliyor musun
Onu biliyorum da öncesinde % kaç yükseldiğini bilmiyordum ondan sordum bilenler ne diyecek diye. Diğer pembelilerin yazdıklarına bir bak bence güzel bilgiler var.
Ticari kar part 2 ürünlerin yakın tarihlerinde satışa uygun fiyata çıkarıp koymaları da başka bir versiyonu
Aynen öyle o ürünler ellerinde kalmasın diye, çok doğru.
çok inandırıcı gelmiyor : )
Bana da bu işte bir bit yeniği vardır bir sorayım bakim bilen varsa dedim jdkdk
sana göre iyi degil mi
Gratis fiyatlarını bilmiyorum. Olabilir de olmayabilir de.
Himm. Olabilir 🤔
Kampanya devam ediyor mu bilmiyorum ama ilgileniyorsan bir bakabilirsin.
Tskrler ama bn yurtdisindayim
Hadi ya, e bu daha güzelmiş. Kampanyaya gerek kalmadan istediğinde alabiliyorsundur.
Niye ki trdekiler de istediginde alamiyor mu? Yeter ki az zevkin biraz da paran olsun 😉
Dün mağazada izdiham olmadın diye polis bekliyordu djjdjd
Eğer bu marka için alınabilse öyle olmazdı sanki ama normalde dediğin doğru tabi ki.
Bu isin polisi bile meskul etmeleri gercekten ilginc. Ama dogru o izdihamlari goruyorum arada nette. Millet birbirini eziyor resmen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Alacaklari da iki uc krem bir iki maske sampuan 😁
Eskiden bir parayi kullanirdik, simdi ise para bizi kullaniyor 😏 boyle maymun ediyor iste insani
Aynen öyle, çok doğru analiz yapmışsın.
Bir de mağazanın yerini bilinçli seçmişler. Dershane var üzerinde. Oradan çıkan genç kızlar soluğu orada almış gibiydi jdksk
Ordan da suslenip kafeye giderler zaten yeni rujlariyla hava atmaya 😝
Galiba jdksk
güzel bence
İndirim takip eder misin?
hayır bence. benim cebimde para yok
Guzel
Değmez