Herkes kendi ihtiyacını karşılayacak sürdürülebilir bir yaşama sahip olabilirdi. Neredeyse bağımsız bir yaşam mümkün. İhtiyacı olan birseyi de yardımlaşma ile halledebilirlerdi insanlar.
Güzel bir düşünce kanks fakat insanlar hakkında bu kadar iyimse yaklaşman gözlerimi yaşarttı :) Bence de herkes ekip biçebilir kendine ev yapabilir birincil ihtiyaçlarını kendi halledebilir. Ama yardımlaşma olacağını zannetmiyorum ya...
Bahsettigin seneçek yok oldugunda tek seçenek kalıyor oda, Savaş. İnsan birbirini öldürürdü. Dünyaya Eşkıya dönmüş olurdu diyecektim ki zaten şuanda var
Aklını ve zihnini zorlamanın sana bu kadar sıkıntı vereceğini bilseydim sormazdım kardeşim. Zaten sende cevap yazıp boş yapmak zorunda değilsin. Hadi cinsellik konusuna git sen benimki 25 cm de...
Aklına hemen cinsellik geliyorsa kimin ne zoru olduğu belli. Yorumu senin için değil okuyup da ellerini yormasınlar diye yaptım. Soru soracak daha güzel içerik ya da cevapların topluma yararlı olacağı sorular bul da cevaplamaya çalışayım.
Bu soruyu para ve ekonomi kategorisinde gereksiz görecek bir insanın ancak cinsellik konularını önemsediğini düşündüm. Kaldı ki boş dediğin soru bundan binlerce yıl önce insanların alışveriş yapma biçimleri. Yani aslında aklının ermediği her şeyi boş olarak yorumlayıp kişiye bunu saldırı gibi aksettirmen senin hatan. Karşımdaki kişinin uslubune ve agresifliğine göre cevap yazıyorum. Hoşuna gitmeyen şeyler yapıyorsan kendi uslubunu check et kanks...
Tamam. Buraya yazılan (bu soruya) her hangi bir cevabın bundan sonraki zaman diliminde topluma 1 gram fayda sağladığını düşündüğün bir cevabı mesaj olarak iletirsen sevinirim.
Aslında sitenin ve paylaşımların böyle bir amacı yok. Fakat şimdiye kadar bu sorudan dilediğin gibi bir vibe alamadıysan şöyle düşün bir de, beyin jimnastiği. Düşünmeye ve çözümlemeye yönelten bir soru. Özellikle etkileşim alabilmek için populer sorular sormayan benim böyle bir durumla karşılaşmamda çok garip oldu gerçekten :) Gidip puzzle çözersin, ya da zeka arttırma merkezlerinde bol bol test çözer akıl oyunları oynatırlar. Topluma bir yararı yok senin açından materyal olarak baktığında. Ama pratik düşünme ve analitik düşünceyi geliştirdiği bilinir. Bence bu soruda böyle. Nasılım soruları gibi bakıp dilediğince gömülecek bir soru değil. Seinn boş olduğunu iddia ettiğin gibi. Yine de böyle düşünüyorsan sen bilirsin. Buna yapacak bir şey yok...
Bu son cevabından sonra sevdim Seni. Saygımı kazandın. Hakaret etmeden kendini ve düşüncelerini ifade edebilen biri bulmak zor. Yanlış anlaşıldığım için kusura bakma. Şahsına değil soruyaydı boş kelimesi. Adım Yunus. Memnun oldum.
Memnun oldum, est. İlk yorumunda saldırı sezdim daha sonra yine uslubuna göre yanaştım. Dediğim gibi hoşuna gidiyorsa bu da yine sensin, senin yaklaşımın bu şekilde :) Rıdvan bende memnun oldum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor :D
Hayırrr yapmaa :D Ben soruyu sorarken o seçeneği hiç düşünmemiştim yaa :D
Herkes kendi ihtiyacını karşılayacak sürdürülebilir bir yaşama sahip olabilirdi. Neredeyse bağımsız bir yaşam mümkün. İhtiyacı olan birseyi de yardımlaşma ile halledebilirlerdi insanlar.
Güzel bir düşünce kanks fakat insanlar hakkında bu kadar iyimse yaklaşman gözlerimi yaşarttı :) Bence de herkes ekip biçebilir kendine ev yapabilir birincil ihtiyaçlarını kendi halledebilir. Ama yardımlaşma olacağını zannetmiyorum ya...
Doğanın tüm canlıları bunu kusursuz şekilde yapıyor. İnsanlar Doğadan uzaklaşmış olmasalardı elbette ogrenirlerdi.
Özellikle kadınlar için vahametli bir durum olurdu😂
Söz gelimi bir kadın elinde verecek bir şeyi olmadığında adam ona "olsun başka şekilde hallederiz güzelim"diyebilirdi😂
YAww gerçekten soruyu sorarken bu seçeneği hiç düşünmemiştim ama :D Olacaktır mutlaka. Hatta baya yoğun yaşanacaktır ehehe...
Benim aklıma direk bu geldi yapacak bir şey yok😂
Bu arada altta soruya laf eden arkadaşa bakma soru güzel ve düşündürücü 😂
Teşekkür ederim kanks aldırmıyorum zaten :D
Bahsettigin seneçek yok oldugunda tek seçenek kalıyor oda, Savaş.
İnsan birbirini öldürürdü.
Dünyaya Eşkıya dönmüş olurdu diyecektim ki zaten şuanda var
Kaba kuvvet olurdu bence zorla çalma olurdu öldürme olurdu kimin gücü kime yetse olurdu
İyilik sistemi ortaya cıkardı. İnsanlar birbirine iyilik borçlu olurdu ve kalırdı.
İhtiyaç sahiplerine bol bol yardım ederdik çünkü ihtiyacımız olduğu zaman bizede yardım etsinler.
Sen böyle boş soru sormasan ama soru da soracak olsan nasıl soru sorarsın?
Aklını ve zihnini zorlamanın sana bu kadar sıkıntı vereceğini bilseydim sormazdım kardeşim. Zaten sende cevap yazıp boş yapmak zorunda değilsin. Hadi cinsellik konusuna git sen benimki 25 cm de...
Aklına hemen cinsellik geliyorsa kimin ne zoru olduğu belli. Yorumu senin için değil okuyup da ellerini yormasınlar diye yaptım. Soru soracak daha güzel içerik ya da cevapların topluma yararlı olacağı sorular bul da cevaplamaya çalışayım.
Bu soruyu para ve ekonomi kategorisinde gereksiz görecek bir insanın ancak cinsellik konularını önemsediğini düşündüm. Kaldı ki boş dediğin soru bundan binlerce yıl önce insanların alışveriş yapma biçimleri. Yani aslında aklının ermediği her şeyi boş olarak yorumlayıp kişiye bunu saldırı gibi aksettirmen senin hatan. Karşımdaki kişinin uslubune ve agresifliğine göre cevap yazıyorum. Hoşuna gitmeyen şeyler yapıyorsan kendi uslubunu check et kanks...
yaşıyorsan olacak yapıyorsan değil...
Tamam.
Buraya yazılan (bu soruya) her hangi bir cevabın bundan sonraki zaman diliminde topluma 1 gram fayda sağladığını düşündüğün bir cevabı mesaj olarak iletirsen sevinirim.
Aslında sitenin ve paylaşımların böyle bir amacı yok. Fakat şimdiye kadar bu sorudan dilediğin gibi bir vibe alamadıysan şöyle düşün bir de, beyin jimnastiği. Düşünmeye ve çözümlemeye yönelten bir soru. Özellikle etkileşim alabilmek için populer sorular sormayan benim böyle bir durumla karşılaşmamda çok garip oldu gerçekten :) Gidip puzzle çözersin, ya da zeka arttırma merkezlerinde bol bol test çözer akıl oyunları oynatırlar. Topluma bir yararı yok senin açından materyal olarak baktığında. Ama pratik düşünme ve analitik düşünceyi geliştirdiği bilinir. Bence bu soruda böyle. Nasılım soruları gibi bakıp dilediğince gömülecek bir soru değil. Seinn boş olduğunu iddia ettiğin gibi. Yine de böyle düşünüyorsan sen bilirsin. Buna yapacak bir şey yok...
Bu son cevabından sonra sevdim Seni. Saygımı kazandın.
Hakaret etmeden kendini ve düşüncelerini ifade edebilen biri bulmak zor.
Yanlış anlaşıldığım için kusura bakma. Şahsına değil soruyaydı boş kelimesi.
Adım Yunus. Memnun oldum.
Memnun oldum, est. İlk yorumunda saldırı sezdim daha sonra yine uslubuna göre yanaştım. Dediğim gibi hoşuna gidiyorsa bu da yine sensin, senin yaklaşımın bu şekilde :) Rıdvan bende memnun oldum.
Veresiye ama nasıl veresiye offf😂😂😂😂
Tüüü Allah seni ne etmeye. D
Aklıma kötü şeyler geldi bak şimdi
deme deme öyle :D
😂
Bize gelmez böyle bir dünya direk ölelim 😂
Bugün çok yoğunum cevabına çok kasmadan bir soru sordum :D Gerçekten zor soruymuş :D
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Puahahaha umarım su yazını okuduktan sonra benim aklıma gelen şeyler de değildir :D
Kötü şeyler olurdu zorla öldürme kaba küvet çalma olurdu
😶😶
@mdekmrc Tam da galiba benim içim pis adam ne güzel örneklemiş diyorken @befoderler in pis pis gülümsemesi :D
Kötü anlayışımız farklı nabalım
Kötü tabi biri gelecek zorla elindeki mali alacak gsp edecek ya da öldürecek çalacak yani
Bedavaya isteyen istediğini alırdı alış olurdu veriş olmazdı
Harami usulü olurdu. Güçlü olan alır mantığı
Hmm çok güzel soru baya değişik olurdu
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor millet birbirini operdi😂😂
Çok güzel soru 👍✨
Karmaşa olurdu
keşke para diye bisey olmasa
Güzel olurdu gadası
Olmazdı herhalde
Hediyelesme
Tek taraflı degiş tokuş
Hehe ondan