lidyalılar parayı bulmasaydı nasıl bir hayatımız olurdu?
Cevabın nedir?
Şu amaerika batrsa dünyada kapitalizimde onla birlikte batacak. Bastıkları kagıdın(dolar oluyor) altın karşılıgı yok. kimde ne kadar dolar varsa onlarda o kadar batacak. Aslında bugün parayı kaldırabilecek teknolojik sevyeyi yakaladık. kısmen kredi kartlarıylada kaldırdık. ama tamamen kalkması için tek kart uygulmasına geçilmeli. tek banka devlet olmalı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1- İnsanlar bir kağıt parçası için kullanılmazdı,öldürülmezdi.
2-Aşk, gerçekten varolurdu ve yaşanırdı.
3-Gerçek arkadaşlıklar kurulabilirdi
4- ve benim için en önemli olanı; daha kaliteli müzik dinleyebilirdik...10 Yorumla
Diğer konusunda 583 cevap paylaştı. DAHA İYİ OLURDU SANKİ PARA İÇİN TOPLU ÖLÜM VE SAVAŞLAR OLMAZDI
10 Yorumla
- +1 yıl
bu sefer başka yolla öderdin ve bunu istemezdin bence:/
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Hayat olmazdı ki güçlü güçsüzü yenerdi adamlar ne yiyecek mesela sen yaşamak için birşeyler yetiştirirsin kimsede para yok disiplin olursa takas yapıla bilir ama uyanıklar olursa hani o zman kötü olurdu işte
10 Yorumla Onlar bulmasa bakası bulurdu bir şekilde hayatımıza girerdi. Alışverişi hızlandıracak önlemler buluşlar devreye girerdi bir şekilde. Para ile ödemeyeceksen üretim yapman lazım ki bir şeyle karşılığını öde.
10 YorumlaTakas usülü yaşardık, taş devri bugünlere dek etkinliğini korurdu.
cut.20 Yorumlalidyalıların yıllar önce bulduğu parayı ben halen bulabilmiş değilim :))
10 Yorumla- +1 yıl
Sanıyorum çok kötü olurdu. Kim o zaman bir mühendis çalıştırmak istesin ki. Aç kalırdım aç...
10 Yorumla on numeroooo onn ozaman belkıde kotu olan hıcbıse olmazdı heralde her mal kalıtelı olurdu nasıl olsa bedava :D
10 Yorumla- +1 yıl
onun yerine başka şey çıkardı. illaki bir şeylerin değeri sürekli ölçülür durur
10 Yorumla - +1 yıl
sürekli değiş tokuş değiş tokuş çok sıkıntı olurdu.
10 Yorumla - +1 yıl
Lidyalılar Parayı Bulmasaydı Şu an Sen Orada Ben Burada Yani Biz Olurmuyduk
10 Yorumla takas olurdu o da çok fena olurdu
10 Yorumla- +1 yıl
barter ticareti olurdu...
10 Yorumla - +1 yıl
daha gerçek olurdu hersey
10 Yorumla - +1 yıl
karıyla alış veriş yapılırdı .
10 Yorumla yine aynı olurdu
10 Yorumla- +1 yıl
Sen hala köle olarak satılıyor olacaktın..
02 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl yöneticisin ya ? Böyle tipler mi yönetiyor bu siteyi ? tepkiye bak. Seviyene düşmeyeceğim looser.
ben gene fakir
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
iyi olurdu
10 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar