Herkese günaydın,
Banka soymuş olsaydım, parayı saklamak yerine bu parayı benim için legal hale getirecek diplomatlar ile anlaşırdım sanırım :D Ya siz?

Herkese günaydın,
Banka soymuş olsaydım, parayı saklamak yerine bu parayı benim için legal hale getirecek diplomatlar ile anlaşırdım sanırım :D Ya siz?

İsviçre bankalarında bir hesap açtırırım. Çok çok çok uzaktan bir tanığı kafalarım. Onun adına hesap açtırırım. Ama şifre mifre her şey bende. Onun hesabına kısmı kısmı parayı yatırırım. Oradan da kısmı kısmı kendi hesabıma aktarırım. İsviçre hesaplarına el konulamaz...
Yasalar çerçevesinde kalmak her zaman en doğru seçimdir, bu yüzden böyle bir durum hakkında düşünmek yerine, etik ve yasal yollarla başarıyı hedeflemek daha önemlidir.
Cevap
20Cevap
Tamam patron benım yanıma ekıpım ıcın bu şahısları alıyorum @r_engarenkyollar @nordun_gadasi 😂
Evet kesin yakalanırım 🤣
@NaLaaaanYaGmuR Yakalanacağımızdan zerre şüphem yok 😂 oyuzden parayı nereye saklayalım diye bir derdimiz asla olmaz 😂 hemen paçayı ele veririz 😂😂
Parayı hemen gayrimenkul ile ya da hayır işleri adı altında ezeriz 😅
@nordun_gadasi altın alıp gerı paraya donderırız
@r_engarenkyollar ya niye öyle diyorsun canısı ya o kadar film izliyoruz hallederiz Türkiye'de para aklamak kolay hayır işleri adı altında parayı gayrimenkule çeviririz 😅
@NaLaaaanYaGmuR bı ihtimal yapabiliriz
@nordun_gadasi aynen doğru dedı para saklamak kolay
@r_engarenkyollar sen bızım yerımıze hapıste yatarsın sonra senin payını verırırız 😜
Size güveniyorum 👍 😂 Olur olur yatarım sıkıntı yok hallederiz 😂 siz bana çamaşır sigara filan taşıyın gerisi sizde
@r_engarenkyollar ayıpsın ya seni orada bırakır mıyız hiç hemen en kısa zamanda kaçış planı ayarlarız
@nordun_gadasi soru sahıbını ıcerı atalım o bızı soyguna tetıkledı
@nordun_gadasi canımcığım 🥰 bsk şimdi doğru söylüyorsun öyle aksiyonlu filmler çok izledik ben kafama siyah kilotlu çorap geçirip eller yukarı donlar aşağı diye bağırırım 🤣🤣 sizde arka kapıdan dalarsınız
@r_engarenkyollar 😅😂😂😂tamam
@r_engarenkyollar bak bu olar 😅
Ya benim bu konuda bilgim sıfır. Alır odama saklarım en fazla
Türkiye'de bankalarda para yok ki. 50 bin TL üzeri para çekmek istediğinde sana ödeme yapamıyor çoğu banka
soygun yapsam parayı bankanın yakınındaki fırının deposuna saklardım
Resmen deşifre olmadıysam evde saklarım. Sonra parayı aklar keyfime bakarım
Bankaya yatırırım malum reis ve bakanımız faizleri uçuruyor:)
Gözüm mağazalardaki elbiselere takılı kalır giderim hmn alışverişe bitiverir 😂
Saklayamadan yakalanırım kesin 😀
@siirden-bikmis-sair haha 😂 hayret hiçte öyle durmuyorsun sanki daha önce 10 banka soymus rahatlığı var üzerinde 🤣🤣
@r_engarenkyollar ben korkarım öyle şeylerden sen gir soy ben gözetlemeci olurum dışarda buluşuruz paraları kırışırız 😂
Yemin ederim zeki adamsın kafan pırıl pırıl 😂
pavyonda yerdim haram para asdfasdf
Yine soydugum bankaya döviz olarak yatirirdim
Kaçıp kurtulabilsem bitcoine yatirirdim
Niye soygun yapayım hırsız mıyım
Bankaya faize yatırırım 😂
Altın alırım parça parça
Güzellik salonu açarım😀
Ortalık durulduktan sonra aklarım
Bankaya faize yatırırım
Muhtemelen Bizim köyde saklardım
Siyasi kişiler üstünden kara para aklarım