Evet sor gayet açık ve net pek ekstrası olmayan araba almaya motor almaya her kıza gitmeyen bir bekar adamım kaç senelik masrafı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben hemen harcardım
O zaman bir köşede milletten ekmek dilenirsin güvencen yoksa
Şarapçı amcalar gibi olursun
İyi kazanıyorum zaten elime ne geçse yerim
1 milyonu öyle kolay kazanamazsın ama ben diyeyim 10 sene sen de 15 sene yasa dışı işler yapıyorsan ayrı
Asgari ücretle çalışıyorsan doğru biriktirmek zor ama yurtdışındayım kendi işim, öyle paraya pek bakmıyorum yarın bir gün ölüp gideceksek zamanında harcamak gerek diye düşünüyorum.
Şu anda hesabımda 1 milyon para var ama ben dokunmaya bile kıyamıyorum o kadar para içinde makarna yiyiyorum
2 sene Max 3 yıl
1 milyon artık bı araba parası o da sıfır ama markası güzel olmayan hiç bir şey yani
Durum o kadar vahim mi yani…Çok değil 3-4 sene evvel milletin ağzında YouTube’ların falan 1 milyonunuz olsa napardınız sorusu mevcuttu kimisi Dünyayı dolaşırım kimisi bir ömür faiziyle geçinirim gibi cevaplar alırlardı
3 4 yıl önce de bir milyon 5 milyon gibiydi yine dünyayı dolaşamazsın ve 17 yıl yasayamazsin
Öyle derlerdi ama sana katılmıyorum yani sadece internet elektrik ve doğal gaz ödeyerek ve normal beslenerek 5 milyonla da yaşanır be ya…Kaç milyonla yaşanacak sanki askeri ücretli 17 sene de fazlasını mı alıyor o kadar sene de Allahaşkına…
1 değil ama 5 milyon bence çok güsel ğara
Asgarî ücretli ölmüş zaten. 1 ev parası 5 milyon TL. Bence asla yaşanmaz 5 milyonla kiralar 20 bin 80m2 kutu gibi evler onlar da. Gıda için et süt yumurta vs. tuketmen lazım memurlar 8 yılda 5 milyon kazanıyor. Sen 17 yıl yaşamak diyorsun
Bir an için kendimi kral ilan etmiştim yıktın hayellerimi…Aslında ben normalde tesbih yapıp satarak ayda 15 bin ancak kazanıyor geçimim zar zor sağlıyordum…Şimdi bu paradan sonra tezgah açma isteğim bile yok paranın verdiği bir durum sanırım…Allah’a şükür başımı sokacak damım var eskiden oda yoktu bir şekilde aldık…Bizim sorunsuz tek tarlamız satıldı ve payıma 1 milyon gibi bir rakam düştü…Sorunlu tarlalar vae sorunu gideremiyoruz hepsi satılsa sanırım 3-4 milyonum olur…O zaman beredeyse garanti gibi olur heralde…
4 milyon da 8 yıl için yeterli kalan 9 yıl ne olacak?
maalesef başka bir kısmet gözükmüyor ortak tapu sorunu var ama şöyle bir 10 milyon olsa tamammış demek ki…
2 sene
Ne kadar az 1 milyondan bahsediyorum ulan her gece pavyona mı gideceksin harcamak için
Her gece pavyona gidersen 2 ayda biter. Sadece 2 senelik kiraya 400 bin gider
Ne iki ayı sen kafayı mı yedin 1 milyondan bahsediyoruz kirada oturmuyorum ayrıca eskiden oturuyordum
Bana 5 sene Yeter.