Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu dönem için ayda 50 bin iyi maaş ama içimde birikmişler var demeden edemeyeceğim: Devlet memurlarının maaşlarını öyle bir düşürdüler ki eskiden memurlar krallar gibi yaşardı şimdi ilkokul mezunu işçiler bile memurlardan yüksek maaş alıyor havasını da atıyor nispetini yapıyorlar twitterda facebookta... Adliyede çalışan çaycı adliyedeki memurdan yüksek maaş alıyor... Hastanede çalışan temizlikçi hastanedeki memurdan daha yüksek maaş alıyor... Mimar mühendis avukat bile devlette çalışırken o kadar maaş almıyor. Demem o ki vasıfsız insanları zengin ediyor bu devlet. Biz de mi okumayalım da vasıfsız olalım bunu mu istiyorlar acaba?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNET CEVAP :1m doların varsa her yerde zenginsindir.
50 bin TL doları 20 den hesaplarsak 2500 dolar eder. Abd için normal sayılırsın. Türkiye için ortalama sayılırsın.
Zengin diyebilmemiz için lüks araçlara binmen gerekiyor. Onlar da 2m TL dersek bir de ev ekleyelim 4m TL 6M TL eder. 3 yılda bu parayı kazanırsan yılda=> 2m ayda => 180 bin kazanmalısın.
00 Yorumla
+1 yıl23.000 alıyorum. Zengin miyim bilmiyorum. En boş ve kötü bir 0 km araç 600.000 Tl den başlıyorsa zengin olduğumu düşünmüyorum. Alım gücü berbat. %52 ahırda yaşamaya alışkın olduğu için yaşadığını zannediyor. Ülkeyi bu hale getiren herkesin çoluğundan çocuğundan çıkar umarım
00 Yorumla
100k ve üzeri.
Çünkü kira mira derken kenara atabileceğin para çok azalıyor. Dolayısıyla bir kişinin gider ve maliyetleri sonrasında ne kadar parası kalıyorsa, o kadar zengindir. Bence tabi.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yıl4 kişilik ailenin hane geliri 100.000 TL ise Türkiye şartlarında ancak orta sınıf sayılır. Zengin olmanın tanımı ise şudur: Mevcut varlığının ve birikiminin tamamını nakite çevirip bankaya koyduğunda şimdiki yaşam standardını çalışmadan sürdürebilen insan zengindir. Yani Ali Koç zenginliği ile banka şube müdürünün zenginliği aynı şey değil. Maaşlı çalışan insan, banka yönetim kurulu üyesi bile olsa, aylık geliri 200.000 TL ise zengin sayılmaz. 2 milyon liralık bir arabayı veya 6 milyon liralık konutu kredi kullanmadan alabilecek kişi zengin sayılabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir güncelleme ile soru detayını "ayda 50.000 TL bekar erkeğin zengin sayılması için yeterli mi" olarak değiştir. Herkes yanlış anlamış, 50.000 TL geçinmesine yeterli diye cevaplar var.
+1 yılBenim de benzer bir maaşım var, ancak kendimi zengin olarak görmüyorum, sadece maaşım iyi o kadar... Yoksa hiç düşünmeden ev-araba alacak durumda değilim, ya da en basitinden hayat standartlarımı korumak için çalışmak zorundayım.
Kısacası ben de para karşılığında emek satıyorum; peki zenginlik nedir? Bence zenginlik para karşılığında emek satmak zorunda olmayıp; paranın senin için para kazanmasını sağlayabilmektir...
40 YorumlaZengin bir insan büyük bir şehirde, kaliteli bir muhitte güzel bir evde oturabilmeli, kiralayabilmeli ya da satınalabilmeli, kredi çekmeden.
Mesela İstanbul / Kadıköy / Moda'da lüks bir evin kirası bile 50bin TL'den fazla.
Yani 50 TL'ye ortalama bir muhitte, ortalama bir evde yaşan sürdürülebilir, geçinilir, ama zenginliğin yakınından bile geçmez.20 Yorumla50 Bin tl alan zengin olmaz :) Durumu orta seviye olur. Yoksulukk sınıır zaten 31 bin civaıydı sanırım.. 50 BİN TL para seni orta gelirli birey yapar. Zenginlik başka bir seviye. Senin ruhun fakir kalmış.
39 Yorumla- +1 yıl
Boş yapmışsın
- +1 yıl
@UniversalSoldier Arkadaş doğruları konuşmuş
- +1 yıl
@aynasızanonim58 Soruyu başta yanlış sormuş zaten. ( Zengin kelimes, ini kaldırarak sormalıydı ). 50 bin tl ile geçim olur mu yeterlimi şeklinde . Olur tüm ihtiyaçlar karşılanır. derdik eğerki böyle sorsaydı tam olarak o şekilde sormadığı için çok yönlü cevap ortaya çıktı. Soru başlığı yanlış kendisinin hatalı olduğunun farkında olmadığı için soka kağzıyla gelip bana boş yapma diyen kişi aynaya bakmaya ihiyacı duymuyor. İşin trajikomik tarafıda bu
- +1 yıl
Çok mu düşündün bunu yazmak için
- +1 yıl
ZankK haklı olabilirsin ama biraz gereksiz ve fazla öfkelisin. Bence bu yüzden insanlar sana karşı gelmiş. Yoksa yazdıklarına ben de katılıyorum. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün sen.
- +1 yıl
Zaten ruhun fakir kalmış lafına irite oldum. Adam düzgünce detaya fazla girmeden soru sormuş. Açlık sınırı vs. eyvallah adamın ruhu fakir kaldı iyi mi? Normal soru? Zaten günümüzde ülkede 10 kişiden 9u asgari ücretli zaten, 50 bin çoğu kesime göre daha iyi
- +1 yıl
@UniversalSoldier . Soruyu düzgünce sormuş olsaydı bizde gelip ona göre cevap verirdik Yorumlardada yorumlardada zaten başlığın yanlış olduğunu ifade eden üyeler var görmek isteyen görür Konuyu saçma yanlış başlık altında açmış olduğu için bir çok kişi bu açıdan dem vurmuş. 50 bin tl gelir ile zenginlik olur mu şekliinde burada konu açarsa konu farklı yerlere taşınır uzar. Kişi kendini ifade edememesi onun yetersizliği. Konu başlığını en başta güncellemesi gerekiyordu.
başlık şu olmalıydı 50 bin TL gelir ile geçim sağlanırmı diye. Ama bu zenginlik kelimesinide araya koymuş. haliyle soru başka boyut kazanmış. oldu. - +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılAklı olan bu ülkede delirir sen topla git bu ülke birini daha kaybettin burada mutlu olmak zor her şey var taciz hırsızlık cinayet fuhuş... Gibi gibi kaç ben üni son sınıftan sonra direkt gidicem ailem ne derse desin burada kalamam bu bataklık beni boğar icinde
17 Yorumla- +1 yıl
Bölümün ne
Cevap sahibi+1 yılTıp
Cevap sahibi+1 yılBeyin cerrahı sonrası gidiş
- +1 yıl
Hayır gitme cerrahsın birde Atamın binbir zorlukla kurduğu ülkeyi terk etme
Cevap sahibi+1 yılBak eğer ki ülke bataklığa battiysa çırpınmak daha fazla gomulmeye neden olur tek çıkış yolu bir dala tutunmak
- +1 yıl
Hayır biz değiştireceğiz tekrardan bu ülkeyi insanlarımıza eğitim ve genel kültür vereceğiz doğudaki en ücra köye bile ulaşacağız ama bunlar ülkeden kaçarak olmaz gitmeyin ben yurt dışına turist olarak çok çıktım çok güzel bizden 50 yıl one geçmişler insana kendi vatandaşlarına değer var gurtbetçilerin hepsi yalan söylüyor aynı diye ama bizde burayı oralar gibi yapacağız
Cevap sahibi+1 yılİstemek yeterli değil daha düşündüğün şeyi söyleme özgürlüğün bile yok yargılama fikir özgürlüğü yok ben ne diyeyim iki kelimeyle yıllarımı çöpe mi atayım en azından orada kazandıklarımla Türkiye'nin bazı bölgelerine yardım edebilirim doğuda okuyamayan keşfedilmemiş bınlerce insan gördüm ben bu insanların bu halde olduğunu görmemek için gidicem burada çalışsamda kendime aileme yeter ama orada birçok insana yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yıl50 bin zengin. Ama 15 bin üstü kazanıyosa yeterli. Karşındaki kız fakirse zaten 15 bine tamam der. Zengin bir kız ise 15 bilemedin 20 bin tlye tamam der. Yani ister zengin ister fakir olsun orta düzey gelire sahip olması yeterlidir yeterli olmalıdır. Daha fazlasını isteyen ya kendini üstün görüyordur (zengin kız) ya da paragözdür (fakir kız).
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3 sorum olcak sana.
1. Sen misin o bekar erkek, bu maaşı kazanan?
2. Bir kız sence ne kadar kazanmalı zengin bir erkekle evlenebilmesi için?
Son soruyu cevaplarına göre sormayabilirim.- +1 yıl
helal olsun
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏
- +1 yıl
50 binmi sen iyice alçaltmışsın çıtayı...
Cevap sahibi+1 yılTürkiye şartlarını bilmiyosan tamam ama çıta burada böyle
Cevap sahibi+1 yılTürkiyede kazanmanın sınırı belli. Çıta bu şekliyle normal. Halka ininiz.
Cevap sahibi+1 yıl2 soruma cevap alamadım
- +1 yıl
Sen gold digger bir kızsın. Ve Çok kötüsün.
Cevap sahibi+1 yılZengn bi kızım. Gol digger olablir miyim sence? Olsam da hakkımdır 😂😉
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarımdan gold digger nerden çıkarıyosun anlamadım. 15 bin tl ye okey demenin nesi gold digger?
Cevap sahibi+1 yıl@dragon 50 bin değil 15 bin alt sınır dedim..
Cevap sahibi+1 yılTürkçe yazıyorum anlamıyosunuz 😂😂😂 sizle 50 bile kazansanız olmaz 😄🙏
Cevap sahibi+1 yılNeyse artık bi anlamı kalmadı nasıl olsa zengin bi koz olduğumu söylemek zorunda bırktınız. Artık 3. Soruyu sormamam için bi neden kalmadı.
3. Bir kızın zengin sayılabilmesi için alt sınır sence kaç olmalı soruyu soran arkadaşım?- +1 yıl
bunları ciddiye alma sen çok değerli bir kadınsın diğerleri gibi para kölesi değilsin. yorumun da gayet güzeldi
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim iyi ki burada siz vardınız hakkaniyetiniz için sağolun 🙏 @MehmetAliAltun
+1 yılBu devirde minimum 80 bence 50 bin tl 1 senede 600 bin yapıyo o parayla clio alırsın anca
Be yemeden içmeden biriktircen 1 senede clio alacan 0 model
Tabi clio kötü bi araba değil ama zengin arabasıda değil be baba00 Yorumla
+1 yılKredilerini ödeyebilsin, ev kirası, elektrik, su, doğalgaz, aidatı halletsin. Arabasına benzin alsın, gece hayatını da yaşayabiliyorsa zengindir… 50 veya 100K diyerek abartmayalım. Gerçekçi olalım Türkiye'den bahsediyoruz.
010 Yorumla- +1 yıl
50.000 çok para değilki
- +1 yıl
İşte bu ülkede namusunla çalışıyorsan torpille biryerlere gelmediysen özel sektörde çalışan biriysen küçük şehirlerde çok… İstanbul İzmir Ankara gibi yerlerde maaşlar ne durumdadır bilmediğim için yorum yapamıyorum.
- +1 yıl
Ayda 50 bin kazanan kaç kişi var çevrende? Benim yok mesela.
- +1 yıl
Asgari ücret 8.500 zaten 6 katı yapıyor yaklaşık
- +1 yıl
Var babam 😂
- +1 yıl
Tamam işte bende onu soruyorum. Mühendis olsan doktor olsan ya da üst düzey yönetici… Bizim buralarda o parayı kazanamazsın Denizliden bahsediyorum
- +1 yıl
Baban kazanıyor. Başka kaç kişi? Holding patronlarını şirket sahiplerini saymazsan elini sallayan bu paraları görmüyor 1 ayda cebinde.
- +1 yıl
Doğrudur babam normal 30 milyar maaş 4-5 milyarda mesaiden 20 milyarda emekli maaşı aylık 55-60 mşlyar civarı emekli maaşı ile saha şefi lojistik sorumlusu oda 27-28 senelik emekle şu an bu maaşta
- +1 yıl
Ama soruda bekar bir erkek diyor. Ayda o kadar para kazansam evlenmezdim galiba 😀 sorunun belirli bir yaş aralığı var yani.
- +1 yıl
Ticaret yapıp kat katını kazananlar var
+1 yılBekarım, kendi işimi yapıyorum. Aylık minimum 50, maksimum 80 e kadar kazanabiliyorum. Ne kadar kazanırsan, o kadar harcıyorsun ve bekarlık büyük problem bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun merak ettim
- +1 yıl
Emlak, otomobil ve lojistik?
+1 yılİnsani niteliklerini ve hayat kaliteni arttırmak için kullanmıyorsan 90 bin de kazansan boştur.
Konum / barınma / kişi sayısı / harcama dağılımı / ihtiyaçların türü gibi birçok etken varken "en ortalama rakamlarla" bu meblağ 3 kişilik bir aile için günümüz şartlarında 30 binden birazcık fazladır.01 Yorumla- +1 yıl
Bekarsan en az 15 bin gider.
+1 yılYatırımı yoksa ve yatırım yapmıyorsa 50k da olsa bir şüphe uyandırır
Küçümsemek için demiyorum
Aylık 50k kazanıp 50k harciyorsan yine fakirsin demek istiyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılBekar bir erkeğin değil herhangi birinin eşininde çalışmasına gerek kalmadan iki çocukla, rahat bir geçim sağlayabilmesi için gerekli miktar, minimum 35-40.000₺
03 Yorumla- +1 yıl
4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 32.000 TL. 35.000 TL ile rahat geçim olmaz yani.
- +1 yıl
@Banker_Bilo tamam 50 olsun kardeşim
- +1 yıl
@Banker_Bilo sen bir de bekar erkek için sormuşsun. Kafanda yap hesabı
Ayda en az 200 bin ve üzeri kazanması lazm aşağısı kurtarmaz
314 Yorumla- +1 yıl
Seninkini kurtarmak bekarı krallar gibi yaşatır.
- +1 yıl
Bı de bana cevap versen Seyda be
- +1 yıl
Ben zengin kardeş o yüzden cevap veriyor boş ver
- +1 yıl
Kardeşim ben çok zenginim ama para karın doyuruyor çok zevk veriyor
+1 yılAdam gibi adam mert sözünün eri olmadıktan sonra milyon doları olsa ne olur
21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun 👏👏
Bekâr bir erkek için yeterli tabikide yorumdakiler neyin kafasını yaşıyor
22 Yorumla- +1 yıl
Onlar milyon dolar kazanıyor ondan sanrım bu kafalar
- +1 yıl
Soru, "zengin sayılır mı?" diye sorulmuş, detayı da sanırım "ayda 50.000 TL zengin sayılması için yeterli mi" anlamında, "geçinmesi için yeterli mi" anlamında değil. O yüzden de zengin sayılamayacağını yazdık.
Benim 95-100 bin tl maaşlı arkadaşlarım var türkiyede, her ay birimiz diğerine 500 dolar atıyoruz para biriktirmek için haha
00 Yorumla
+1 yıl34 bin yoksulluk sınırı... 50 bin biraz az göründü gözüme.. bir de zenginlik ölçüsü de değişken bana göre. kime göre neye göre zengin...
00 Yorumla
+1 yılŞu an ben 50 binin üzerinde kazansam da, kendimi zengin birisi olarak görmüyorum. Normal standartta bir hayat işte.
00 Yorumlazengin kavramı ucu açık kendi işi riskli ama arkadaşım 5 trilyon kazanıyordu. ihale mafyası yüzünden baya zorda.
00 Yorumla
+1 yılIslamiyete gore 80.2 gr altina ya da degerinde para koyun deve arabaya 1 yildan fazla zamandir sahip olma zenginlik olcutu
00 YorumlaBu soruya cevap yazan kadınlar ayda kaç para kazanıyor acaba çok merak ediyorum ya da ne iş yapıyor? Zenginlik tanımları bile fakir!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaaşlı çalışana zengin denmez. Hele 2 bin dolar kazanan birine hiç denilmez. Zengin dediğin kişi yılda 2-3 milyon dolardan fazla kazanır.
35 Yorumla- +1 yıl
Oda Türkiye’de zor 😅
- +1 yıl
Türkiye’yle alakası yok yabancı ülkede de yılda 40-50 bin dolar kazanıyor orta kesim ve asgari ücretliler
- +1 yıl
Ayda 2 bin dolar kazanan kişi gayet de zengindir Türkiye'de
Cevap sahibi+1 yıl@sporcuqenc sana göre, mid level yazılımcıyım yaklaşık ayda 2 bin dolar kazanıyorum. ne ev alabiliyorum ne de araba. orta sınıf bile sayılmaz.
- +1 yıl
Sen de fazla kudurmuşsun
50 binin 2 katını babam kazanıyo zaten en az 150 bin bence
13 Yorumla- +1 yıl
Baban ne iş yapiyorki
- +1 yıl
Oo patron damadı olacam yani 😂😂
+1 yılZengin denmez ama durumu iyi denilebilir. Zenginlik kriterleri çok başka.
10 Yorumla50 bin dedigin 2500 $ yapar yoksuluk siniri üstü hepsi o
10 Yorumlaşimdiki erkekler çalışmayı sevmiyor iki bitkoin alıyım de altıma araba alayım günü geçeyim diyor yani o kafadalar evlenip yuva kurayım iyi bi işim olsun düşüncesi yok
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun ama bitkion kazandırıcı mu halen
Para & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Yılda 600 bin seni zengin yapmaz durumu iyidir ama zenginlik başka bir şey
00 YorumlaAçlık sınırı 32500 tl zenginlik çıtanı değerlendir bence...
00 Yorumla
+1 yıl50k yeterlidir ama çok zengin diyemezsin buna sadece hali vakti yerinde dersin.
01 Yorumla- +1 yıl
Oda yeter bana ve eşime her akşam istediği yere çıkarabildiğim sürece 50 60 100 yeter
yoksulluk sınırı 30 falan, ordan dem biç işte, 50 ye orta hale giriyon anca
00 YorumlaGayet iyi bir kazanç. Başkasına muhtaç olmadığın sürece 10 bin bile zenginliktir.
00 YorumlaAnadolu için ufak iller için yeterli
Büyük şehirler için değil00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAylık kazancım ne hesabı yapıyorsa zengin değildir zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek 50 bin kazanmalı…
online ufak işler bile yapsa yabancı dil ile …
o da kazanılır zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka tanidigim milyon kazaniyor yine zenginim diyemiyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevresine kiyasla iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvin araban varsa 50 bin yeterli rahat yasam icin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyda 50-60k civarı kazanıyorum, zengin değilim.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne iş abi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl100 bin orta hal kalır Türkiye açlık sınırı altında olduğundan ötürü
10 Yorumla50 bin iyi para ama zengin olmaya yetermi onu bilmem
00 Yorumla
+1 yılzaman satın alabiliyorsan zenginsin, paranın önemi yok. "çok" parası olan bizler? ne kadarını harcayabiliyoruz? maddi tatmin değeri çoğu insan için çok düşük bir miktar gerçekten.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl300 bin ve üzeri zengin sayılabilir. Aşağısı orta hal.
011 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyenin hesabında 10 tl bile bulunmaması peki
Cevap sahibi+1 yılTL den bahsediyoruz 15 bin dolar mı ne yapıyor 300 bin TL
Ve ben Almanyada yasiyorum. Türkiye sartlarina gore o miktar zengin sayilir asagisi orta halli. Senin zengin kavramin nasil bilmiyorum ama rahatca tatil yapamiyosan luks giyinemiyosan orta hallisin. Ve evet hesabimda 10 tl yok. TL ile işim yok 😅- +1 yıl
Hemen gurbetçi ayağına girmeler
- +1 yıl
Kesin uğraşmazsın Aynn
Cevap sahibi+1 yılCanim benim bi soru sormussun cevap veriyorum senin zenginlik algin normal, ideal yasamak olabilir ama bu zaten dunyanin her yerinde herkesin sahip olmasi gereken bir refah. Herkes gida barinma giyinme seyehat etme ihtiyacina normal sartlarda sahip olmali. Bu zenginlik degil. Sormussun fikrimi belirtmisim sana yalan soylemeye ihtiyacim yok. Cunku kazanacagim kaybedecegim bir sey yok 😅
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda 50 bin tl demisler bu da 2000 civarinda euro yapiyor bu almanyada asgari ucret misal
Sen bilirsin senin zenginlik algina bu imkanlar uygun gelebilir bu senin fikrin olur hayir soru sorup neden kuruluyosunuz onu anlamadim 🙃- +1 yıl
Hemen adamı kötülemişsiniz nasıl iş
- +1 yıl
Turkiyede 10 kişiden 9u asgari ücretli zaten
- +1 yıl
Bu adamı ezmek ne
Cevap sahibi+1 yılAdami mi kotulemisim? Adam hakkinda bir yorum girmemisim bile zengin sayilmak icin "sizce" demis ben de fikrimi belirmisim ne alaka. Anlasildi sen komplekslerde boguluyosun ugrasamam.
- +1 yıl
Hadiii
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu soran kişi aylık asgari ücret kazanıyor mu acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeterli değil orta gelirli olabilir ama zenginlik ayda birkaç yüzbinden başlar
00 Yorumla
+1 yılGerçekten de ayda 50 bin 100 kazananlarınız ne iş yapıyor çok merak ediyorum bir öğretmen bir polis o kadar almıyor ama maşallah siz gemileri karadan yürütebiliyorsunuz
04 Yorumla- +1 yıl
Özel sektör, sebets piyasa.
- +1 yıl
Özel piyasa da ne iş?
- +1 yıl
İşten ziyade o işi nasıl yaptığınla alakalı bir durum ne kadar getirisi olacağı çünkü X bir işi herkes yapar piyasada ama Ahmet sadece geçinebilirken Mehmet milyonlar ile oynar...
- +1 yıl
Günümüzde herkes milyoner milyoner olmayan yok enflasyon var
+1 yılSiz kafayimi yediniz kardesim. evlilik bekarlik parayla olacak seyler degil bu mesele gonul meselesi. Aylik asgari ucret yeterli bence idare edebilmek icin
00 Yorumla
+1 yıl100 bence en az. Ben annemle yasiyorum avukat bir tane de kiz kardesim var annem 35 40 k kazanıyor ve Orta ust gelir grubu oldugumuzu soyledi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl100 bin ve üzeri zengin demek için en az para
00 Yorumla
+1 yılAbi her ay ne yapacaksın 50 bin TL yi ordumu besliyorsun jdjenejw
20 Yorumla
+1 yıl50 bin bu günün şartlarına göre inanılmaz az bi
Ücret bence aylık yani zengin sayılmaz22 Yorumla- +1 yıl
Sence ne kadar olmalı?
- +1 yıl
Sana katılıyorum 👍🏻
Bunun rakamla ilgisi yok, yarını düşünmeden cebinde akrep olmadan yaşayabilen arabasına eşine rahatlığı konforu yaşatan kişi zengindir
00 Yorumlatütkiyede zaten yoksulluk sınırı 34000 tl onu baz alarak "Zengin" sayılabilmesi için bence aylık 340k tl falan kazanıyo olması lazım
00 Yorumla
+1 yılBuraya 100-150bin yazan kızların çoğu işsiz ya da nude resim video satıyordur.. hayaller hayatlar yani
00 YorumlaKanka Allah aşkına şu soruyu kaldır hep önüme çıkıp duruyor
00 Yorumla
+1 yıl50 bin lirayı vali almıyor.. Ama işte vali.. Karizma önemli aga..
00 Yorumla
+1 yılBir günlük gelirin 1 aylık giderini karşılıyorsa zengin sin
00 Yorumla
+1 yıl50 bin bile fazla 40 bin ideal ama eşinde çalışmıyorsa 50 bin olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgenler cevap vermiş sürekli
50.000 artık herkes kazanıyor. Ben tek kişi yaşıyorum evimde. Bana yetmiyor ne zengini 🫠19 Yorumla- +1 yıl
fakir kız tam benliksin 😂
Cevap sahibi+1 yıl😄👋 lezbiyenspordan selamlar
- +1 yıl
Abla 50 binle de geçinirsin ya borcun harcın yoksa
- +1 yıl
aaaa bende geyim zaten takılırız 😂😅🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Bilinmeyenbirşahıs kendi evine çıkıp İstanbul’da yaşamaya çalışınca biraz zor ablası
- +1 yıl
Heh işte büyük şehirde kiradaysa zor diye düşündüm sonra
- +1 yıl
Şimdi hak verdim ablasına
- +1 yıl
fakir edebiyatı yapmış, bak bu zengin bunu alın xd
Cevap sahibi+1 yıl@trilyonkeretrilyon hayatının sorumluluğunu tam anlamıyla alabildiğinde konuşalım
+1 yılEn az 250.000 TL 🤑
20 YorumlaYa knk ya 100 bin olur
10 Yorumla
+1 yılEvinin arabanin olmasi lazim
13 Yorumla- +1 yıl
Konumuz bu degil
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026