Var mı aileyi seçemedik bari kayınpederi seçelim diyen? :D

Var mı aileyi seçemedik bari kayınpederi seçelim diyen? :D

Hayır maddi durumu, güzel mesleği, sağlam çevresi olsun diye beklemedim hiç ben onu tanıdığımda daha mesleğine bile başlamamıştı zorlu sınavları vardı kazanıp kazanamayacağı bile belli değildi kısacası hiç birşeyi yoktu bir ceketi var onu da öyle sevdim 😍
Hayır değil. Eşimin ailesi tanınan bilinen insanlar, durumları da normalden bi tık iyi. İlk tanıştığımızdw herkes "ooo" falan dedi ama mevzu o değil. Hasta olsam iyileşene kadar ararlar, çay ıhlamur çorba yapar gönderirler, çalışıyorum ki kayınvalidem de çalışıyor bizi devamlı olarak yemeğe çağırırlar. Evlenirken hiçbir şey istemedim ama onlar elinden gelenin fazlasını yaptılar. Paradan puldan daha önemli şeyler bunlar
Teşekkür ederim.. mal mülkün çok da önemi yok, değer görmek yeterli
Cevap
7Cevap
Ben paraya bakmam insanlığa bakarım gadası
hayır değildir..
Ben zenginliğe değil de başka şeylere bakıyom. Paralı ama kıro olduğunu düşünsene. Kalp krizi sebebi. 🤣
Hak edenler eyvallah aslan diyo şu an duyuyom.
Parasal evlilikleri yapmayın nolur yaa mutluluk para değil para en büyük düşmandır evin içinde aslında niye goremiyorsunuz
Bence maddi durumları önemli ama ya kurumlara bağışlarlarsa 🤣
Bir yaşanmışlık mı var? :D
Var olmaz mı 🤣🤣
Gitti paralar ha :D
Beni ilgilendirmez.
Ama fakir olup benide yolmasınlar yaniii
Bana dokunmasınlar manasında evet
Şöyle malikanesi olan birisi olursa hemen alsın beni sjsjsjssj
Yok be. Benim anne babamı sevdi diye dolandırıcı ailesine rağmen evlendi, nasibini de aldı valla 😂
Baya hemde😂
Eşimin maddi durumu önemli olur benim icin banane ula kayinbabamdan
Fakiri sevdik olmadı, normali sevdik olmadı, sırada zengin varsa umarım bu defa olur
Eşimin maddi durumu onemlidir ailesinin değil. Kendi aileme bile muhtac olmayi sevmiyorumm
Hayır benim için kendi zenginliği önemli 😅
hayır beni ilgilendirmez
Deme.
Sırf zengin dıe biriyle evlenmem ama fasfakir biriyle de olmaz
ben madi gözetmediyim icin sevmem yeterli
Erkeğin maddi durumuyla ilgilenmiyorum
Ailesiyle evlenmiyorum ki
Yok ya önemli olan kociş ile olan ilişkim
Yok yok öyle slak değilim
Değil
Değil
var öyle cakallar 😀