Bence çok önemli. Maddi durumu çok iyi biriyle evlenirim ben. Aynı şekilde dinine bağlı biri olmalı. Sizce kocanızın maddi durumu önemli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılManevi olarak iyi olmalı, manken gibi güzel ama balık etli olmalı, dinine bağlı olmalı, iyi-lezzetli yemek ve titiz-temizlik bilmeli, sadakat-saygı-sevgisi olmalı, bana bağlı kalmalı, eli ayağı yüzü gözü kusursuz olmalı, benim yanımda taşınacağı için bana yakışmalı, düşünce tarzımız aynı olmalı, istek ve arzularımı yerine getirmeli, dimdik durmayı bilmeli, iyi bir anne olmalı, eğitimi düzgün olmalı, söz dinlemeyi bilmeli, oturaklı ve hanım olmalı, iyi bir anne olmalı, iyi bir eş olmalı, önceliği eş ve evlatları olmalı, hakkını yedirmemeyi bilmeli, savaşçı olmalı, benle iken çocuklaşabilmeli, sırdaş-yoldaş-dost-ahbap-arkadaş olmalı, bana isteklerini açabilmeli, kavga değil iletişim kurmalı, düzen-nizam-intizamlı olmalı, zor günde yanımda olmalı, her zaman ayakta olmayacağımızı bilmeli, maddi durum çökebilir diye hazırlıklı olmalı, ayağını yorganına göre uzatmalı, gözü parada olmamalı. Buda kadından beklentimizdir. Saydıklarımızın azı vardır henüz çoğunluğu dile getirilmemiştir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılSana cebinde 1 doları olan koca bulmak gerek ne de olsa Amerika vizesi de gelir her şey kolay olur.. Bırakın şu para işlerini ya Amerika’daki Amish kasabasındaki insanlar bile teknolojiye karşılar mesela araba kullanıyorlar anlamıyorum yani araba teknoloji değil mi? Herkes safsata inançlarla insanları kandırıyor. Müslümanlık bitti artık islama inanan insanlar görgüsüzleşince din elden gitti.
01 Yorumla- +1 yıl
Ananı da al git demeler bunun ispatıdır.
+1 yılTabiki önemli kadının benden ne eksiği varki zaten kendi standartlarımda bir eş olmalı.. Ben sporcuyum oda benzer bir meslekte kazancı yüksek bakımlı ve güzel olmalı 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılZengin kızlar öncelikli djendksm
02 Yorumla- +1 yıl
Zengin kızların önceliği yok mu
- +1 yıl
Gayet sadığım yia
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğim kadının maddi durumu önemli değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Nedenki?
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılKalbi güzel olsun para o kadar da önemli değil gadası
00 Yorumla Maddiyat yuva kurdugunda bi yere kadar cok onemli. Istedigini alabilmek eksik yasamamak icin... ama olmazsa olmazim degil... ondan once onun bana olan sevgisi, kisiligi, durust olmasi, aldatmamasi, caliskan olmasi ve cabalamasi gelir... bunlar maddiyattan cok cok daha onemli... zengin olupta baskalariyla aldattigi zaman cok mu mutlu olacam? Pirlanta kolyeler yedigi haltlari unutturabilecekmi? Hayir...
Birde bi kadin olarak butun kizlara soyluyorum... ekmeginizi elinize Alin calisin esinize bagimli olmayin... hic bir seyin garantisi yok... ayrildiginda saglam yere basmak onemlidir...
10 Yorumla
+1 yılBöyle ısmarlama gibi isteyince olmuyor zaten. İlk kriteriniz karekteri olsa daha mantıklı. Zengin olur iflas eder, fakir olur köşeyi döner. Bu işler belli olmaz.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil diyen sonra kocam bana şunu almıyor bunu almıyor diye ağlıyor
Kesinlikle maddiyat onemli
40 Yorumla Kalpi ve huyu güzel olsun karşı tarafın maddi durumu umurumda değil benim zaten corpam kayniyor
025 Yorumla- +1 yıl
Neden değill
- +1 yıl
Bence davul bile dengi dengine. Maddi durumları birbirine yakın erkek ve kadınlar evlenmeli
- +1 yıl
Tam tersi olsaydı karşı taraf senin için ne düşünürdü?
- +1 yıl
Kendi bağımlı kadınları mı seviyorsun
- +1 yıl
Yani maddi açıdan sana bağlı biri
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Hepsi alınır.
- +1 yıl
Düştüğünüzde sevdiğiniz fakir kişide gider daha zengin birini bulur
- +1 yıl
Öyle olsalar bile fakir birine para yedirmekten iyidir
- +1 yıl
Evet
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin tercihin öyleyse biz ne yapalım. Kendini kurtarmaya bakıyorsun demekki. Mesela senin de durumun iyi olsun, iyi bir işin olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Benim babamda zengin.
Maddi durumu çok iyi olsun diyorsun dinine bağlı birini istiyorsun. Kuran da maddi durumu çok iyi biriyle mi evlenin diyor?
Kendinle çelişiyorsun dini açıdan bilgi noksanlığın var..
02 Yorumla- +1 yıl
Yeni model türbanlı daha ne bekliyorsun ki dostum bunların hepsi aynı sen ne vaad ediyorsun desen fıs tipler armut piş ağzıma düş misali
- +1 yıl
Babam zengin. Bende zengin ve dindar biriyle evlenirim.
+1 yılSeninkiyle aynı kuzu benim içinde önemli benden çok gelecekteki çocuklarımın için çok çok önemli ve dinimizi bilen sayan Rabbimden utanan kuldan utanan hayırlısı inşallah.
00 Yorumla
+1 yılevet önemli güzellik bedava değil para olmazsa iyi ruj alamam kalitesizler kötü ve hemen siliniyor
31 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli değil. Nice insanlar var sıfırdan çalışıp birlikte her zorluğa göğüs geripte yüksek statülerde bulunan.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olurdu ama fazla zengin birisini istemezdim köle gibi görüyorlar benim sayemde böyle oldun böyle hayat yaşadın diyecek biriside olmasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinize bakmaktan acizseniz başka çareniz kalmıyor gibi zaten el mahkum durumu iyi birisine yaslanacaksınız.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Senin dinden kastın füzeleri öne çıkarmaksa afferin devam et..
08 Yorumla- +1 yıl
Tadilat nedeniyle kapalı amcasııı👍🏻😃🤣
- +1 yıl
Türk seri katil Cihan Karga sen misin?
- +1 yıl
Espri yapıyorum öyle biri yok zaten hayali tipleme
- +1 yıl
@linkerboy1991 Türk olduğum doğru da katil değilim.. Henüz
- +1 yıl
@linkerboy1991 Evet kanka o benim :))
- +1 yıl
Hipnotix’e dedim çünkü maskesini benzettim Love Hart karakteri de vardı hatta
- +1 yıl
@linkerboy1991 ok bende dedim geliyor yine bir iftira 😃
- +1 yıl
Çok ayıp
+1 yılKesinlikle önemli maddi durumu kötü işsiz güçsüz biriyle asla evlenmem Samanlık seyran olmuyor yani
00 Yorumla
+1 yılevet. önemli. kendiminki de önemli. tek önemli şey bu değil tabiki. ama öpücükle faturalar ödenmiyor.
00 YorumlaOldukça önemli. Sonuçta hayat şartları ortada.. Maddi durumu çok iyi olmalı diye de şart koşmuyorum ama geçinebilecek kadar maddi durumu iyi olmalı..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olsaydım çok önemli olurdu ama erkek olduğum için önemli değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Nedenki
- +1 yıl
Evi geçindirmek ve düşmanın kanını dökmek erkeğin görevidir. Biz Osmanlıyız.
Olursa karım olur onun da maddi durumu önemli değil beybude işlerle zamanını ziyan etmesin kafidir.
00 YorumlaBenimle aynı düzeyde kazansa yeterli fazlasına gerek yok
14 Yorumla- +1 yıl
ne düzeyde kazanıyosun
- +1 yıl
lan az önce 2500 liraya canın yanıyodu dkfkdkdk şaka bi yana nedir karşıdan beklentin rakamsal olarak?
+1 yılMaddiyat isteyen kadınlar gözümde o. rspudan farkı yok
11 Yorumla- +1 yıl
hele dinimle olan bağ hiçkimseyi ilgilendirmez, kadın gelecek ibadetime düzenime laf edecek, içimden geleni yaparım yapmam , senin kafayı hiç beğenmedim, iğrençç
+1 yılÇalışsın yeter asgeri ücretle vs de çalışabilir sıkıntı yok tembel olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle önemli. Kadın dediğin 50bin maaş almalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam olani bulduk da zengini kaldı gızzzzz hurişşşşşşşşşşş
40 YorumlaBence değil her insan [ çalıştığı müddetçe] hayatının bir döneminde mutlaka yükselir. Önemli olan karşınızda bulunan kişinin size değer verip sizi saymasıdır. Üstelik bunu birlikte başarabilmekte önemli bence.
20 Yorumla
+1 yılumarım profil fotondaki gibi dinine bağlı olmaz :(
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maddi durumu iyi olmalı zengin olsun demiyorum. Iyi olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılÇalışma ahlaki olması önemli, ne kadar kazandığı çokta önemli bir konu değil
00 Yorumla
+1 yılSeni gidi çılgın hınzır huriye. Dinine bağlı olsun ama pahalı ic çamaşırı alabilmek için param da olsun. Dinine bağlı olsun ama pahali arabasi ve evi olsun. Peki sen çılgın hınzır huriye sen ne iş yaparsın?
04 Yorumla- +1 yıl
Benim çalışmama gerek yok. Babam zengin.
- +1 yıl
HAHAHAHAHHSHSHDHHSHFJDNKSNG
- +1 yıl
Sen kesin Bahçeşehir’de yaşıyorsun ama Başakşehir kızı havalarındasın
- +1 yıl
Ne alaka? Tesettürlüyüm diye zengin olamaz mıyım? Açılmam mı gerek illa?
Maddi durumu iyi, dinine bağlı. Tamam da sana bağlanması önemli değil mi😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişki konusunda saf canım
Çok zengin
Evlenirsek çocuk istemeyen
Çirkin
Kısa boylu
Mümkünse doktor
Erkek arıyorum
Güzelim, fiziğim de güzel
Üniversite okuyorum00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Önemli tabi şirinler köyünde yasamadigimiza göre finansal güvence olacak karşılıklı
00 Yorumla
+1 yılHiç önemi yok, para ben de çok.
İnançsız ve güzel olması yeterli kriter.00 Yorumla
+1 yılSeninle evlenecek erkekte eşimin maddi durumu çok iyi biri diyebilecek mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen dindar değilsinki o zaman, para avcısı şeysin 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Babamda zengin.
Cevap sahibi+1 yılBaban zengin olsa para avıcıs olmazdın 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemeli foto koyup dinine bagli ve zengin adam istemek. e senin ne ozelligin var memen disinda
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben paraya maraya bakmam bunu kendisi de biliyor öyle biri değilim.
00 Yorumla
+1 yılben erkegim maddi durmum iyi. kadın için önemli ise bence bana mesaj atmaalı. degilsede başka özelliklerimde var zaten vss
01 Yorumla- +1 yıl
Kadının maddi durumu nasıl olmalı sence
Evlilikte tartışmaların çoğu maddiyat üzerine ve sen seviyorsun diye yoksul biri ile birlikte olamazsın ileride çocukların olacak. onlara neden bu acıyı çektiresiniz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZengin olsun demiyorum çalışsın yeter çokta şey değil
00 Yorumla
+1 yılHim benim gibi biri sanq ters gelir desene :)
02 Yorumla- +1 yıl
Nedenki
- +1 yıl
Ben biraz rahatimda ondan :)
+1 yılBence de kesinlikle önemli fakir kadını ben niye doyurayım en az benim kadar zengin olmalı bana muhtaç olmamalı
00 YorumlaEyerki cidden birbirlerini kalben seviyorlarsa maddi durumun bir önemi yok ama eyer maddi duruma bakıyorlarsa ona bişey diyemem
00 Yorumla
+1 yılMaddiyat derken evi geçindirsin kimseye muhtaç etmesin adam gibi yaşasın karısıda adam gibi sevsin. Huzur olsun evde
00 YorumlaSadece maddi durumu iyi olsa yeter. Dini bütün filan hikaye.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelik inanç ve inancı yaşayış, maddi durum bugün varsa yarın olmayabilir, bugün yoksa yarın olabilir, herkes rızkını yer rızkı kadar kazanır. Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin.
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AZABLAR hakikat bu kimse garantide değil.
Cevap sahibi+1 yıl@AZABLAR çok dalan boğulmaya hazırlansın
Cevap sahibi+1 yıl@AZABLAR ümidimiz var
Cevap sahibi+1 yıl@AZABLAR inşaAllah
+1 yılcilgin huriyecim cildirtma insanlari yuru
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılYağımızda kavrulacak kadar gücü olması yeterli
30 Yorumla
+1 yılYani iyi bir işi olsun birliktr çalışıp geçiniriz
11 Yorumla- +1 yıl
Ben çalışmam asla.
+1 yılOnemli
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi durumu önemli değil diyenlerin %80'i yalan söyleyenler geriye kalanlarsa evliliğin ne olduğunu bilmeyen ergenler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Parasız erkeği sadece annesi sever.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kendine maddi olarak yakın biriyle mi evlenirsin
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. karıdan para beklemiyorum
017 Yorumla- +1 yıl
Nedenn
- +1 yıl
Sonra
- +1 yıl
Neler yaparsın
- +1 yıl
Neler yaparsınn
- +1 yıl
Çok merak ettim
- +1 yıl
Evet öyleyizdir
- +1 yıl
Ne güzell
- +1 yıl
İlginç birisin.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYa tatmin eden bir maaşi olsun gerisi önemli değil
10 Yorumla
+1 yılasla hatta çalışmasına bile karşıyım
18 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kadınlar kendi ayaklarının üzerinde durabilir
- +1 yıl
@öylesinebiriiste43 Başlarım sizin ayağınıza erkek çalışsın yeter. Siz kocanıza hizmet etmemek için gidiyor başkasına hizmet ediyorsunuz. Gerçi ev kira ise tek maaşla mevcut şartlarda geçim de olmaz ama neyse konuşturma beni
- +1 yıl
Tamam sakin ol neden bukadar yukseldin
- +1 yıl
Benim paraya ihtiyacım yok zaten kocaya da dağ gibi babam var
- +1 yıl
@öylesinebiriiste43 Allah eksikliğini göstermesin. Nasıl yükselmeyeyim. Kadın için Para = Allah ( istisnalar varsa onları tenzih ederim aama ben görmedim)
- +1 yıl
Bu nasıl bir kıyaslama rızkını veren zaten Allah duymamış olıyım bu şirk biliyorsun dimi
- +1 yıl
Para benim için b*k ne kağıt parçası
- +1 yıl
@öylesinebiriiste43 onu ben biliyorum hamd olsun onu hemcinslerine söyle. Evliliği ya para için ya da seks için istiyorlar Yazıklar olsun
Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Balkonu da mutfağa katalım mı? Sfgfhgf
10 Yorumla
+1 yılTabiki de fakir kızı sadece babası sever
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sizin maddi durumunuz cok iyimi
10 Yorumla Yani ikimizde çalışırsak paramız olur yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHeralde onemli
00 Yorumla - Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği