Kredi kartımın limiti 18000 tl. olup toplam 8500 tl borcu var ve bunun 5000 tlsini ödecem. Ödedikten sonra kredi kartından nakit avans çekip 3500 tl ( nakit avans limitim 4500 tl) bu 3500 tl ile ekim ayı borcunu kapatarak Kasım ayına borç olarak yazdırabilir miyim? Kredi kartı kullananlar cevaplarlarsa sevinirim. Teşekkürler.
Güncellemeler
1 yıl
Bunun küçük bir örneğini bu ay olan eylül ayında uygulamıştım ve oldu.
O dengeyi iyi saglaman lazım. 3500 i çekince de sonraki ayda sikintiya gireceksin. Tek seferlik 15 bin Kredi çekip Kredi kartını sıfırla. Elinde kalan parayla da geçimini sağlayıp krediyi birkaç ayda ödeme yoluna gidebilir misin peki
Bu ay küçük örneğini uyguladım ise yaradı ama 100 tl borccuk kaldı o bile hesap kesimden hemen sonra kırmızıya girmiş. Kırmızıya girmesinden endişe duyuyorum
Abicim nakit cekimin komisyonu ve faizi farklıdır kredi kartının asgarisini odemen kırmızı cizgiye girmene engel o yüzden sacmalama :) elindeki parani yatir yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
5 bini ödedikten sonra karti kullanmayıp diğer ayda da kalanı odesen olmuyor mu
Kartı kullanmazsam hiç nakitim kalmadığı için kullanmak zorundayım maalesef
Dediğim gibi mümkün mü
Onu bilmiyorum ama deneyebilirsin denersen olup olmadığını görürsün
4500 tl nakit avansım va
3500 tl çekip ertesi gün tekrar yatırıcam.
Arada biraz da faiz ödersin
Sonraki ay bu 3500in faizi tabi olcak
O dengeyi iyi saglaman lazım. 3500 i çekince de sonraki ayda sikintiya gireceksin. Tek seferlik 15 bin Kredi çekip Kredi kartını sıfırla. Elinde kalan parayla da geçimini sağlayıp krediyi birkaç ayda ödeme yoluna gidebilir misin peki
15000 çekemme
Yeni lisans mezunuyum ve annemden babamdan geçiniyorum
Ama kredi ile borç kapatırsan Kredi kartını iptal etmen gerekecek. 10 cek
10 çek derken ne demek istediğinizi anlamadım
10 bin Kredi çek karti kapat borcunu 10 ayda ode
8500 tl borcu 10 ayda ödemek çok kolay ve iş uzar
O zaman kendi bildiğin gibi yapacaksın
Babamın verdiği harçlık nornalde 4000 bin ama bu ay 20sinde 3500, önümüzdeki 5inde 1500 vericek
6sında veya 5inde 5000 ödenmiş olucak
Her ay düzenli ödediğim için 1500 den 1800e yükseldi limit
Pardon 180001
Kredi kartından nakit cekim battığın anlamını taşır o yüzden sakın:)
Karta 5000 tl yatir bu ay az kullan ve en kısa sürede komple kapatmaya calis
Zaten 1 ay sonra Kasım veya aralık gibi askere gidjnce anneme vericem. O yüzden annem oder. Ben sadece geçici bu aylık açığı kapatmaya çalısıcam
5000 tl zaten ödüyorum
Tamam yeter iste
Bu ay küçük örneğini uyguladım ise yaradı ama 100 tl borccuk kaldı o bile hesap kesimden hemen sonra kırmızıya girmiş. Kırmızıya girmesinden endişe duyuyorum
Onu da kapattım
Abicim nakit cekimin komisyonu ve faizi farklıdır kredi kartının asgarisini odemen kırmızı cizgiye girmene engel o yüzden sacmalama :) elindeki parani yatir yeter
Asgarisi 600 tlcik
100 tl borç kırmızıya girmiş
Asgariyi bırak 100 tlciğe bile kırmizı
Her ay düzenli ödedigim için limit 1500 tlden 18000tlye yükseldi
Neyse abicim :) 8000 tl borcun asgarisi de 600 olmaz sen yakinda 18 bin TL lik kredi kartından 100 bin TL borca girersin belli oldu
Ben sana atmye gidince fotosunu çekip atcam
Bana tel nonu istesem verir misin wpdan atayım
Veya özelden atıliyorsa ordan da atarım
Sana takip isteği atayım
Sen kredi kartı kullanıyor musun
banka ödemiyor mu