Portekiz, Cristiano Ronaldo'yu onurlandırmak için 7 Euro madeni para basacak. Güzel görünüyor. Şimdi neden 7 euro demeyin forması numarası diye... 7 euro bizde 260 tl falan yapıyor

Portekiz, Cristiano Ronaldo'yu onurlandırmak için 7 Euro madeni para basacak. Güzel görünüyor. Şimdi neden 7 euro demeyin forması numarası diye... 7 euro bizde 260 tl falan yapıyor

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet ben saklarım hatıra için. ama yok öyle bir para
Sonuna kadar hak eden biri. Bir de Filistin konusunda tavır sergiliyor ya, o yüzden de ayrıca seviyorum. Allah İslâm'la tanıştırsın.
az bile yapmislar. opubde basina koysunlar ronaldo sayesinde portekizin haritada ne tarafta oldugunu dünya ogrendi
Evde inanilmaz para koleksiyonum var. inanmayan varss misafir edip pul koleksiyonumu gosterebilirim:)
Bende olsa guzel olurdu ama ben boyle seyleri hemen kaybederim
Portekiz diye bir ülkenin varlığı biliniyorsa, Ronaldo sayesinde biliniyor. Doğaldır :d
Vay arkadaş, bizim ülke de bir sürü suçlu insanı işlerde çalıştırsın
Biraz daha abartıp ülkenin tapusunu üstüne yapsınlar 😄
İyi yapıyorlar. Zira müslüman oldu dedikoduları çıktı. Müslümanları seviyor. Filistinden yana. Messi olsaydı üzülürdüm buna. Ronaldoya sevindim
Portekize giden birini görürsek 3 5 kilo alsın gelsin 7 euro dediğin 260 tl yapıyor turizmden uzak bir esnaf grubuna yediririz
Biz nereden alicaz bunu? 🤔
Çok doğru hareket ben de saklarım.
Saklarım he keşke elimize düşse
hayir koleksiyonculuk sevmiyorum
Ronaldoyu ömrümde çok gordumde parasını görek heee
Evet, koleksiyonum var.
Çok gurur verici ama ben pek benzetemedim
dogru bir karar vermisler
Saklarım gelirse tabi elimize.
ulaşabilirsem kesin olarak saklarım
Evet vay arkadaş ya
Güzelmiş