Bu sabah 5 katlı apartman çatısının köşesinde televizyon anteni ile uğraşan bir adam gördüm. Sabah da yağmur yağmıştı. Para sebepli benzer şeyler yaptığınız oldu mu?
28 gü
Bu sabah 5 katlı apartman çatısının köşesinde televizyon anteni ile uğraşan bir adam gördüm. Sabah da yağmur yağmıştı. Para sebepli benzer şeyler yaptığınız oldu mu?
Hayatım paradan önemlidir.
Teşekkür ediyorum 🎉
Para için değil de farklı sebeplerden yaptığım oldu.
Büyük makineleri kullanma zaafım var diyelim😄
"Sen yapamazsın, kadın işi değil o" diye düşünenlere lafını yedirmek ayrı bir haz veriyor.
İlk başladığımda her hafta hastaneden kazısalarda beni sonunda başarılı olmuştum.
Başarılı olmak çok iyi hissettiriyor..
Cevap
6Cevap
Bu para için değil de aç kalmamak için yapılan bir hareket yani bu adam buna mecbur. Para için riskli işler yapmam ama yaşamak için yaparım.
Para için iş yapar mıyım? Öncelikle buna gelelim.
Yani tamam bazen yapabilirim😂
Ama risk sevmiyorum.. Bunuda evrimsel bir secilim olarak görüyorum. Muhtemelen genlerimi elimde olmadan korumaya çalışıyorum. Bu sebeple riskli işlerden hep kaçmışımdır..
Ben para karşılığı çalıştım ama hiç biri riskli değildi galiba...
Eğer kimya okuduğumda bir kimyager olur, bir ilaç bulursam ve o ilac kansere çare filan olursa o zaman tekrar konuşalım bu konuyu😂
Tabi öyle bir durumda yaşıyor olursam:))
Çünkü malum, ben shrodingerin kedisiyim. Bugün varım, yarın bir bakmışsın yokum jckcjdj
Mecbur kalınca yaparsın, çatıda ben de az gezmedim😂
Riskli şeyler yaptım da işte para için dediğin anda hiç biri denilecek mahiyette kalmıyor çünkü para için riske girmedim hiç.
Şöyle bir şey desem acaba olur mu.
Komşunun camlarını ben silmiştim üstelik dışarıdan ve ev çok katlı bir evdi. Para verdi mi hatirlamiyorum ama o kadından çok para aldım bazı işler sebebiyle.
Sana sorma hakkı doğdu, sen yaşadın mı böyle bir durum?
Belliki senin de evrimsel mekanizmaların genlerini koruyacak şekilde yaşıyor, ha ne dersin😃?
Onun emeğine çok saygı duyuyorum, ama ben yapamazdım..🙂
Bir kere cam silmeyi denemiştim ama başım dönüyor yapamıyorum 🙂
Evet ben yapardım tabi ki de.. ama işe göre değişir yine de
Hangi işlerde olurdu?
Mecbursam yaparım, aksi takdirde yapmam. Ahlak ve kanun sınırını aşmadığı takdirde.
Mesela suç ortağı bulup banka soymak gibi mi? 😎 olur olur yaparız ahahah.
Onlara risk denmez yahu benim günlük rutin evimle yaşadığım aşk onlar😅
Heyecan beni seviyor. Olmayınca sıkılıyorum 😅
bazen insan böyle şeylere bilerek de kalkışabilir bence, çünkü belki ölüp gidersin yanlışlıkla ve o işi düşünmen gerekmez artık ssjdjd
Yükseklik korkum olduğu için riskli işler yapmam..
Hayatta kalmamı sağlayan yükseklik korkum değil, Allah'tır..
Yok canım kıymetlidir
Olmalıdır da.
Değmez hayat güzeldir.
Bol şanslar
Yanlış yazmışım.
Belki kendi televizyonudur
yapmam
Hayır yapmam
kağıt için değmez
bazen evet
çoook
ykışıklı adamız normal dostum.