Eğitim & Kariyer Para için sevmediğiniz işi yapar mısınız? MehmetYiğit1 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Para için sevmediğiniz işi yapar mısınız? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Evet yaparım tabi ki de 0 0 Yorumla
Burak00350 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İş yerinde çalışma olarak değil ama keyfine düşkün zevk için normal de kolayına kimse nin asla yapmayacağı şeyi para için yaptım 0 0 Yorumla
Yıldırım_Gokalp Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Para bu herkesi şekle sokuyor. Ben kimim ki karşı geleyim. Kölesi etsin beni yoldan cıkarsın 😂 0 0 Yorumla
CarryTokatlayan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Milyonlar kazanacaksam sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 796 cevap paylaştı. yapmam 0 0 Yorumla
nannerl Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 355 cevap paylaştı. Hayir yapmam 0 0 Yorumla
sudemsiu Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çokk para kazanıcaksam yaparım yoksa ne gereği var 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapıyorum 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet yaparım tabi ki de
İş yerinde çalışma olarak değil ama keyfine düşkün zevk için normal de kolayına kimse nin asla yapmayacağı şeyi para için yaptım
Para bu herkesi şekle sokuyor. Ben kimim ki karşı geleyim. Kölesi etsin beni yoldan cıkarsın 😂
Hayır yapmam net söylüyorum
Mecburiyet varsa insan çalışır
Toplumun 100-85 zaten öyle
Milyonlar kazanacaksam sıkıntı yok
Mecbur kalmadıkça yapmam
Allah mecbur bırakmasın
yapmam
Yapiyorum zaten
Yapmam
A. ına bile korum
ne kadar para soz konusu
Hayir yapmam